CDI Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Honda CBR 1000 RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 De ce CBR? Oricum arata superb, sa o stapanesti sanatos si multe calatorii superbe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crossroad Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) Acesta nu mai este un anunt aiurea? Un anunt pe bikeshop sau un topic cu un filmulet de pe youtube sunt. Acestea din urma sunt cele mai mari jigniri, nu? Cum poti sa dai anunt cu motorete pe bikeshop spunand ca se ridica pe o roata cu 2 persoane? Cum poti sa pui un filmulet de pe youtube pe forum si sa mai creezi si un topic pe tema asta? Cum poti sa te dai mare cu motocicleta pe forum si sa mai creezi si un topic cu tema aceasta? A. Stai. Acest lucru din urma este tare. Da. Este cool. Monden. Wow. Acum on topic. Este un cbr 600 rr, nu un cbr 1000 rr, dar nu este nimic. Cel putin, asa se vede din poze. Sa-l imblandzesti sanatos. Daca am creat impresia ca te-am ofensat cu ceva, imi cer scuze. Poti sa creezi un topic pe orice tema. Cat timp este despre motociclism. Dar lumea de pe acest forum a uitat de bunul simt si se cam ia de orice. Editat Iunie 12, 2008 de crossroad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Este un cbr 1000rr. Scrie pe el destul de citet FIREBLADE. Sa-l stapanesti sanatos, avem motorete la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Este un cbr 600 rr, nu un cbr 1000 rr, dar nu este nimic. este un pic cam 1000...., dar nu este nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Acum on topic. Este un cbr 600 rr, nu un cbr 1000 rr, dar nu este nimic. Cel putin, asa se vede din poze. Sa-l imblandzesti sanatos. Daca am creat impresia ca te-am ofensat cu ceva, imi cer scuze. Poti sa creezi un topic pe orice tema. Cat timp este despre motociclism. Dar lumea de pe acest forum a uitat de bunul simt si se cam ia de orice. e 1000 rr(fireblade) "baga matale nitel zoom-u" sau pune-ti ochelari.... ce-ai cu omu ma? daca e mandru de noua sa jucarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 e 1000 rr(fireblade) "baga matale nitel zoom-u" sau pune-ti ochelari.... ce-ai cu omu ma? daca e mandru de noua sa jucarie are dreptate...astia de la Honda scriu cu picioarele....zici ca a scris Garcea. nu puteau sa scrie si ei mare de tipar ? cu font de 76 ? si in paranteza sa scrie si 1000 RR ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Acesta nu mai este un anunt aiurea? Un anunt pe bikeshop sau un topic cu un filmulet de pe youtube sunt. Acestea din urma sunt cele mai mari jigniri, nu? Cum poti sa dai anunt cu motorete pe bikeshop spunand ca se ridica pe o roata cu 2 persoane? Cum poti sa pui un filmulet de pe youtube pe forum si sa mai creezi si un topic pe tema asta? Cum poti sa te dai mare cu motocicleta pe forum si sa mai creezi si un topic cu tema aceasta? A. Stai. Acest lucru din urma este tare. Da. Este cool. Monden. Wow. Acum on topic. Este un cbr 600 rr, nu un cbr 1000 rr, dar nu este nimic. Cel putin, asa se vede din poze. Sa-l imblandzesti sanatos. Daca am creat impresia ca te-am ofensat cu ceva, imi cer scuze. Poti sa creezi un topic pe orice tema. Cat timp este despre motociclism. Dar lumea de pe acest forum a uitat de bunul simt si se cam ia de orice. nici un forumist bun nu esti ... imi imaginez ce motociclist esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roockie Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Acesta nu mai este un anunt aiurea? Un anunt pe bikeshop sau un topic cu un filmulet de pe youtube sunt. Acestea din urma sunt cele mai mari jigniri, nu? Cum poti sa dai anunt cu motorete pe bikeshop spunand ca se ridica pe o roata cu 2 persoane? Cum poti sa pui un filmulet de pe youtube pe forum si sa mai creezi si un topic pe tema asta? Cum poti sa te dai mare cu motocicleta pe forum si sa mai creezi si un topic cu tema aceasta? A. Stai. Acest lucru din urma este tare. Da. Este cool. Monden. Wow. Acum on topic. Este un cbr 600 rr, nu un cbr 1000 rr, dar nu este nimic. Cel putin, asa se vede din poze. Sa-l imblandzesti sanatos. Daca am creat impresia ca te-am ofensat cu ceva, imi cer scuze. Poti sa creezi un topic pe orice tema. Cat timp este despre motociclism. Dar lumea de pe acest forum a uitat de bunul simt si se cam ia de orice. iar pe tine te deranjeaza ce??? esti mai bashit ca o mizda cand ii pui mana pe poponetz ... mda ... ce sa zic .... ce cool esti tu frate ca ai dat-o in filozofii de carciuma ... pastreaza-te frate pt cine te asculta si lasa-ne pe noi fraierii sa ne bucuram ca ne luam cate o mobra noua numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 superba! DAR asta nu este cumva modelul 2008? mi se pare ca a fost un topic despre modelele 2008 si CBR-1000RR a iesit cea mai urata... cred ca parerile sunt impartite! n-am vazut un CBR de 1000 model 2008 , dar mi se pare normala! e in ton cu restul supersportivelor! FRUMOASA! grija mare la dobit.oci cu permis... ah , da , uitam: SI TOT HONDA FACE CELE MAI FIABILE MOTOARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Nu`i 2008 ii 2007. Nu despre ea se spunea ca`i cea mai urata despre modelul 2008 care dupa mine ii arta fata de noul Kawasaki Zx10R. Anyway bafta cu ea si trebuia sa postezi la Subforumul Motocicleta Mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 mie mi se pare ca la rezervor si putin la forma coditei seamana cu gsxr 750 k8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 THIS TOPIC SUCKS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 si tu tot @Mjollnir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Acum am vazut si eu zx10 si cbr 1000 2008. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) THIS TOPIC SUCKS Nu stiu, nu va pot intelege... Ce aveti mai cu omul daca vrea sa impartaseasca cu noi bucuria noului motor? Nu va convine nu cititi. E un forum liber, va ocupa voua spatiu sau ce? Atata rautate, invidie si nesimtire nu am mai pomenit intre motociclisti, cum vad in ultima perioada... E un forum de motociclism, omul isi prezinta motorul nu termopanul ce dracu... Editat Iunie 12, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Voi astia 2 de sus sunteti niste idioti. Exista sub-forum de incepatori unde sunt destule topicuri d-astea. O sa incep sa fac si eu topicuri ca mi-am luat masina de spalat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) Voi astia 2 de sus sunteti niste idioti. Exista sub-forum de incepatori unde sunt destule topicuri d-astea. O sa incep sa fac si eu topicuri ca mi-am luat masina de spalat. Multumim de "compliment", ma bucur ca tu esti mai breaz totusi si inteligenta ta ne lumineaza si pe noi. Inca ceva totusi: parerea ta...eeee...total neimportanta. Editat Iunie 12, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 mie mi se pare ca la rezervor si putin la forma coditei seamana cu gsxr 750 k8 Degeaba seamana. Fireblade-ul asta a aparut cu un design aproape identic in 2003-2004. (nu mai stiu exact anul). Dupa parerea mea, cel mai frumos Fireblade ever made. Felicitari pentru achizitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalaur Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 O sa ma rezum la "critica" motorului si nu a posturilor absolut aberante de mai sus. Arata super, sa-l stapanesti sanatos si sa fii cumpatat Offtopic: Figura ta mi se pare cunoscuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) Noua mea achizitie! Va rog sa va dati cu parerea, e cu 1000rpm la stoarcere, e mult... e putin.... oare ma descurc cu ea... sunt incepator... ce detergent se foloseste? Sau trebuia sa postez la masina_mea_de_spalat? Editat Iunie 12, 2008 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Noua mea achizitie! Va rog sa va dati cu parerea, e cu 1000rpm la stoarcere, e mult... e putin.... oare ma descurc cu ea... sunt incepator... ce detergent se foloseste? Sau trebuia sa postez la masina_mea_de_spalat? Hai lasa mistourile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Noua mea achizitie! Va rog sa va dati cu parerea, e cu 1000rpm la stoarcere, e mult... e putin.... oare ma descurc cu ea... sunt incepator... ce detergent se foloseste? Sau trebuia sa postez la masina_mea_de_spalat? Si eu sunt incepator, dar am auzit ca Ariel e cel mai bun. Acum ca a aparut dero lichid nu stiu ce sa zic, e posibil sa fie mai bun. Cat iti consuma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Ce-mi place... A gresit omul sub-forumul, dar e totusi forum de motociclism. O sa mute nenea admin' topicul asta acolo unde ii e locul, probabil, la "Motocicleta mea". Si cei care or sa vina dupa aceea sa il citeasca pentru prima oara, or sa vada niste frustrati care sufera de "filozofia forumului cu profil moto" si care se rezuma la misto-uri ieftine si totalmente aberante. Ma uit si raman siderata: vine un om extaziat de noua motocicleta si voi va apucati sa va bateti joc de el? Mai bine v-ati relaxa si v-ati bea mai usor cafelele dimineata, nu de alta dar ajungeti sa insultati oameni care pur si simplu nu merita mocirla voastra. Chiar nu ma asteptam... No ofense, chiar ati sarit calul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Ce-mi place... A gresit omul sub-forumul, dar e totusi forum de motociclism. O sa mute nenea admin' topicul asta acolo unde ii e locul, probabil, la "Motocicleta mea". Si cei care or sa vina dupa aceea sa il citeasca pentru prima oara, or sa vada niste frustrati care sufera de "filozofia forumului cu profil moto" si care se rezuma la misto-uri ieftine si totalmente aberante. Ma uit si raman siderata: vine un om extaziat de noua motocicleta si voi va apucati sa va bateti joc de el? Mai bine v-ati relaxa si v-ati bea mai usor cafelele dimineata, nu de alta dar ajungeti sa insultati oameni care pur si simplu nu merita mocirla voastra. Chiar nu ma asteptam... No ofense, chiar ati sarit calul. Mai femeie mai. Cum sa iti explic eu tie sa intelegi. Sunt frustrat de faptul ca fiecare face topicuri pe unde il apuca, ca in loc sa se bucure de motociclete ei se lauda pe forum, s.a.m.d. Macar de ar fi zis ceva interesant, specificatii, un fel de review...CEVA!!! El a zis modelul, a pus poze si gata, iar noi trebuiam sa ramanem cu gura cascata si sa il laudam. Daca tie ti se pare normal lasa-ma sa nu fiu de acord cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate