Patrick_M Postat Decembrie 24, 2023 Share Postat Decembrie 24, 2023 25 minutes ago, yuk said: ai dreptate, dar din auzite amin si sarbautori fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rony187 Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Va salut! As avea nevoie de recomandari de anvelope pentru un suzuki freewind, pe fata 100/90 -19 54H si pe spate 130/80 -17 65H. As vrea ceva intre on si off road. Vreau ceva mai de buget, nu fac foarte multi km pe sezon Am nevoie de anvelope cu camera, ce camera ar fi ok? Am jante cu spite, am inteles ca se strang spitele? sau ceva de genul. Se echilibreaza diferit fata de jantele normale? Se poate face schimbul si echilibrarea la orice service moto? Daca nu, niste sugestii pentru Bucuresti ar fi superbe Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Mai mult asfalt sau mai mult coclau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rony187 Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă 23 minutes ago, Speedy.K said: Mai mult asfalt sau mai mult coclau? Mai mult asfalt sa zic, dar sa fie si o oarecare posibilitate de coclau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă 1 hour ago, Rony187 said: Mai mult asfalt sa zic, dar sa fie si o oarecare posibilitate de coclau. Cauta WeeRuber, Mitas, Kenda, vezi tu ce buget ai. Intra pe anvelopemoto.eu, selecteaza-ti marimile si cauta-ti iubirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Bun, sa lamurim un aspect: nicio guma mixta inclunata mai mult spre asfalt n-o sa te ajute niciodata pe noroi sau iarba. Pentru astea iti trebuie gume dedicate cu care pe asfalt o sa te tarai. Pe de alta parte un macadam uscat se poate face cam cu orice guma, mai mult conteaza priceperea pilotului. Ca recomandare pentru ce zici tu ca vrei sa faci ai cateva linkuri mai jos. Eu am mers cu K60 scout 10 ani si mi-au placut maxim. Foarte bune pe asfalt uscat, bune pe macadam, bune pe asfalt rece si ud. Singura problema e ca, fiind moi dpdv al compozitiei, tind sa se patrateasca daca mergi mult cu ele pe autostrazi sau alte drumuri fara curbe serioase. Asa ca ti-am dat si un model mai de asfalt, dar pe care nu l-am folosit. https://heidenau.ro/produs/enduro/k60/k60-8/ https://heidenau.ro/produs/enduro/k76/k76-3/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate