marlyin Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Trebuie doar masurat. Mai mult ca sigur ca e releul de incarcare (e buba la Virago asta). Se gaseste cred pe stoc la Yamaha. cum fac sa masor, si daca e cat costa releul respectiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 25, 2008 Autor Share Postat Octombrie 25, 2008 cum fac sa masor, si daca e cat costa releul respectiv? E un aparat de masurat intensitatea, poate iti pot da altii de pe aici mai multe detalii tehnice (mi se pare ca sub 12V dar nu te lua dupa mine aici). Cand mi s-a ars mie releul mi-a masurat mecanicul si practic motorul mergea pe baterie si se termina repede. Releul a costat circa 100 euro la reprezentanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinflorinflorin Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 (editat) pentru probleme electrice incearca schema asta; pe mine m a ajutat http://www.filebox.ro/download.php?key=x1xw1mk1fovi6cks tot de aici de pe forum am luat o de la un binevoitor ... caruia ii multumesc Editat Octombrie 27, 2008 de florinflorinflorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Niste Ajutor pt Viraga`s People...Numa` Bine Rau La Nime`... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bacterie Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Salut. Stie cineva de unde pot cumpara un stator de virago ? Nu mai incarca cel vechi si merg pe baterie . Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Yamaha, e-bay, rebobinare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Offtopic, dar nu ma pot abtine! Nici eu: http://www.youtube.com/watch?v=J9B3OU0JyFE Si inca e de vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 sal .are cineva chef de o plimbare in week-endul asta.cica e frumos afara si ma gandeam poate ne strangem mai multi cu virago.ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Cred ca vor fi prea multi cu dureri de cap dupa Petrecerea de Halloween... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 sal .are cineva chef de o plimbare in week-endul asta.cica e frumos afara si ma gandeam poate ne strangem mai multi cu virago.ce ziceti? Eu as vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 pana acum 2,se mai baga cineva? de unde imi cumpar si eu o baterie la mobra?(virago 250) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 Vreti sa facem o plimbare cu Viragele sambata, 8 noiembrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Vreti sa facem o plimbare cu Viragele sambata, 8 noiembrie? depinde pana unde ca m-as baga si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 gata releul de incarcare a cedat definitiv,azi cand veneam de la munca am ramas in drum in fata la spitalul floreasca...........daca il schimb pana atunci vin la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 4, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2008 depinde pana unde ca m-as baga si eu... Eu as merge la lacul Paltinu ca n-am fost niciodata si e aproape, in zona Comarnic - Campina. Eventual facem si un picnic acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Eu as merge la lacul Paltinu ca n-am fost niciodata si e aproape, in zona Comarnic - Campina. Eventual facem si un picnic acolo. foarte misto io m-as baga, depinde cum e vremea ca zic astia ca incepe cu ploaie poate ne mai strangem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Si eu, si eu vreauuuu! Asta daca imi trece raceala pana sambata. Ma luati ? De mentionat ca eu sunt foarte incepatoare, deci daca nu se merge cu mult peste 80 km/h cred ca m-as putea tine de voi. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) Si eu, si eu vreauuuu!Asta daca imi trece raceala pana sambata. Ma luati ? De mentionat ca eu sunt foarte incepatoare, deci daca nu se merge cu mult peste 80 km/h cred ca m-as putea tine de voi. Toate cele bune! Hai! Vad ca si Chopper Academy tot pe Valea Doftanei vor... ) Editat Noiembrie 6, 2008 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2008 Pentru cei interesati de excursia pe Valea Doftanei si la Paltinu de sambata, 8 noiembrie: Loc de intalnire la benzinaria Mol de la Otopeni (cum vii de la Baneasa, treci podul, vezi McDonalds pe dreapta si imediat dupa e benzinaria). La ora 10, ca sa avem timp sa mergem linistiti... Cred ca vom intra pe traseu din Campina... Vom balauri pe acolo, vom face poze, vom manca... Totul linistit, fara agitatie, viteza, mers noaptea etc. Nr. meu e 0745.046.723. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 de ce icelord? ce ai patit? hai ca vine geru dupaia Apoi am multe de facut, in primul rand asigurare RCA;sincronizare carburatoare, schimbat ulei motor si cardan, filtre, simeringuri,cauciucuri si camerele din interiorul cauciucurilor !!!Si normal pe vremea asta ar trebui sa fie zapada, dar se pare ca zapada se lasa asteptata! Si in plus am sa am rabdare pana la primavara ca e mai bine asa! Dar ma bucur oricum pentru voi, bine faceti ca va plimbati;eu mi-am luat ratia pe anul asta ! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2008 Dar ma bucur oricum pentru voi, bine faceti ca va plimbati;eu mi-am luat ratia pe anul asta ! Exista asa ceva? Eu merg tot timpul (bine, mai putin cand e torentiala sau zapada). Oricum, e bine ca iti faci mobra giugiuc, mai ales ca pui camere noi ca e o mare problema cu asta ca putini constientizeaza importanta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Exista asa ceva? Eu merg tot timpul (bine, mai putin cand e torentiala sau zapada). Oricum, e bine ca iti faci mobra giugiuc, mai ales ca pui camere noi ca e o mare problema cu asta ca putini constientizeaza importanta.... Am eu o vorba, ai grija de motorul tau, are si el grija de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Saptamana trecuta a fost cineva care avea carnetul de o saptamana .Esti mai incepatoare de atat ? Am permisu din vara, dar motorul l-am luat abia de 3 sapt. Experienta mea e undeva la 400 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Exista asa ceva? Eu merg tot timpul (bine, mai putin cand e torentiala sau zapada). Oricum, e bine ca iti faci mobra giugiuc, mai ales ca pui camere noi ca e o mare problema cu asta ca putini constientizeaza importanta.... Ok, ok, am inteles aluzia. O sa le schimb si eu curand. Pe de alta parte, imi pare rau ca nu va pot insoti si eu in weekend, dar ma asteapta drum lung maine. Lung si rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nistea Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 buna tuturor. mi s-a rupt lantul la virago-ul meu de 125. are cineva idee cam cat costa un lant nou? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate