cosmin_sn Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 LA ORA 2 NOPTEA PLECAM LA PESCUIT........AM OPRIT SA BAG MOTORINA LA LUK OIL -UL DIN PRELUNGIRE SI AM VAZUT IN SPATE DESCARCERARE POMPIERI SALVARE POLITIE ETC........UN BAIAT CU SCUTERUL A LOVIT UN PIETON PE TRECEREA DE PIETONI.CEL CU SCUTERUL A MURIT PE LOC,PIETONUL ERA IN STARE GRAVA,NU CRED CA SCAPA....cASCA ERA SPARTA IN DOUA..... LA ORA 19 MA INTORCEAM SI TOT IN PRELUNGIRE LA 200 DE M DE PRIMUL ACCIDENT ERA ALTUL,UN SCUTERIST NU SE ASIGURASE SI FUSESE LOVIT DE UN LOGAN,NU AVEA DECAT CATEVA JULITURI SI ERA SPERIAT,CASCA NU AVEA....IN ZONA ASTA SCUTERISTI SUNT PERICULOSI,UMBLA CATE 3 PE SCUTER,FARA CASTI, SI UNI NU AU MAI MULT DE 8-10 ANI... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 azi e 04.06.2008...esti nostradamus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 azi e 04.06.2008...esti nostradamus? mai mult decat atat )))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) era 1 iunie, dar s-a emotionat baiatu', a gresit putin tastele Editat Iunie 4, 2008 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 RECTIFIC, 1 IUNIE.SPER SA NU FIU NOSTRADAMUS,ORICUM EU NU AM PREVAZUT CU 1000 DE ANI CI NUMAI CU 6 ZILE,DE OBICEI PREZICATORI NU AVANSEAZA TEORI CARE SA SE INCADREZE IN DURATA LOR DE VIATA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 RECTIFIC, 1 IUNIE.SPER SA NU FIU NOSTRADAMUS,ORICUM EU NU AM PREVAZUT CU 1000 DE ANI CI NUMAI CU 6 ZILE,DE OBICEI PREZICATORI NU AVANSEAZA TEORI CARE SA SE INCADREZE IN DURATA LOR DE VIATA... Eu tot nu am inteles ca o sa fie asta, ca azi suntem in 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 1/2 iunie sau 31 mai/1 iunie ora 0200 ?? Ma intereseaza data exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 naituolf, stai nene ca mai sunt cateva zile pana atunci, ai rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 da da da ... da` macar sa ne zica ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 RECTIFIC, 1 IUNIE.SPER SA NU FIU NOSTRADAMUS,ORICUM EU NU AM PREVAZUT CU 1000 DE ANI CI NUMAI CU 6 ZILE,DE OBICEI PREZICATORI NU AVANSEAZA TEORI CARE SA SE INCADREZE IN DURATA LOR DE VIATA... eh, tu erai un nostradamus mai mic, al romaniei...asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 da da da ... da` macar sa ne zica ora pai pe la 2 noaptea cand o sa plece la pescuit si la 19 cand se va intoarce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Q: Cate glume se pot strange pe un topic la accidente cu 2 posibili decedati ? A: Fara numar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Bai, daca moare vreunu pe prelungirea ghencea dimineatza pe la doua, eu zic sa aflam unde merge baiatul la pescuit. Ii facem felul ca daca se intoarce mai moare unu. Ti-ai semnat condamnarea prietene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 Accidentul a fost in noaptea de sambata spre duminica adica 31/1 iar cel de-al doilea pe data de 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Q: Cate glume se pot strange pe un topic la accidente cu 2 posibili decedati ?A: Fara numar ! intrebare pentru vizionar: cam cat peste o sa prinzi?? ca daca trage poate vin si io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Bai, daca moare vreunu pe prelungirea ghencea dimineatza pe la doua, eu zic sa aflam unde merge baiatul la pescuit. Ii facem felul ca daca se intoarce mai moare unu. Ti-ai semnat condamnarea prietene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 pai pe la 2 noaptea cand o sa plece la pescuit si la 19 cand se va intoarce Voi chiar ma faceti sa rad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Q: Cate glume se pot strange pe un topic la accidente cu 2 posibili decedati ?A: Fara numar ! Lasa frate sa mai si radem ca prea s-a plans in ultimul timp! Pana la urma viata si moartea merg de mana impreuna ! Si sa mai lasam atitudinea asta de babe plangacioase ,accidente vor din ce in ce mai multe ,mai mult sau mai putin grave. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 Peste nu prind niciodata,eu ma duc sa imi desfac si sa-mi strang lansetele.Cam asta e sportul meu preferat.......Peste prind la fel de mult si in cada....Perseverenta conteaza... .Ma gandesc ca daca as fi nostradamus as sti la momeala va trage moby dick saptama viitoare:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 Peste nu prind niciodata,eu ma duc sa imi desfac si sa-mi strang lansetele.Cam asta e sportul meu preferat.......Peste prind la fel de mult si in cada....Perseverenta conteaza... .Ma gandesc ca daca as fi nostradamus as sti la momeala va trage moby dick saptama viitoare:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 vreau si eu macar 4 numere la loto de duminica.........ca pt celelalte ma gandesc eu eu nus pescar....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 Nu pot sa-ti dau doar 4 numere pt ca imi e frica ca joci cu schema redusa si o sa iti iasa 3,lasa-ma sa ti zic 5 si diferenta de la 4 nr la 5 nr o iau eu ...corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 eu zic sa il invitam pe acest topic si pe ...clar... sa fiu ontopic, cum se poarta la aceasta rubrica, RIP scuteristului... @initiator: macar ai prins de-o ciorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 maine e ziua...scuteristi, pazea...stati acasa sau departe de zona cu pricina, macar pana se intoarce omul de la peste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor@manowar.ro Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Nostradamus, zi-mi cine castiga campionatul European + 4-5 scoruri. Om ma faci la pariuri ! Iau si eu VN2000 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate