hed Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 bine ai venit, si te asteptam maine la arc... 9.zerozero, sau si 10 (hed stie) sau in seara asta la etrusco cica 21-21.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 deci si eu I'm in. Zic ca ar fi util ca sa tragem linie si sa punem un post cu: - lista participanti Breaza; - pana la ce ora suntem si asteptam maine la ARC? - traseul urmat (DN1, buftea,...) - prima oprire o benzinarie? sau venim cu plinul facut datorita preferintelor legate de benzina? si alte info specifice pt astfel de deplasari in grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 don't worry it will be OK! hai in seara asta la Etrusco, daca nu poti, in principiu maine asteptam pana vin cei care s-au anuntat ca vin... Seara frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 ne vedem dimineata la 9 asa, parca e o ora mai acceptabila. cum ramane cu cafeaua? unde se bea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 un bmw si un gs 500 vi se alatura maine la 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 18, 2006 Autor Share Postat Septembrie 18, 2006 Poate fi util: http://viragotech.com/phpBB/index.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Poate fi util: http://viragotech.com/phpBB/index.php Am gasit acolo un topic legat de vibratia pe care o acuz si eu dar nu m-a lamurit foarte tare. Vroiam sa va intreb si pe voi: la plecarea spre Breaza aveam rezervorul plin si chiar ma minunam ca parca nu mai simteam asa tare vibratiile la peste 100 km/h [motiv pentru care am tinut pasul cu brio]. La intoarcere, dupa Cheia, nu ma mai simteam deloc confortabil peste 90 km/h .... Este posibil si sa fi fost eu mai obosit sau credeti ca ar putea avea legatura (si) cu o greutate mai mare / mai mica a motorului ? [totusi, e vorba de un rezervor de 14 litri ]. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Aveti idee de unda sa-mi cumpar si eu un stop pe sapte ca al meu e prea mic si are o pozitie aiurea ,adik e princ cumva pe un suport artixanal de numar(unde e si numarul fixat). Ash vrea sa-mi pun si eu stop mia mare adik care as semene cu ala oricginal si sa-mi mut numarul jos ,pt ca azi am ramas fara lumini pe spate din cauza chinezariei din spate de acolo. Ms mult si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Am gasit acolo un topic legat de vibratia pe care o acuz si eu dar nu m-a lamurit foarte tare. Vroiam sa va intreb si pe voi: la plecarea spre Breaza aveam rezervorul plin si chiar ma minunam ca parca nu mai simteam asa tare vibratiile la peste 100 km/h [motiv pentru care am tinut pasul cu brio]. La intoarcere, dupa Cheia, nu ma mai simteam deloc confortabil peste 90 km/h .... Este posibil si sa fi fost eu mai obosit sau credeti ca ar putea avea legatura (si) cu o greutate mai mare / mai mica a motorului ? [totusi, e vorba de un rezervor de 14 litri ]. nu cred sa fie o legatura directa intre greutate si vibratie! La hibridul tau nu ma mira insa nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fabi Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 iacomia: Stiu ca sunt cam scumpe dar incearca pe www.highwayhawk.com, iei codul stopului care-l doresti pt Virago si trimiti un mail cu codul la moto@motoland.ro sa-i intrebi cat costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Aveti idee de unda sa-mi cumpar si eu un stop pe sapte ca al meu e prea mic si are o pozitie aiurea ,adik e princ cumva pe un suport artixanal de numar(unde e si numarul fixat). Ash vrea sa-mi pun si eu stop mia mare adik care as semene cu ala oricginal si sa-mi mut numarul jos ,pt ca azi am ramas fara lumini pe spate din cauza chinezariei din spate de acolo. Ms mult si asfalt uscat mai poti incerca la Louis sau Polo, la louis am vazut ca au reduceri luna asta la un stop spate. eu tip ionut din bistrita care aduce marfa saptamanal din germania, vezi forumul Bafta! vine cineva azi la arc???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 incercam incercam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 20, 2006 Autor Share Postat Septembrie 20, 2006 Diseara la 6:30 sunt la Arc. Am sa v-o prezint pe Caluta cu gaurelele de pe aripa spate astupate cu niste bumbi faini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Diseara la 6:30 sunt la Arc. Am sa v-o prezint pe Caluta cu gaurelele de pe aripa spate astupate cu niste bumbi faini... Moaaaaaaa, pai vin si eu sa va prezint pe Black Beast cu .... dar mai bine sa fie surpriza ! http://www.viragoownersclub.org/main.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 21, 2006 Autor Share Postat Septembrie 21, 2006 Dragilor care aveti Virago, cand veniti la intruniri gen Arc mai mult curaj si prezentati-va ca sa ne cunoastem!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Dragilor care aveti Virago, cand veniti la intruniri gen Arc mai mult curaj si prezentati-va ca sa ne cunoastem!... Grup..bine v-am gasit !!! Ma numesc Adi si am Virago !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Dragilor care aveti Virago, cand veniti la intruniri gen Arc mai mult curaj si prezentati-va ca sa ne cunoastem!... Poate ca sunt mai timizi... dar ii primim oricum cu Salutare Grup! Ma numesc Amalia si sunt pasager de Virago! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Poate ca sunt mai timizi... dar ii primim oricum cu Salutare Grup! Ma numesc Amalia si sunt pasager de Virago! as spune eu si fotograf !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 ce grup, unde grup, hop si eu... eu am virago cu pasager fotograf ma rog, e la inceputuri, dar promite... Purghy, poate nu toti posesorii de virago sint asa sociabili ca cei din "Grupu' de la ora 8" am vb cu atw, poate in wkend maltratam ambreiajul, sa vedem si noi ce zace inauntru si din ce cauza este atat de TARE... cablul nu este sigur vinovat, a fost uns de curand si se misca foarte usor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Multumesc de aprecieri Fotograf in devenire , cine vine cu noi are poza in mers asigurata Numai sa stea putin in paralel cu noi la depasiri ca altfel iese miscata... sau iese numai peisajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 ce grup, unde grup, hop si eu... eu am virago cu pasager fotograf ma rog, e la inceputuri, dar promite... Purghy, poate nu toti posesorii de virago sint asa sociabili ca cei din "Grupu' de la ora 8" mai sunt locuri GRUPUL DE LA ORA 8, sau trebuie sa incerc la GRUPUL DE LA ORA 9? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 mai sunt locuri GRUPUL DE LA ORA 8, sau trebuie sa incerc la GRUPUL DE LA ORA 9? pai, dupa cate tin eu minte, TU ESTI in Grupu' de la ora 8, NU? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MERLIN Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Asa mah , plimbati-va voi si pentru atii.... Altii n-are timp nici sa respire nici n-are timp sa iasa la Arc. In schimb alti face festivaluri.... Va invit pe toti vineri 22 sept orele 19:30 la cinema Europa in deschiderea Anim'est( festi int'l de animatie) cu sau fara motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 mai nea Merlin, exista satisfactii si satisfactii dar scapi tu de festival, si nici nu se strica vremea, si iesim, nu te'am uitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 21, 2006 Autor Share Postat Septembrie 21, 2006 @wrongname: in week-end poate maltratam ambreiajul ala undeva mai departe... @merlin: ti-am dat PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate