The Mentalist Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 the mentalist - mai ai filmulete? pe cel de sus apar si eu 2 secunde ) Nope,dar sa caut ceva poze, poate te mai gasesc. Asteptam pozele cu SLR-ul de la fata cu R6! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NIKU Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 da,pe seara o sa avem si pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Am gasit doar una, e facuta cu zoom cu telefonul meu care face poze bune doar pe wide: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Foarte bine Nico ! se vede ca ai progresat ,cand o sa pui si pe spate gpracer o sa ai o supriza si mai placuta ma bucur pt tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Foarte bine Nico ! se vede ca ai progresat ,cand o sa pui si pe spate gpracer o sa ai o supriza si mai placuta ma bucur pt tine ! Da, da! More money, more problems! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Ar trebui sa permita accesul si pe ploaie, cu semnaturile pe proprie raspundere de rigoare. Ar ajuta mult la evolutie. Eu de exemplu am o frica nejustificat de mare la mers pe ploaie comparativ cu asfalt uscat. Deasemenea ar fi de folos intratul pe pista cu pasager (pe uscat). Macar cand e mai liber, ca sa nu fie incomodati ceilalti rideri. Toate astea in ideea ca exersand pe pista inveti sa mergi mai bine (nu tare) pe strada si poti sa abordezi orice fel de curba fara stres indiferent de vreme, "incarcatura" si obstacolele aparute Pe ploaie e macel. Guma de pe asfalt devine un fel de patinoar. Poti sa mergi, dar nu pe trase, fara sa fortezi, pur si simplu nu e deloc distractiv si nici nu ai foarte mult de invatat, nu mai mult decat cand mergi pe strada si te ploua si e praf pe jos. Daca vrei sa intri pe circuit cu pasager, te duci la motoevolution (acolo am incercat si mersul pe circuit ud de mai sus). Sau in fine, te duceai, cursurile sunt suspendate pe termen nedefinint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Toti se dau zmei cu mersul stradal pe ploaie. Insa nu constientizeaza ca ei pe ploaie merg tare cu motocicleta dreapta. Pe Amck, sau orice alt circuit, cu gume de strada, daca incearca o frina putin , putin mai puternica, sau o aplecare de macar 35grade si putina acceleratie, sint pe jos instant. Ple ploaie se merge taricel doar cu gume race speciale pt pista uda, dar astea costa bani, si nu se pot folosi pe uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Sa va fie de bine si la cit mai mai multe. I need coaching! Hai cu noi pe 7-8 la Tg. Secuiesc. p.s. nu ai nevoie de alte cauciucuri, ce ai acum sunt foarte ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Sa va fie de bine si la cit mai mai multe. Hai cu noi pe 7-8 la Tg. Secuiesc. p.s. nu ai nevoie de alte cauciucuri, ce ai acum sunt foarte ok Fac tot posibilul daca se merge! Si poznele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Daca Skatkart e ocupat we asta, mai faceti o sesiune pe Amckart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Logic, mai putin 69 , care vrea la Bacau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Logic, mai putin 69 , care vrea la Bacau. )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Si poznele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 niko in poza numarul 5 din primul rand te uitai sa vezi daca e aparatul pe tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 niko in poza numarul 5 din primul rand te uitai sa vezi daca e aparatul pe tine? Probabil, stiam ca sunt paparazzi pe acolo dupa mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 niko in poza numarul 5 din primul rand te uitai sa vezi daca e aparatul pe tine? Mie-mi place poza a 2-a unde pare ca trage tare sa recupereze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Mie-mi place poza a 2-a unde pare ca trage tare sa recupereze Merg pe pasi mici, pana acum nici nu ma simteam bine cu genunchii pe jos, acum incerc sa inclin motoreta pana ating cu genunchiul si sa il tin acolo, sa merg fluid. Franari si accelerari mai tari nu inca, tranzitia de pe o parte pe alta imi ia prea mult timp, eh, multe, dar merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 (editat) tranzitia de pe o parte pe alta imi ia prea mult timp Tranzitia asta la care faci referire poate fi o mare problema pentru cei cu statura mai mare ( in cazul tau ) sau cei expandati ( in cazul meu ) Pentru a depasii acest impediment trebuie lucrat foarte mult si cu mare atentie pe tehnica. Procedeul se numeste in engleza `knee to knee` si confera stabilitate la manevre de tranzitii rapide. Viteza cu care se desfasoara tranzitia fiind egala cu momentul care-l imprimi motocicletei prin acceleratie. Editat Mai 27, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Da,Denis, stiu ca am mai vorbit noi despre asta, la Secuiesc parca imi iesea mai bine ca nu erau asa rapide virajele, aici e mai multa miscare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Nico, am facut rost de un arc spate pe greutatea ta. Sau un tricou polo XXL under Armour you choose! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Ai dreptate. Referitor la tehnica asta, cu cit succesiunea de viraje se desfasoara mai din scurt ( vezi amkart ) cu atit avantajeaza pe cel care o cunoaste si o pune mai corect in practica. p.s. Sunt bun filmuletele explicative aici pe topic, poate ajuta pe cineva care cauta tipul asta de informatie. Am gasit un filmulet comparativ de anul trecut unde se vede exact diferenta ( de 2 secunde/ 2 curbe ) intre a aplica aceasta tehnica ( knee to knee + accelerare, de la secunda 5 pe film, care ajuta la tranzitia de pe dreapta pe stinga ) si simpla rulare - `coasting`. Vine cineva azi pe la pista ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Vin eu azi, k6 rizla cu un incepator de 2m pe ea. Pe la 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Vin eu azi, k6 rizla cu un incepator de 2m pe ea. Pe la 3 E un eveniment pana la ora 5-6. Si maine la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Iar???.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Eu am sa vin cu un prieten pe la 4:30. Ne vedem acolo 2xghe. @2xghe Incintat de cunostinta, ai o motoreta foarte frumoasa, sa o stapinesti sa natos si sa te bucuri de ea. p.s. Miine dupa ora 5 iar mergem la pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate