Sari la conținut

Anvelopele on si off

Postări Recomandate

• 1 year later...
  • Răspunsuri 2,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Va salut!
As avea nevoie de recomandari de anvelope pentru un suzuki freewind, pe fata 100/90 -19 54H si pe spate 130/80 -17 65H. As vrea ceva intre on si off road. Vreau ceva mai de buget, nu fac foarte multi km pe sezon
Am nevoie de anvelope cu camera, ce camera ar fi ok?

Am jante cu spite, am inteles ca se strang spitele? sau ceva de genul. Se echilibreaza diferit fata de jantele normale? Se poate face schimbul si echilibrarea la orice service moto? Daca nu, niste sugestii pentru Bucuresti ar fi superbe

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bun, sa lamurim un aspect: nicio guma mixta inclunata mai mult spre asfalt n-o sa te ajute niciodata pe noroi sau iarba. Pentru astea iti trebuie gume dedicate cu care pe asfalt o sa te tarai. Pe de alta parte un macadam uscat se poate face cam cu orice guma, mai mult conteaza priceperea pilotului.

Ca recomandare pentru ce zici tu ca vrei sa faci ai cateva linkuri mai jos. Eu am mers cu K60 scout 10 ani si mi-au placut maxim. Foarte bune pe asfalt uscat, bune pe macadam, bune pe asfalt rece si ud. Singura problema e ca, fiind moi dpdv al compozitiei, tind sa se patrateasca daca mergi mult cu ele pe autostrazi sau alte drumuri fara curbe serioase. Asa ca ti-am dat si un model mai de asfalt, dar pe care nu l-am folosit.

https://heidenau.ro/produs/enduro/k60/k60-8/
https://heidenau.ro/produs/enduro/k76/k76-3/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri