fritz_2486 Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Pretul e tot 20 de ron pe tura(10 min). Aderenta este surprinzator de buna dupa ce dai la inceput 2 ture de incalzire a pneurilor. E adevarat nu m-am dat foarte tare (in jur de 1:18 - 1:17) dar n-am avut nici o problema de aderenta. Daca e vremea buna poate vin si sambata dupa-amiaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Tot trebuie sa sun inainte ca sa pot sa intru? Voi la ce ora mergeti ca sa nu va incurce kart-urile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 In weekend daca ma duceam dimineata gen 9-10(cred ca la 10 se deschide) ai sanse sa te dai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 weekendu trecut am ajuns acolo pe la 11 si am putut sa ma dau lejer pana pe la 2. Inca nu vin asa multi sa se dea cu karturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 /index.php?/topic/537449-bucuresti-str-ing-pascal-cristian-nr4-service-general/page__st__180 Vezi in topicul de mai sus, Cesar iti regleaza si suspensia, iti face si ridicatoare din alea de scarite, iti mai zice cum e cu cauciucurile si alte aspecte legate de mersul pe circuit, am fost si eu acum in toamna la Serres cu ei. Face toate operatiunile de service si iti da si sfaturi pentru setarea motocicletei. Bafta! Demonteaza si etrieri spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Demonteaza si etrieri spate? Sunt sigur ca toti baietii astia care se dau pe circuit cu motoretele sport stiu ce trebuie sa faca, nu trebuie sa vina mecanicii din pribegie sa-i invete. Dar daca vrei, poti sa incerci sa le dai niste sfaturi din vasta ta experienta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Sunt sigur ca toti baietii astia care se dau pe circuit cu motoretele sport stiu ce trebuie sa faca, nu trebuie sa vina mecanicii din pribegie sa-i invete. Dar daca vrei, poti sa incerci sa le dai niste sfaturi din vasta ta experienta! Un reiser adevarat se da fara etrier pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Un reiser adevarat se da fara etrier pe spate. Oricand,fara nici o problema! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Oricand,fara nici o problema! Aha, l-ai demontat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Un reiser adevarat se da fara etrier pe spate. sunt si reisari care se dau fara frane - dirt-track Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Sambata viitoare 24 de grade ne vedem pe amc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Sambata sunt 20 de grade si se pare ca nu ploua. Mai vine cineva pe amck? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Cat costa o tura cu motorul propriu pe amkart si cat dureaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 20 ron/10 min. Si iti trebuie echipament complet(casca, manusi, cizme cu protectii, geaca cu protectii, genunchiere), sau combinezon. Stiu ca 10 min pare putin dar daca n-ai antrenament iesi lesinat de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Daca nu ploua sambata sunt acolo la 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Si eu. Sper sa nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Sambata daca este frumos ne vedem iar pe amc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Cand mai mergeti poate reusiti sa faceti si niste poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 sau filmulete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Eu cred ca o sa vin si vineri ca sunt liber. Vineri pe la 2 sunt acolo. Care mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Eu cred ca o sa vin si vineri ca sunt liber. Vineri pe la 2 sunt acolo. Care mai vine? Posibil sa vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Daca nu am treaba vin .... sper sa reusesc sa termin pana la 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Si astazi pare o zi ok pt cateva intrari, am sunat acum si e liber circuitul, eu ma duc. Ajung pe la 2.45. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Vineri e rezervat circuitu si duminica si luni inchis. Tocmai am sunat Pana la urma a fost liber vineri.Am si reusit sa filmam cateva ture... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Comentariile sunt priceless. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate