Stephon Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Sebi...vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 PAI EU ZIC SA IMI ADUC SI EU LUPII-DE-MARE(SEAWOLVES) PE LA VOI ANU' ASTA. CE ZICI STEF? SA LASAM TURISTII SA FACA BAIE IN MARE NESTINGHERITI(DE NOI),IAR NOI SA CIOCNIM CU VOI UN PA'AR DE RACHIU. HA? VENIM TATA,CUM SA NU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasu Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Ma primiti si pe mine....????????promit ca o sa fiu cuminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 unde in breaza e intrunirea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Ma primiti si pe mine....????????promit ca o sa fiu cuminte numai daca vii cu o tigae...si nu pt. prajit cartofi .. hai ca am niste trasee acolo de iti scot limba si se termina chiar la platoul cu intrunirea creca vin de vineri pt ca anu trecut sambata dimineata n-am mai gasit nici macar o foaie de sarma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iulie 20, 2008 Autor Share Postat Iulie 20, 2008 ce trupe ba, lasa cu mp3 ca e brici.la toate intrunirile vedem toti ciumpalacii din romania. adu-i tot pe aia de anul trecut ca poate i-au mai crescu tzatzele la copila aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Se aduce si una bucata Jawa 350.....asta sigur garantez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Lupilor...va astept! Hasule...te primesc decat daca esti cuminte! Intalnirea este in Talea(langa Breaza) Gixule...lasam formatia mp3 si...ti-o aduc si pe gagica aia! cre' ca i-au mai crescut ceva ceav tzatzele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) BAhhhhh ... hai sa ne limitam la formatia MP3 ..... cu gagica vin eu ... :laugh: Editat Iulie 21, 2008 de PingyXP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 super.... cea mai buna veste din vara asta or sa vina si ceva ceva din pitesti(sper sa nu mai ne ude ca anul trecut)....... aaaaa tuica?? cum e tuica?? si sarmalili... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Distractie placuta!!! Eu pe 23 plec in Grecia...huooo pentru Stephon ca a pus-o chiar naspa ( pentru mine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Asteptam si Road Riders Pitesti Sulvolaj....huoooo ca pleci tu in Grecia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Asteptam si Road Riders Pitesti Sulvolaj....huoooo ca pleci tu in Grecia Stiam de anul trecut de perioada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Stiam de anul trecut de perioada Ai vazut pozele???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 de data asta nu mai scap.. vin din creta direct, sa stii! te pup ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Asa cum ai venit si acum 2 saptamani??? huuuooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 cand e ma intrunirea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu_negru Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 La prima vedere nimic nu ar suna mai ridicol decat sa merg 400 Km ca sa beau bere pana pic in semi-inconstienta. Da intrunirile astea fac saptamanile sa curga in picure. Pe de alta parte eu cu vaca mea am unde ma da sau trasee soft "nu prea e"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Asteptam si Road Riders Pitesti Anul asta nu mai ratez ! In atentia disporei de betivi formata la Ruse :...adunarea la Breaza !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Panseluta...22-28 august! omu_negru...sunt foarte multe trasee pt. xt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Hai vecine, cred ca imim misc si eu kuru pana la Breaza anul asta. Poate vin cu comunista impreuna cu tovarasul Aleko. Daca mereti cu maxim 70-75 vin si eu cu voi daca ma primiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasu Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 numai daca vii cu o tigae...si nu pt. prajit cartofi ..hai ca am niste trasee acolo de iti scot limba si se termina chiar la platoul cu intrunirea creca vin de vineri pt ca anu trecut sambata dimineata n-am mai gasit nici macar o foaie de sarma As vrea eu dar nu mai am cu ce... mai am doar Transalp-ul.......dar cuminte tot nu o sa fiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Anul asta nu mai ratez ! In atentia disporei de betivi formata la Ruse :...adunarea la Breaza !!!! deci stefane pune deoparte o sticla de palinca de aia de iti pusca urechile ,si ai de grija de branza de burduf As vrea eu dar nu mai am cu ce... mai am doar Transalp-ul.......dar cuminte tot nu o sa fiu hasule ... de pe acum iti zic La multi ani (tre sa dai o bere hehe... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasu Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 hasule ... de pe acum iti zic La multi ani (tre sa dai o bere hehe... ) Anul asta imi fac ziua la Paulesti la HEAVY RIDERS BIKE FEST si tot acolo trantim si ciorba de "reveneala"....la breaza o sa-mi fac incalzirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Pfui, tre schimbat un gust nashpa de pe aici. Sper sa reusesc sa ajung si eu. Ma duc sa arunc niste menta in palinca sa o pregatesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate