bubucaty Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Felicitari orgranizatorilor, o intrunire reusita !! Cateva poze de la fata locului : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 M-am simtit bine, intrunirea, dupa parerea mea a fost o reusita, felicitari organizatorilor!!! Ca sa nu fiu off topic, luati si de la mine 10 bucati LONG LIVE ROCK`N`ROLL!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Felicitam inca o data SETH RC pt organizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 super intalnire...... regret ca nu m-am dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IIoo Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 O intrunire reusita, pot spune eu, din punctul meu de vedere, in care toata lumea a fost multumita! Conditii excelente de campare, dotari pe masura si locatia insasi de nota 10 Vremea afost OK, distractie la maxim alaturi de prieteni mai vechi si noi! Iata citeva poze> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Felicitari orgranizatorilor, o intrunire reusita !! Cateva poze de la fata locului : Ai avut rabdare nu gluma pana ai pus toate pozele. Deci tu erai aia cu FZ6... Ca tot lauda un prieten o fata cu FZ6 , ce bine a mers la parada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostt666 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 foarte frumoss....multa lume vreme buna....cand a fii mai urat sa ne fie asa....la mai multe SETH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amaly Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 (editat) si aici is cateva din pozele facute de zalauani (ori nu am vazut eu bine ori nu le-a postat nimeni) http://www.flickr.com/photos/27545926@N03/ Editat Iunie 14, 2008 de amaly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 (editat) si aici is cateva din pozele facute de zalauani(ori nu am vazut eu bine ori nu le-a postat nimeni) http://www.flickr.com/photos/27545926@N03/ N-ai vazut bine... Hai si nishte poze de la Baimareni POZE Numai bine, Raul Editat Iunie 14, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 m-am uitat aproape la toate pzoele super se pare ca a fost de nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 (editat) Zolee Badboy, e adevarat ce zici, cu cateva amendamente: rockul nu e singura muzica, dar nu poti pune Beethoven la o intrunire de motociclete, desi nu e exclus total; manelele "nu e" muzica; manelistul nu asculta muzica, isi reinstaleaza doar sistemul - si tre' s-o faca des, probabil, ca e plin de "bug"-uri, cand ajunge la "dusmanii mei" le apare ecranul albastru; Eurovision-ul nu e intalnire de motociclisti; Frontul de Eliberare a Motociclistilor Gay nu s-a infiintat inca pentru ca Justin Timberlake si Traistariu sa aiba ceva fani. So... inapoi la Iron Maiden... Editat Iunie 14, 2008 de Darth Wraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Zolee Badboy, e adevarat ce zici, cu cateva amendamente: rockul nu e singura muzica, dar nu poti pune Beethoven la o intrunire de motociclete, desi nu e exclus total; manelele "nu e" muzica; manelistul nu asculta muzica, isi reinstaleaza doar sistemul - si tre' s-o faca des, probabil, ca e plin de "bug"-uri, cand ajunge la "dusmanii mei" le apare ecranul albastru; Eurovision-ul nu e intalnire de motociclisti; Frontul de Eliberare a Motociclistilor Gay nu s-a infiintat inca pentru ca Justin Timberlake si Traistariu sa aiba ceva fani. So... inapoi la Iron Maiden... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Oricum, marea masa a motociclistilor vor fi intotdeauna (si) roacheri (Slava Domnului!). Nu as putea sa va spun de ce, poate pentru ca sunetul metalului "forjat" in motor se aseamana cu cel al Sfintei Chitari, dar eu cred cu tarie ca motociclistii vor fi intotdeauna roacheri. Cu exceptiile care sa intareasca, de fapt, regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Oricum, marea masa a motociclistilor vor fi intotdeauna (si) roacheri (Slava Domnului!). Nu as putea sa va spun de ce, poate pentru ca sunetul metalului "forjat" in motor se aseamana cu cel al Sfintei Chitari, dar eu cred cu tarie ca motociclistii vor fi intotdeauna roacheri. Cu exceptiile care sa intareasca, de fapt, regula. ... Dreptate si Adevar ...Asa este ... Si asa va fi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 am promis inca cateva poze! http://www.youtube.com/watch?v=Zt0EYHLHUHM de fapt un clip... poze am mai pus aici: /index.php?...p;#entry1293556 asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Zolee Badboy, e adevarat ce zici, cu cateva amendamente: rockul nu e singura muzica, dar nu poti pune Beethoven la o intrunire de motociclete, desi nu e exclus total; manelele "nu e" muzica; manelistul nu asculta muzica, isi reinstaleaza doar sistemul - si tre' s-o faca des, probabil, ca e plin de "bug"-uri, cand ajunge la "dusmanii mei" le apare ecranul albastru; Eurovision-ul nu e intalnire de motociclisti; Frontul de Eliberare a Motociclistilor Gay nu s-a infiintat inca pentru ca Justin Timberlake si Traistariu sa aiba ceva fani. So... inapoi la Iron Maiden... si AC@DC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 dupa parerea mea, mai presus de facilitati si organizare e spiritul si atmosfera generala... aici intrunirea a fost mult peste asteptarile mele, nu m-am plictisit o clipa, n-a fost nici un conflict(cel putin nu stiu eu), muzica buna, toate accesibile, si oameni faini! cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Fratilor, vin si eu cu intrebarea, poate raspunsul e dat de mult. Nu exista vre-un filmuletz cu parada din centru, dar filmata de pe margine. Eu si prietenii mei, ne-am alaturat grupului abia la intrare in CJ, si tare as vrea sa mai revad toate motoarele alea. God what a beautifull sight... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Fratilor, vin si eu cu intrebarea, poate raspunsul e dat de mult. Nu exista vre-un filmuletz cu parada din centru, dar filmata de pe margine. Eu si prietenii mei, ne-am alaturat grupului abia la intrare in CJ, si tare as vrea sa mai revad toate motoarele alea. God what a beautifull sight... Si eu as vrea sa vad un filmuletcu parada prin oras , pt. ca eu am fost mahmur sambata si n-am participat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 salut! care il cunoasteti pe baiatul asta? vreau sa vb ceva cu el,am povestit si la gilau si am uitat sa-i dau sau sa-i cer nr de tel... va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 salut! care il cunoasteti pe baiatul asta? vreau sa vb ceva cu el,am povestit si la gilau si am uitat sa-i dau sau sa-i cer nr de tel... va multumesc! Din cate stiu eu, e din Pitesti. A fost la intalnirea de la CJ cu o gasca din Craiova. Incearca pe forumurile regionale.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Din cate stiu eu, e din Pitesti. A fost la intalnirea de la CJ cu o gasca din Craiova. Incearca pe forumurile regionale.. o sa incerc....ms pt sfat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gypssy Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 salut! care il cunoasteti pe baiatul asta? vreau sa vb ceva cu el,am povestit si la gilau si am uitat sa-i dau sau sa-i cer nr de tel... va multumesc! sal este din arges dar din Stefan cel Mare; Florin tel:0767.572.373 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 m-am plimbat ceva cu el, dar habar nu mai am cum il cheama, e parca din craiova cu facultatea la pitesti, s-a dus sa-mi ia o data ulei de cutie de la primu peco ca era uscata saraca si incepuse sa urle. sal este din arges dar din Stefan cel Mare; Florin tel:0767.572.373 da asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate