Speedy.K Postat Februarie 2, 2023 Share Postat Februarie 2, 2023 Sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 23, 2023 Share Postat Decembrie 23, 2023 nu-i de treabă Karoo4. Scriu ei acolo că e bicomponent, că-i mai tare pe mijloc... bla bla. Are crampoanele cel mai puțin înalte, se uzează repede și uzate puțin se simt aiurea în curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Decembrie 24, 2023 Share Postat Decembrie 24, 2023 după ce am pus de nevoie în mijlocul unei ture Karoo 3 pe spate am jurat să nu mai pun vreodată de bunăvoie seria Karoo pe vreo motocicletă. Prost pe off, prost pe asfalt. Am luat o motocicletă cu Karoo 3 pe față, mai are carne, dar îmi provoacă voblaj pe la 60 km/h. Abia aștept să scap de el, deja am cauciucul de schimb. Tare surprins aș fi să fie Karoo 4 cu mult mai breaz decât Karoo 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Decembrie 24, 2023 Share Postat Decembrie 24, 2023 Ma baieti, chiar voi incanu ati invatat ca nu se poate si cu (cuvant urat) incursi cu sufletul in rai? Si bune si sa tina mult nu exista. Ia baga-tio tuica, mai mai... 18 hours ago, yuk said: nu-i de treabă Karoo4. Scriu ei acolo că e bicomponent, că-i mai tare pe mijloc... bla bla. Are crampoanele cel mai puțin înalte, se uzează repede și uzate puțin se simt aiurea în curbe. 9 hours ago, bursyllac said: după ce am pus de nevoie în mijlocul unei ture Karoo 3 pe spate am jurat să nu mai pun vreodată de bunăvoie seria Karoo pe vreo motocicletă. Prost pe off, prost pe asfalt. Am luat o motocicletă cu Karoo 3 pe față, mai are carne, dar îmi provoacă voblaj pe la 60 km/h. Abia aștept să scap de el, deja am cauciucul de schimb. Tare surprins aș fi să fie Karoo 4 cu mult mai breaz decât Karoo 3. Ps. Edit de pe tel la semafor. Amin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 24, 2023 Share Postat Decembrie 24, 2023 (editat) Acum 9 minute, Patrick_M a spus: Ma baieti, chiar voi incanu ati invatat ca nu se poate si cu (cuvant urat) incursi cu sufletul in rai? Si bune si sa tina mult nu exista. Ia baga-tio tuica, mai mai... Ps. Edit de pe tel la semafor. Amin am uzat cam 10 perechi de mitas e09 si am testat deverse alte tipuri și mărci, dar cu țuica ai dreptate! beau o pălincă. Acum am tkc80 pe față si karoo4 pe spate. Editat Decembrie 24, 2023 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Decembrie 24, 2023 Share Postat Decembrie 24, 2023 Just now, yuk said: am uzat cam 10 perechi de mitas e09 si am testat deverse alte tipuri și mărci, dar cu țuica ai dreptate! beau o pălincă E 09 e pt cine accelereaza in curba si zambeste spre Valhalla :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 24, 2023 Share Postat Decembrie 24, 2023 Chiar acum, Patrick_M a spus: E 09 e pt cine accelereaza in curba si zambeste spre Valhalla :)) ai dreptate, dar din auzite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Decembrie 24, 2023 Share Postat Decembrie 24, 2023 25 minutes ago, yuk said: ai dreptate, dar din auzite amin si sarbautori fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate