crazy_mouse_87 Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) de pe 11 iulie sunt liber 3 zile adica vineri sambara duminik repectiv 11/12/13 vreau sa fac acest traseu ...atasez si o harta traseul are 730 km...plecat Buc>pitesti>curtea d arges>(facem transfagarasanul)>sibiu>(si ne intoarcem pe transalpina)... o sa mai dau detalii mai tarziu...acum sunt la munca...daca ma prind sefii imi dau prime cu -% daca doriti sa extindem traseul astept sugestii deocamdata sunt eu pe un xt125 si un preten pe un xt660 tnr... numai bine Editat Iunie 28, 2008 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george salcudean Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 In ce stare se afla Transalpina? Enduro exclusiv sau merge si altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 vezi la topicul de poze. S-a trecut si cu Ninja 636 de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 nu gasessc pozele... help me.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 /index.php?showtopic=230140 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 In ce stare se afla Transalpina? Enduro exclusiv sau merge si altceva? Mie topicul acela cu transalpina mi-a trezit cheful de mers pe acolo... adica baietii baga motoare de strada acolo si noi nu putem vb lor...vointa sa avem ca de restu ne descurcam noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 adevarul e ca drumul nu merita facut cu o carenata cum a facut baiatul cu kawa, placere tot este dar nu deplina...iar moto...saraca de ea am fost de curand pe Ranca, dar cu masina si ne-am intors tot prin Horezu...ne-a fost frica sa ne bagam pe Transalpina...si ploua, ne-au si indrumat ca fara 4X4 e f dificil(niste baieti cu 4X4, care tocmai veneau de pe acolo)... sa faceti multe poze cand ajungeti pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Am parcurs o parte din ea acum, in weekend. Probabil una din cele dificile, urcusul de la Obarsia Lotrului pana in golul alpin. Problema nu e neaparat drumul, rupt dealtfel (dar in curs de modernizare, cred), ci mai degraba pietrele care le arunci in baia de ulei oricat te-ai feri. Eu am spart scutul de plastic al KLR-ului weekendul asta, dar nu am avut alte probleme. Un BMW FS-650 nou insa, ala de 800 cmc, a cam ramas in drum din cauza filtrului de ulei gaurit de un asemenea bolovani. Ghinionul a facut sa nu pot parcurge tot traseul, din cauza ca m-am rupt de grupul cu care am fost, asa ca sunt in cautarea unei noi ocazii. Poate dati de stire sa ma lipesc si eu de pe la Oasa, daca veniti dinspre Sebes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iunie 29, 2008 Autor Share Postat Iunie 29, 2008 Am parcurs o parte din ea acum, in weekend. Probabil una din cele dificile, urcusul de la Obarsia Lotrului pana in golul alpin. Problema nu e neaparat drumul, rupt dealtfel (dar in curs de modernizare, cred), ci mai degraba pietrele care le arunci in baia de ulei oricat te-ai feri. Eu am spart scutul de plastic al KLR-ului weekendul asta, dar nu am avut alte probleme. Un BMW FS-650 nou insa, ala de 800 cmc, a cam ramas in drum din cauza filtrului de ulei gaurit de un asemenea bolovani.Ghinionul a facut sa nu pot parcurge tot traseul, din cauza ca m-am rupt de grupul cu care am fost, asa ca sunt in cautarea unei noi ocazii. Poate dati de stire sa ma lipesc si eu de pe la Oasa, daca veniti dinspre Sebes. sigur ca dau de stire.. lasa un nr de telefon.. am inteles ca este mai bine de facut din sebes spre novaci...urcam mai putin si coboram mai mult sau ceva de genul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Am parcurs o parte din ea acum, in weekend. Probabil una din cele dificile, urcusul de la Obarsia Lotrului pana in golul alpin. Problema nu e neaparat drumul, rupt dealtfel (dar in curs de modernizare, cred), ci mai degraba pietrele care le arunci in baia de ulei oricat te-ai feri. Eu am spart scutul de plastic al KLR-ului weekendul asta, dar nu am avut alte probleme. Un BMW FS-650 nou insa, ala de 800 cmc, a cam ramas in drum din cauza filtrului de ulei gaurit de un asemenea bolovani.Ghinionul a facut sa nu pot parcurge tot traseul, din cauza ca m-am rupt de grupul cu care am fost, asa ca sunt in cautarea unei noi ocazii. Poate dati de stire sa ma lipesc si eu de pe la Oasa, daca veniti dinspre Sebes. vrei sa zici ca nu face fata duku`? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 as veni si eu cu crossul(cr250) dar tre sa-l aduc pe platforma pana la coclauri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 salutare as fi mers si eu cu placere dar trebuie sa schimb distributia la capra. o am de vreo 3 saptamani si inca nu m-am bagat la drumuri mai lungi de 200km desi am facut 2000...in fine..cu alta ocazie count me in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 @ crazy mouse - 0722714297 e telefonul. @ motofum - e de cercetat. Da' daca imi zici ca ai inca gumele alea model raising, ma astept la multa distractie Apropo, cum stai cu scutul, ca nu mai tin minte. Nu as vrea sa te vad cu baia de ulei sau filtrul de ulei atinse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Pe mine mă mânca rău in fund, dar motorul nu Âştiu daca rezistă. Tre sa rumeg bine treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 vin si eu sa mai lasi detalii, ca d ex cazarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Am parcurs o parte din ea acum, in weekend. Probabil una din cele dificile, urcusul de la Obarsia Lotrului pana in golul alpin. Problema nu e neaparat drumul, rupt dealtfel (dar in curs de modernizare, cred), ci mai degraba pietrele care le arunci in baia de ulei oricat te-ai feri. Eu am spart scutul de plastic al KLR-ului weekendul asta, dar nu am avut alte probleme. Un BMW FS-650 nou insa, ala de 800 cmc, a cam ramas in drum din cauza filtrului de ulei gaurit de un asemenea bolovani.Ghinionul a facut sa nu pot parcurge tot traseul, din cauza ca m-am rupt de grupul cu care am fost, asa ca sunt in cautarea unei noi ocazii. Poate dati de stire sa ma lipesc si eu de pe la Oasa, daca veniti dinspre Sebes. imi pare rau ca te-ai "despartit" de noi;problema grava a fost ca ne-am dat seama prea tarziu-ajunsesem pe creasta;lasasem un semn si erau si bastinasi pe traseu care te puteau orienta spre noi; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 rumega rumega bine...cand te saturi dai un raspuns pe ce moto vrei sa iti faci aparitia pe varful muntelui?! vin si eu sa mai lasi detalii, ca d ex cazarea la asta inca lucrez...ori cort ori cazare pe undeva pe langa sibiu...sa vedem ce zice lumea si ce prefera..si ne adaptam cerintelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 rumega rumega bine...cand te saturi dai un raspuns pe ce moto vrei sa iti faci aparitia pe varful muntelui?! Pe un Suzuki Rf600. :-d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Ma bate si pe mine gandul, cu un SM. Trebe sa-i fac botezul offroad-ului Editat Iunie 30, 2008 de Shorty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Am fost eu simbata, este dificil dar se merita si daca vreti sa savurati fiecare clipa mergeti cu motoare enduro. /index.php?...30140&st=70 Editat Iunie 30, 2008 de cretescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Ma bate si pe mine gandul, cu un SM. Trebe sa-i fac botezul offroad-ului pey ce mai astepti... Am fost eu simbata, este dificil dar se merita si daca vreti sa savurati fiecare clipa mergeti cu motoare enduro. /index.php?...30140&st=70 am vazut poziliii...faina tura... fain bmw-ul ala..la unu dala visez io noaptea Editat Iunie 30, 2008 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 am vazut poziliii...faina tura... fain bmw-ul ala..la unu dala visez io noaptea Si eu ma visat la el 9 ani si acum mai am 9 pina il termin de achitat si crede-ma nu regret nici o clipa alegera facuta. If you can dream it; you can do it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Si eu ma visat la el 9 ani si acum mai am 9 pina il termin de achitat si crede-ma nu regret nici o clipa alegera facuta. If you can dream it; you can do it! stai sa termin si eu astia 3 ani...si dupa fac imprumut pe o viata de om ca doar sunt tanar..si imi iau si eu o moto (makr un bmw f650 dakar) sa o las mostenire la nepotei bv..noi sa fim sanatosi Editat Iunie 30, 2008 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Nu va bagati cu orice motor pe Transalpina, pe toate portiunile. Zona mai usoara este din Ranca pana in Pasul Urdele. Intre pas si Obarsia Lotrului le rupeti sau/si le impingeti. Nu merita efortul. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Nu va bagati cu orice motor pe Transalpina, pe toate portiunile. Zona mai usoara este din Ranca pana in Pasul Urdele. Intre pas si Obarsia Lotrului le rupeti sau/si le impingeti. Nu merita efortul.Spor este chiar asa de rupt drumu?! nu ma ajuta cei 12 'catari' ?! Editat Iulie 1, 2008 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate