H3llriderr Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) Man! Ne duci cu vorba?!?!? la modul serios acum: nu-ti gasesti? putem sa te sfatuim in vreun fel? pai chiar nu am , voiam sa iau combinezonu de la sasha da cred ca a plecat in moldova io am niste pantaloni cu plasa cu protectii la genunchi etc , geaca cu protectii , da nu am cizme si vreau sa merg azi io prefer pantaloni cu slidere deaia nu vreau sa merg cu ce am Editat Iulie 2, 2008 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 pai chiar nu am , voiam sa iau combinezonu de la sasha da cred ca a plecat in moldova io am niste pantaloni cu plasa cu protectii la genunchi etc , geaca cu protectii , da nu am cizme si vreau sa merg azi io prefer pantaloni cu slidere deaia nu vreau sa merg cu ce am corect. nu are rost sa mergi fara echipament complet. mai bine mai ai putintica rabdare moncher pana iei combinezonul ala, e mai safe. oricum, fara cizme nu te primeste pe circuit, nici macar in bocanci. usor, usor, banutz langa banutz, se face si echipamentul. pista nu pleaca nicaieri.... bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 pai chiar nu am , voiam sa iau combinezonu de la sasha da cred ca a plecat in moldova io am niste pantaloni cu plasa cu protectii la genunchi etc , geaca cu protectii , da nu am cizme si vreau sa merg azi io prefer pantaloni cu slidere deaia nu vreau sa merg cu ce am Man ,iti dau eu un imprumut 1piece combi Axo(nr 52) si cizme A*(nr 45). Io nu am cazut niciodata cu ele, asa ca...sper sa iti poarte noroc si sa iti vina:P Stii cum sa dai de mine. In principiu ne putem vedea la mine pe str sibiu dupa ora 20. Detalii vb la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Man ,iti dau eu un imprumut 1piece combi Axo(nr 52) si cizme A*(nr 45). Io nu am cazut niciodata cu ele, asa ca...sper sa iti poarte noroc si sa iti vina:P Stii cum sa dai de mine. In principiu ne putem vedea la mine pe str sibiu dupa ora 20. Detalii vb la telefon ok ne auzim pe seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 ok ne auzim pe seara Daca te ajuta eu am un costum din doua piese negru complet pe care nu-l mai port de vreun an.E marimea 54.Iti las o poza si daca iti place si se potriveste vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Daca te ajuta eu am un costum din doua piese negru complet pe care nu-l mai port de vreun an.E marimea 54.Iti las o poza si daca iti place si se potriveste vorbim. pai de ce sa nu imi placa , ca il volosesc pe motor , pe circuit , nu la parada , zi un pret ps: are slidere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Nu-i asa ca e frumos cand un forum isi indeplineste adevarata menire?!? Adica aceea de intr-ajutorare intre membrii unei comunitati. Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keloo Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 pana la cat e deschis amckartul? din pacate, din cauza serviciului, in cursul saptamanii nu pot veni decat seara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 pai de ce sa nu imi placa , ca il volosesc pe motor , pe circuit , nu la parada , zi un pret ps: are slidere? Are slidere ...ti-am dat pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Fost, dat, placut. De dimineata au fost cursurile lui Victor Nemes, apoi ceva cursuri de karturi. Dupa aia am putut sa ma dau in voie. Au aparut si trei baieti de la Ploiesti care se dadeau foarte bine, am facut ceva ture, am stat la o palavra si m-am intors la birou. Mi-am incercat noul Conti SportAttack de pe spate pt prima data pe circuit si sunt extrem de multumit. Majoritatea turelor le-am facut insa fara sa-mi pot folosi ambreiajul (c'est foutu). Per total, nice day. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 @kriminal nici nu tre' sa-l folosesti bagi a 2-a si te dai pana nu mai poti....cel putin la motoretele de 600... se folosete a 2-a la amk... bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 La a mea nu merge, are transmisia prea lunga si smuceste sub 3.500 rpm. In virajele stranse trebuie sa merg cu a intaia si in liniile drepte ii dau a doua. Merge si fara ambreiaj, nu-i bai, doar ca era un stres in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 Buuun....! si vine weekendu'... Deci, cand ne dam? sambata sau duminica? sau si sambata si duminica? racerii vor fi la cursa in Ungaria. sper totusi sa nu gasesc pista goala cand ma duc...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) Mai sunt 2 saptamani pana la cursa din Ungaria....din cate stiu Caransebes e inca in Romania Asa ca poate ne vedem pe amckart Editat Iulie 3, 2008 de ady_viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 eu o sa incerc sa vin in ambele zile meet you there (heineken) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 Mai sunt 2 saptamani pana la cursa din Ungaria....din cate stiu Caransebes e inca in Romania Asa ca poate ne vedem pe amckart A, da?!? in regula, am fost dezinformat, credeam ca Pannonia e acum. Pai sa ne vedem..... by the way, Adi, azi-dimineata am reusit sa scot un 1,17 nu-mi venea sa cred (duminica trecuta 1,23 best) iar Jagi a facut 1,10. Dar cine trage la timp..... ? hihihihi competitia cu sine este, se pare, irezistibila...... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Intrebare: voi inchiriati transpondere de va stiti timpii cu precizie? Eu imi aproximez timpii uitandu-ma la cronometrul ala de la start cand trec pe sub el. Sunt cam intre 1.25 si 1.30. Daca da, cat costa transponderul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iulie 6, 2008 Autor Share Postat Iulie 6, 2008 Nu am transponder si nici nu merit transponder...... de unde atata transponder?!?!?! ala e pentru profesionisti sau cei care vor sa fie.... Dimineata la cursuri/antrenamente ne cronometreaza Victor Nemes cu scula specializata iar in rest unii pe altii cu...cronometrele. Ceasul din grila e...aproximativ, dar ca orientare e ok. Pune si tu un prieten sa te cronometreze cu telefonul mobil, daca are aceasta facilitate. ....si am fost azi ne-am dat. Compania a fost selecta, baieti rapizi, sesiuni frumoase, fugareala pe circuit. Featuring: Adi_Viteza, Balamuc, CeBeRica si special guest-star Bombardel. Cine nu a venit, a ratat o distractie pe cinste. Pe data viitoare.........! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 L-ai uitat pe Livanu.....am avut 3 antrenamente excelente cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 mea culpa, nu retinusem cum il cheama...dau o bere livanului. Respect! .....pe duminica ( ca sambata e intrunirea Dac Motors ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Sal. Care veniti duminica? Rog sa va anuntati orele. As prefera sa ne intilnim pe la 10 dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 salut eu merg mîine dimineață (sîmbătă) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 Duminica la 10 sunt la circuit. Maine sunt la intrunirea Dac Motors, la Ciolpani, pe motodrom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Maine, adica azi - sambata , care va bagati? Eu o sa apar aproape sigur, dar nu stiu inca la ce ora. Fusei, ma dadui, fu fain... Lume nici prea multa, nici prea putina. Ploua de dimineata si ma descurajasem, dar a aparut soarele si totul s-a terminat cu bine. Cu exceptia faptului ca era s-o scap o data, inchizand gazul in mijlocul acului de par... deh, mai greseste omu'. Cred ca m-am cam apropiat de 1:20, deci e spre bine. Sa ne mai vedem p-acolo sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 care e the best pe acel circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate