frigider Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 Acum 57 minute, lacroyx a spus: Cred că au multe numere de pe care suna sau dau mesaje pe WhatsApp. Trimit ei un link către tine prin care sa platesti chipurile prin olx dar de fapt îți iau datele cardului. Din păcate s-au ars multi Dap. Orice pun pe olx imediat vine mesaj pe wapp. Până să ajungi la link de îți cere datele de pe card (lol) are o romana atât de proasta că te prinzi că e ceva putred. Română mai proasta ca la mileniali, ceva ce nu credeam că există dar uite că se poate. Bara a fost coborâtă și mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 1 oră în urmă, frigider a spus: Română mai proasta ca la mileniali, ceva ce nu credeam că există dar uite că se poate. Bara a fost coborâtă și mai mult. Pai e indianu/somalezu cu gogu translate :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 Acum 2 ore, frigider a spus: Dap. Orice pun pe olx imediat vine mesaj pe wapp. Până să ajungi la link de îți cere datele de pe card (lol) are o romana atât de proasta că te prinzi că e ceva putred. Română mai proasta ca la mileniali, ceva ce nu credeam că există dar uite că se poate. Bara a fost coborâtă și mai mult. Vezi că s-au rafinat și au început să traducă mai bine. Ultima oară am fost surprins sa vad că scria corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 (editat) Acum 1 oră, Adrian M. a spus: Pai e indianu/somalezu cu gogu translate :)) C-lar Acum 4 minute, lacroyx a spus: Vezi că s-au rafinat și au început să traducă mai bine. Ultima oară am fost surprins sa vad că scria corect. Au deschis filiala în Ro. Pot vb cat de corect, daca cer datele de pe card e red flag. Ce nu știu eu: ok ii dai datele de pe card dar la mine vine parola pe sms sau cere autentificare in cont pt a permite plata, cum trec ei de măsurile astea de siguranță? Editat Iulie 21, 2021 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 Mai e lume care n-are 3d secure... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 (editat) Eu am, dar pe aliexpress de exemplu merge plata fără, mai nou văd că vine sms de la bancă după ce zice ăla "payment succesfull", n-am unde băga codu'! Editat Iulie 21, 2021 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 Acum 2 ore, frigider a spus: C-lar Au deschis filiala în Ro. Pot vb cat de corect, daca cer datele de pe card e red flag. Ce nu știu eu: ok ii dai datele de pe card dar la mine vine parola pe sms sau cere autentificare in cont pt a permite plata, cum trec ei de măsurile astea de siguranță? Nu dai nici o data de pe nici un card. Unde e steag roșu e când îți cer ultimele 3 cifre de pe spate. In ceea ce privește parola prin SMS s-a întâmplat la unele bănci sa nici nu-ți mai trimită ceea ce a dus și la scandaluri că nu își fac treabă și că încurajează phishingul. Pe OLX sunt doar 2 variante: ori cash ori direct in cont in care se trimit banii direct in IBAN, nu exista așa ceva să-ți ceară datele cardului. Și în plus livrarea in alte localități se face cu plata unui avans pentru a se evita situațiile de genul nu a mai ridicat produsul și tu trebuie sa plătești pentru transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 Acum 39 minute, lacroyx a spus: Și în plus livrarea in alte localități se face cu plata unui avans pentru a se evita situațiile de genul nu a mai ridicat produsul și tu trebuie sa plătești pentru transport. beau pt asta. am inceput si eu sa faca asta. am trimis si la risc. dar nu-s comerciant, rar vand ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 Acum 18 minute, frigider a spus: beau pt asta. am inceput si eu sa faca asta. am trimis si la risc. dar nu-s comerciant, rar vand ceva. Pai nici eu nu sunt comerciant dar după 2 tepe de genul asta (eu cred că sunt ăștia de la companiile de curierat că să ia bani la mișto) m-am lecuit și dacă pun ceva pe OLX și mă întreabă cineva, trimit cu drag oriunde in tara dar cu plata in avans a transportului ( avem acum transferuri rapide din cont in cont sau și mai frumos Revolut) și așa verifici și dacă e cumpărător serios, că dacă începe cu negocieri că nu domne, atunci îmi pare rau puteți veni personal să ridicați produsul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 Acum 3 ore, lacroyx a spus: Vezi că s-au rafinat și au început să traducă mai bine. Ultima oară am fost surprins sa vad că scria corect. Da, asta am observat si eu, ca scria corect, au fost vreo doua greseli marunte. La final cand mi-a scris ca-i trebuie datele de card, i-am zis sa fuga cu cercul. In loc de ramas bun, m-a injurat in rusa. I-am raspuns la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 Acum 5 minute, MirceaB a spus: Da, asta am observat si eu, ca scria corect, au fost vreo doua greseli marunte. La final cand mi-a scris ca-i trebuie datele de card, i-am zis sa fuga cu cercul. In loc de ramas bun, m-a injurat in rusa. I-am raspuns la fel. Oricum foarte mare atentie! Nu se dau datele cardului, nici Nr, nici date expirare, nici ultimele 3 cifre și nu se dau date de buletin gen CNP, serie, număr! Nu de alta dar s-au întâmplat cazuri în care deși pe card omul avea stare de siguranță să primească pin pe Nr de telefon, pentru că a furnizat și datele din buletin, teparii au reușit să obțină un sim nou cu același număr și de aici știți ce se întâmplă, golit contul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 22, 2021 Share Postat Octombrie 22, 2021 https://www.facebook.com/groups/MOTOCICLISM.ro/permalink/1230876740726489/ Pentru cine nu are fb, a powtat cineva asta: Salut Am o cunostinta care locuieste undeva la sud de Toronto, avea un motor foarte frumos, ne mai intersectam citeodata pe drum. M-am bucurat cand am vazut motorul lui de vanzare pe un site din Romania . Dar bucuria a durat doar pina am vazut ca km motorului au ajuns de la 203000 la 27000. Nu credeam ca se mai intampla asa ceva ....... dar pozele spun totul ..... User pe facebook, FREEMOTO RIDER. DIN ce observ, vinde moto aduse de afara, si toate prin magie au 20 30000km. Ca si anunțul de fata 27.000, desi a, cumparat o cu 203000. Zic sa l evitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 22, 2021 Share Postat Octombrie 22, 2021 Acum 1 minut, Adrian M. a spus: toate prin magie au 20 30000km. Ca si anunțul de fata 27.000, desi a, cumparat o cu 203000. Zic sa l evitati De ce?!? Nu asta se cere, cu 20-30k și cât mai ieftină? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 22, 2021 Share Postat Octombrie 22, 2021 Totusi se pare ca userul ala vlad e ceva cont fake, proaspat facut, poza de profil de pe net. De analizat, n am verificat la virgula pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 22, 2021 Share Postat Octombrie 22, 2021 Adica acea motoreta a facut 20.000 km pe an, in fiecare an din 2011 pana acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 24, 2021 Share Postat Octombrie 24, 2021 Mi s-a parut cam mult. Dar intr-adevar, conteaza mult si vremea si calitatea drumurilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 25, 2021 Share Postat Octombrie 25, 2021 intre timp a raspuns ceva la postarea de pe fb, ca ar fi fost defect bordul si l-a schimbat, bla bla ,ca ar fi spus asta. Tot miroase aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 1, 2021 Share Postat Noiembrie 1, 2021 De la 200000 la 27000. Cum se strica fix cand ajung in Polonia/Romania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate