Metal Heart Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 GabiG: el depasea o coloana de masini GabiG: avea 100 GabiG: ala cu papucul a facut stanga GabiG: el a franat violent GabiG: si a intrat in papuc la 40 km/h claudiu_is_here: depasea pe continua? gogiu_gabi: linie intrerupta gogiu_gabi:pe valea oltului claudiu_is_here:a patit ceva? gogiu_gabi: cateva contuzii, fizic e ok claudiu_is_here: n-are nimic rupt/? gogiu_gabi: nu claudiu_is_here: slava domnului.... gogiu_gabi: poate echipamentul gogiu_gabi: casca gogiu_gabi: asta am zis si eu gogiu_gabi: dar motorul e distrus atata stiu, am vb acum cu fratele lui. se pare ca ghinionul a fost de partea lui. soferul de papuc a ramas fara permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 morala: nu mai depasiti COLOANE de masini. depasiti una cate una, ca nu moare nimeni daca ajungeti la destinatie cu 10 minute mai tarziu pentru un drum de 200km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 what???? ok, nu am decat numarul de vodafone care e inchis. cine e amabil sa-mi dea un alt numar de-al lui Noro in privat? gen NOW?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 wtf ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Acum am vb cu Noro care e oki si va roaga sa nu il mai sunati pana nu rezolva cu militie si alte alea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) off noro mama...si taman ce vb cu roxana ca dimineata cand mergeam spre ai mei te-am vazut la tricodava cum plecai la hunedoara. bine ca esti intreg. nu reusim sa dam de tine la telefon asa ca cine reuseste va rog anuntati. alice aici. sorry era setat de raluca sa se logheze automat. mici saru mana de telefon. m-am mai linistit. Editat Iunie 20, 2008 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Am vb acum cu noro.Exact ce a spus mici, e intreg si va roaga sa nu sunati ca da el detalii. Nu am reusit sa aflu nimic decat ca e ok.neby,vezi ca te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 cct. Noro daca ai nevoie de ajutor cu asigurarile da de stire. Ma bucur ca esti ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 nene, strada Valea Oltului sau regiunea? Ca daca este strada, fug pana la el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 GabiG: el depasea o coloana de masiniGabiG: avea 100 GabiG: ala cu papucul a facut stanga GabiG: el a franat violent GabiG: si a intrat in papuc la 40 km/h claudiu_is_here: depasea pe continua? gogiu_gabi: linie intrerupta gogiu_gabi:pe valea oltului claudiu_is_here:a patit ceva? gogiu_gabi: cateva contuzii, fizic e ok claudiu_is_here: n-are nimic rupt/? gogiu_gabi: nu claudiu_is_here: slava domnului.... gogiu_gabi: poate echipamentul gogiu_gabi: casca gogiu_gabi: asta am zis si eu gogiu_gabi: dar motorul e distrus atata stiu, am vb acum cu fratele lui. se pare ca ghinionul a fost de partea lui. soferul de papuc a ramas fara permis. vreau si eu nr de tel.al fratelui lui daca il ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 regiunea valea oltului, se indrepta spre hunedoara... phiu Doamne ca e intreg...dar motorul ... Daca are nevoie de ceva ne spuneti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Imi dati palpitatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Bine ca-i intreg!! Roxa, mama, m-am ingalbenit cand am vazut mesajul.. data aviatoare baga si tu un "el e ok", ca's batran, si stau prost cu inima!! Noro, not much i can do, da' daca e nevoie de ceva, let me know! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) bai si aseara era fresh, n-a baut alcool, si chiar ziceam ca vr sa merg cu el azi spre hunedoara bine ca-i intreg... PS: motorul il facem, daca e, il ajutam daca vrea, si se mai poate face ceva din el, mai ales daca nu are cadru busit...stiu cat tine la mobra aia Editat Iunie 20, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 GabiG: el depasea o coloana de masiniGabiG: avea 100 GabiG: ala cu papucul a facut stanga GabiG: el a franat violent GabiG: si a intrat in papuc la 40 km/h claudiu_is_here: depasea pe continua? gogiu_gabi: linie intrerupta gogiu_gabi:pe valea oltului claudiu_is_here:a patit ceva? gogiu_gabi: cateva contuzii, fizic e ok claudiu_is_here: n-are nimic rupt/? gogiu_gabi: nu claudiu_is_here: slava domnului.... gogiu_gabi: poate echipamentul gogiu_gabi: casca gogiu_gabi: asta am zis si eu gogiu_gabi: dar motorul e distrus atata stiu, am vb acum cu fratele lui. se pare ca ghinionul a fost de partea lui. soferul de papuc a ramas fara permis. am vb.multumesc din suflet.cam ce se stie,mi-a zis si el, a plecat acum o dubita sa-i ia motorul. noro a fost la spital,a facut investigatiile de rigoare si e ok. o sa ne sune el bai si aseara era fresh, n-a baut alcool, si chiar ziceam ca vr sa merg cu el azi spre hunedoara bine ca-i intreg... PS: motorul il facem, daca e, il ajutam daca vrea, si se mai poate face ceva din el, mai ales daca nu are cadru busit...stiu cat tine la mobra aia era f.obosit cand a plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 motorul am inteles ca e cam varza. are cadrul stramb printre altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 motorul am inteles ca e cam varza. are cadrul stramb printre altele. auch...dauna totala, clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 a...nu prea stiu ce sa zic, inca ma mir... bine ca este ok el si nu a patit nimic rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 nasol... un tip s-a facut praf in fata mea intr-o situatie similara... a avut mare noroc baiatul ca a scapat intreg. pe viitor sa nu mai plece obosit la drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 nasol... un tip s-a facut praf in fata mea intr-o situatie similara... a avut mare noroc baiatul ca a scapat intreg. pe viitor sa nu mai plece obosit la drum... si daca nu era obosit,era aceeasi situatie,nu a fost vina lui plus ca a avut reflexe bune chiar si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 A avut noroc si de mobra ca nu l'a ajutat foarte mult cu viteza, ca daca era un SS sau mai mult, la o depasire multipla te duci inspre 150/h lejer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 daca avea, daca nu avea ... nu prea mai conteaza astea acum. bine ca nu s-a rupt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 sanatate maxima noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 si daca nu era obosit,era aceeasi situatie,nu a fost vina lui plus ca a avut reflexe bune chiar si asa eu zic sa incetezi in a mai gandi asa... deocamdata vad ca esti rucsacel pe 'onditza, mai tarziu cand o sa-ti tii tu rucsacelul e bine sa fii precauta pana la D-zeu cu deapsirea unei coloane de masini. exemplul cu amicul ala al meu nu l-am dat ca sa-l fac vinovat pe cel implicat aici, Doamne fereste, ci pentru a fi noi pregatiti pe viitor sa nu mai riscam in asemenea situatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 bai nene.. :| Mi'a zis..ca ajunge in jur de ora 16.00,si ma suna cand a ajuns. Nu'mi vine sa cred. Merci ORL de PM. Credeam ca s'a oprit..nu stiu. Bine ca el n'a patit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate