lil debul Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 BETON ARMAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 RESPECTELE MELE PENTRU MUNCA DEPUSA,INTRADEVAR SA MERITAT.......A IEIT CEVA CE NU AI CUVINTE SA IL DESCRII....IN ANSAMBLU SI STILUL DE MODIFICARE FOLOSIT.....NOTA 15 RESPECTE SMEAGOL...deabea acum am observat topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Frumos lucrat Simsonul, se vede mina de artist si meserias. Mi-ar place sa simt si eu asa ceva sub mine. Da, o guma diferita ar prinde bine in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 mie mi-a placut f mult esapamentul ala, are o linie foarte interesanta. de curiozitate, cat spatiu iti trebuie ca sa faci un U - turn?(adica sa o intorci 180 de grade) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 mie mi-a placut f mult esapamentul ala, are o linie foarte interesanta.de curiozitate, cat spatiu iti trebuie ca sa faci un U - turn?(adica sa o intorci 180 de grade) Cit spatiu ai nevoie sa intorci un chopper? intrebarea asta nu se pune unui chopperist nici o data....nusi are sens...se da motorul inainte inapoi si se intoarce la 180 grade....intorsul la 180 grade nu mai are nici o legatura cu un chopper.....doar nu om construii acum choppere ca sa le intoarcem pe un drum cu doua benzi una de dus si una de intors......le facem asa cum ne plac noua chiar daca trebuie manevrat mai mult la ele salut cu respecte C.F.F.C. CHOPPER FOREVER;FOREVER CHOPPERS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Iulie 3, 2005 Share Postat Iulie 3, 2005 gresala mea, sper sa nu fi ofensat prea tare vreun chopperist. si eu intorc la fel(inainte si inapoi), nu ca as avea chopper ci din lipsa de indemanare s-o fac dintr-o bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Cit costa motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iulie 4, 2005 Autor Share Postat Iulie 4, 2005 salut roby ma bucur ca ai bagat ochiu ai fost cu mine de la inceput sper ca ai observat toate retusarile ce le-am facut la sfatul tau merge super bine se mai poate dar se pare ca timpul si planurile mele nu mai merg pe aceelasi drum cu motoru btw, cine e interesat sa se bage in seama am deja 2 clienti la 1300 motoru valoreaza 1500 deci e reducere nu se mai fac reduceri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Dacă tu ai client la 1300, eu zic să-l dai că nu vei mai avea un altul! ÂŞtiu ce însemnă să bagi bani, muncă multă tradusă tot în bani Âşi timp în motocicletă, dar în România nu mai recuperezi banii! Baftă la vânzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 hmm... super motoru' pana la urma pontu' e reprezentat de omul de la rar la care trebuie sa cotizezi, nu? pt ca la noi numai asha merge omologarea... bafta la vanzare m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Mah, iti zic, in general asta nu-i stilul meu de motor, da' sincer zic ca-mi place la nebunie ! Bravos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 faza e intradevar cu omu de la rar, dar la ala nu ajungi decat prin cineva care il cunoaste bine, ca nu se mai risca aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Poza de la Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 (editat) frumusel cu 2 obiectii : - stai prea lasat pe spate, atarnat de ghidon, cu rucsacu pe roata - o aripa nu strica in clima asta ploioasa Editat Iulie 8, 2005 de NaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 frumusel cu 2 obiectii : - stai prea lasat pe spate, atarnat de ghidon pe el - o aripa nu strica in clima asta ploioasa 199218[/snapback] deci sa stii ca motorul acesta a fost creat ,exact dupa ideea unui show bike,cu chopperul acesta nu se va merge toata ziua buna ziua,pt ca este un showbike,nu are nevoie de o aripa mai lunga si pozitia pot sati spun ca este foarte comoda daca ar fii sa cream toate motoarele cu utilitati practice....si altele...nu ar mai fii choppere de show .....ar cam semana intre ele salut cu respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 am vazut motorul la intilnirea de la cluj!arata criminal!!!cum poti sa ceri numai 1300 de euro pe motor cind numai vama la un motor japonez e atita?in tara asta munca nu este apreciata deloc sa lucrezi 6 luni de zile la o motocicleta,sa bagi o gramada de piese(numai o toba la comanda costa citeva sute)si dupa aia sa primesti 1300 pe ea iti vine sa mai bine pleci dincolo!baietii de la cluj mai preiau lucrari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 belea COMUNISTA,face cit 2 virago" fabrica" nu sunt fan choppar dar apreciez munca omului pacat ca la intrunirile de dupa 2001 a disparut traditia oferii de premi unor motoare faurite deMODIFICATORI in beciuri pivnite garaje fara suport financiar si prea tehnic ca apoi sa-ti zica unu la RAR ca nu e bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Ai bagat ceva banuti in el . scuze k nu tiam raspuns atunci acum am intrat si eu pe net am o luna si ceva de cand nam mai fost paici . a iesit frumusel motorul bafta in continuare sper ca ai gasit buba . magnetoul e nou de misk aprinderea electronica, bobina noua de minsk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 In fine, ne-am intalnit si noi la Cluj! Despre chopperul... nu am cuvinte, n-am avut nici atunci.... Dar am facut o gramada de poze. E superb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 cand pui pasiune shi gaseshti si resursele sa-tzi indeplineshti visul, iese ceva superb!!! pacat ca-l vinzi, dupa ce ai muncit atata la el!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustin Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 speechless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamer. Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 mai e nevoie de vreun comentariu? boooon, sa ma bag si io .....ma bag dejaba, ca n-am ce comenta...... excelenta lucrare, felicitari celor care au executat-o si " la mai multe " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 (editat) Super frumos dar a-si fi vrut sa vad si eu o poza din fata ca nu-mi pot da seama cum arata din fata cu ghidonul ala mare Editat Iulie 16, 2005 de Rinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate