gabic 72 Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Salutare, A schimbat careva membranele de la carburator acasa? Este complexa operatiunea sau nu?Nu prea am chef sa desfac carburatorul si dupa aia sa imping mobra pana la service!!Va rog un sfat.Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chipu08 Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 nu e deloc complicat, totusi nici cu manusi de box nu se poate face, doar putina atentie se desfac cele doua capace ale carburatoarelor, cele de pe partea dreapta cum stai pe ea, cite 4 surubele fiecare se dau capacele jos cu grija sa nu pierzi arcurile, destul de lungi cam 10cm, si se scot membranele cu tot cu sibar le pui pe cele noi cu atentie sa se aseze bine pe margini pt ca ea tine loc si de garnitura spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 nu e deloc complicat, totusi nici cu manusi de box nu se poate face, doar putina atentie se desfac cele doua capace ale carburatoarelor, cele de pe partea dreapta cum stai pe ea, cite 4 surubele fiecare se dau capacele jos cu grija sa nu pierzi arcurile, destul de lungi cam 10cm, si se scot membranele cu tot cu sibar le pui pe cele noi cu atentie sa se aseze bine pe margini pt ca ea tine loc si de garnitura spor la treaba Multumesc tare mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 salut, are cineva de vanzare o pompa frana sh, de virago 535? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raz380 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Ce parere aveti despre http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-virago-din-1994-439355.html , http://www.youtube.com/watch?v=JPVuHxOIM94 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Ok astept, sa imi confirmi daca se potriveste si al meu este la mine nu este nici capac, decat in filtru sport si nu prea vine bine. Dupa cate am citit piesele pana la 535 se cam potrivesc la toate, sper sa mearga. p.s. daca tot verifici la una de 250 te rog mult sa imi faci si mie niste poze cum este montat si sa mi le trimeti (daca ai timp) merci si stima. Din pacate nu se potriveste. Prinderile is altfel. Sorry! Am facut si ceva poze si o sa incerc sa le pun mai tarziu daca am vreme. (Cu timpul stau mai prost, ca lucrez o zi si o zi, iar in ziua libera pregatesc botezul lu' fiica-mea de sambata, asa ca timp mai mult doar de saptamana viitoare.) Toate cele bune, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Din pacate nu se potriveste. Prinderile is altfel. Sorry! Am facut si ceva poze si o sa incerc sa le pun mai tarziu daca am vreme. (Cu timpul stau mai prost, ca lucrez o zi si o zi, iar in ziua libera pregatesc botezul lu' fiica-mea de sambata, asa ca timp mai mult doar de saptamana viitoare.) Toate cele bune, Nick. Oho sa iti traiasca micuta, a mea deja a facut 6,5 ani, parca ieri a fost botezul. Pozele le poti trimite pe adresa marius.i.barbu@gmail.com, daca la dimensiuni este la fel (la capac ma refer, nu prindere) sa sti ca ma bag, astept sa te eliberezi. stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 salutare oameni buni, incercam s afacem si noi o intalnire in Bucuresti cu batranele viroage? ... e cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 si ce vascozitate? sa merg pe 20w40 ca la manual? merge la clima noastra? eu am avut si 20w40, mineral. nu zic ca a fost rau, insa prefer de anul trecut sinteticul 15w50 (motorex) si pot sa-ti spun ca mobra merge foarte bine. cand e frig, il schimb cu mai suPtire, insa doar iarna. cum se incalzeste, revin la 15w50, altfel schimbatorul face figuri (spre exemplu, sare din neutru). oricum, toate uleiurile isi pierd cu timpul proprietatile si desi nu ma dau banii afara din casa, eu schimb uleiul la 3-5 mii de km. da . poti incerca si 15w50 , dar nu garantez functionarea in parametri . merge foarte, foarte bine si la motorul de 250 ! o intalnire in Bucuresti cu batranele viroage? ... e cineva interesat? o idee foarte buna si imediat ca detaliile vor fi postate, eu unul am sa particip cu mare placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 (editat) o idee foarte buna si imediat ca detaliile vor fi postate, eu unul am sa particip cu mare placere. in we asta probabil f multa lume pleaca din Buc cu ocazia 1 mai. Prin urmare propun sa ne vedem in we urmator mai exact pe 5 mai. Sunteti ok cu data asta? Daca da propun incet, incet sa stabilim o ora si un loc... asta cat mai repede ca sa aiba cat mai multi acces la informatii va doresc o saptamana faina si evident astfalt uscat Editat Aprilie 23, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 in we asta probabil f multa lume pleaca din Buc cu ocazia 1 mai. Prin urmare propun sa ne vedem in we urmator mai exact pe 5 mai. Sunteti ok cu data asta? Daca da propun incet, incet sa stabilim o ora si un loc... asta cat mai repede ca sa aiba cat mai multi acces la informatii va doresc o saptamana faina si evident astfalt uscat cu cea mai mare placere as participa si eu....insa indata ce imi repar viroaga...carburatoarele naibii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kryst666 Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 da la mare nu vine nimeni de 1 mai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 in we asta probabil f multa lume pleaca din Buc cu ocazia 1 mai. Prin urmare propun sa ne vedem in we urmator mai exact pe 5 mai. Sunteti ok cu data asta? Daca da propun incet, incet sa stabilim o ora si un loc... asta cat mai repede ca sa aiba cat mai multi acces la informatii va doresc o saptamana faina si evident astfalt uscat nu mai spune nimeni nimic despre intalnirea cu mobrele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Am schimbat si eu uleiul si filtrul, astfel se aude excelent si sunt foarte multumit. Am bagat pana la urma YACCO 10W40. Intre timp am schimbat si ghidonul asa ca am de vanzare un ghidon Fehling bar drag 22 mm, provenit de pe virago. pret 170 de lei. poze mai tarziu. Pentru yonick cum a fost botezul? ce se mai aude cu capacul? merci mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raz380 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Buna. Vreau sa-mi iau si eu un virago si am o rugamine. Stiti poate un service sau pe cineva autorizat ca sa o modific dupaia in bobber. de preferabil in zona Sucevei (daca nu e bun oriunde) .Si cu omologarea cum e faza? ca am inteles daca umblii sii scoti suspensia si o faci hardtail sunt probleme la itp. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raz380 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Buna. Vreau sa-mi iau si eu un virago si am o rugamine. Stiti poate un service sau pe cineva autorizat ca sa o modific dupaia in bobber. de preferabil in zona Sucevei (daca nu e bun oriunde) .Si cu omologarea cum e faza? ca am inteles daca umblii sii scoti suspensia si o faci hardtail sunt probleme la itp. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 No, ma fratilor, Neagra mere brici. Mai trebe lucrat putin la sea, ca in cativa kilometrii mi-o rupt cooroo... Poze mai in w/e. Duminica merg sa o dau pe Meses daca oi fi liber de la scarbici si dupe aia vin cu poze. Dixtractie faina in w/e si drumuri fara incidente tuturor, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 No, ma fratilor, Neagra mere brici. Mai trebe lucrat putin la sea, ca in cativa kilometrii mi-o rupt cooroo... Poze mai in w/e. Duminica merg sa o dau pe Meses daca oi fi liber de la scarbici si dupe aia vin cu poze. Dixtractie faina in w/e si drumuri fara incidente tuturor, Nick. you lucky guy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Asa cum am promis revin cu pozele cu ghidonul Fehling bar drag diametru 22 mm, provenit de pe virago. pret 170 de lei. Daca este cineva interesat, PM sau 0762221510 - marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 No, ma fratilor, Neagra mere brici. Mai trebe lucrat putin la sea, ca in cativa kilometrii mi-o rupt cooroo... Poze mai in w/e. Duminica merg sa o dau pe Meses daca oi fi liber de la scarbici si dupe aia vin cu poze. Dixtractie faina in w/e si drumuri fara incidente tuturor, Nick. poate dau si io o tura pe deal duminica........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Schimbat si eu membranele....in sfarsit,dar la service nu mi le-au lipit de sibar (sau cum s-o numii) si dupa numai 50 de km am costatat ca au iesit efectiv.E posibil sa fie ele mai largi (sunt after market)sau era obligatoriu sa fie lipite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Are cineva de vanzare o aripa fata de Virago XV535??? De asemenea daca imi poate recomanda cineva niste ateliere de vopsitorie in Bucuresti asi fi recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 De asemenea daca imi poate recomanda cineva niste ateliere de vopsitorie in Bucuresti asi fi recunoscator. L-ai intrebat pe Silviu unde si-a vopsit bizonul? Referitor la "tribale", uite aici: AERO ART, SSSFINXXX Mai sunt si altii in Bucuresti, dar poate iti raspund pe topicul celalalt. Hai cu tzumpulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Are cineva de vanzare o aripa fata de Virago XV535??? De asemenea daca imi poate recomanda cineva niste ateliere de vopsitorie in Bucuresti asi fi recunoscator. Salve!!! Aripa cred ca avea Judas. Bafta maxima, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Yonick : am aripa originala, dar nu e de vanzare..., e rezerva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate