Dudus Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 The ninth gate - regizat de Roman Polanski, cu Johnny Depp si Emmanuelle Seigner (a jucat si in Bitter Moon, regizat tot de Polanski - merita vazut) http://www.youtube.com/watch?v=UaKkbgtlmZQ Antichrist - regizat de Lars von Trier, Willem Dafoe si Charlotte Gainsbourg (singurele doua personaje din tot filmul!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Mi-am adus aminte de 2 filme cu subiect mai ciudat. The Cell - 2000 si Altered States - 1980 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Antichrist - regizat de Lars von Trier, Willem Dafoe si Charlotte Gainsbourg (singurele doua personaje din tot filmul!) misto inceputul fucked up movie, cum zice rusu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Cautam pe aici sa vad ce filme sa mai caut si am vazut ca am mai scris odata de Antichrist. Scuze ... varsta Astept Sin City 2 Eu luam filme de pe un site, zml.com, contra cost, pre-pay, dar asta e ce s-a intamplat cu el: http://www.zml.com/index.html Oamenii insa n-au pierdut vremea si au facut unul nou, acelasi design, dar cu abonament: http://www.rolly.com/ Am platit "1 day trial" cu 0,19USD si am download-at 35 de filme intr-o zi, cu conexiune buna pe net. ATENTIE! Abonamentul se prelungeste automat! Daca nu dai "cancel subscription" iti ia banii din card pentru prelungire cu 30 de zile! "Please note that upon expiration of your 24-hours trial membership, your account will be automatically upgraded to USD 39.90 30 days Premium membership. You have to cancel your subscription in case you are no more interested in Rolly.com services. " Se poate anula usor, e optiune "cancel subscription" in josul paginii. Pentru cine vrea sa incerce, recomand ca inainte sa platiti sa va uitati atent la cum se anuleaza si daca sunt filmele care va intereseaza Nu am stiut asa ca m-au abonat pentru o luna. Asta inseamna ca as putea cam ... 30x35 = ... 1050 de fime ... lucrez, dar nu mai stiu ce sa caut. Multumec pentru pareri! Si inca ceva, probabil ca nu au apucat inca sa puna la punct site-ul la nivelul celui anterior, astfel incat unele filme nu sunt decat jumatate sau o treime (partea 1 din 2/3 iar restul nu este), asta pentru variantele Hi-DivX sau Hi-Def, care sunt mari. Pentru DivX-uri pana in 700-800 MB n-am avut nicio problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WickedAssHell Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 (editat) Eu am cont pe rapidshare si hotfile.De acolo ma aprovizionez cu warez,deoarece am viteza mica la upload si nu imi permit sa fac seed la torenti pe site-urile de profil:) Fara cont: folosesc www.kickasstorrents.com,este ok desi release-urile noi apar ceva mai tarziu in comparatie cu alte site-uri Editat Noiembrie 5, 2010 de WickedAssHell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 am vazut azi The social network....foarte bun filmul, recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 The ninth gate - regizat de Roman Polanski, cu Johnny Depp si Emmanuelle Seigner (a jucat si in Bitter Moon, regizat tot de Polanski - merita vazut) beton film, l-am vazut de vreo 3 ori. nu ma satur de filme cu atmosfera. cu toate ca nu cred in "daca ti-a placut... sigur o sa-ti placa...", "Angel Heart" (De Niro, Mickey Rourke) e un alt film misto din acelasi gen. am vazut azi The social network....foarte bun filmul, recomand am ajuns sa-l vad intimplator dar nu mi-a parut rau. David Fincher (Fight Club, Se7en), Trent Reznor si o poveste "de interes". "mainstream" dar in sensul bun. in mod tot intimplator mi-am facut cont pe Facebook cu doua zile inainte sa-l vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Bringer of Madness Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 The Pianist 2002 Schindler's List 1993 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnknownRider Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Touching the void (2003) - nota IMDb: 8.0/10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 the experiment unthinkable Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Sivi kamion crvene boje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Ce-mi plac astia care ne prezinta ce filme au mai vazut ei, fara nici o parere ... cu-i dreac ii pasa ce filme ati mai vazut voi ma? Ideea e sa zici daca e misto sau nu, si cit de misto... si sa povestesti sfirsitul, evident . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Odata ce am mentionat de el inseamna ca mi-a placut. Mie nu-mi place sa-mi povesteasca lumea filme.. prefer sa le vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 (editat) Nu la tine m-am referit, ci la aia care baga un titlu sau o lista, si pleaca . Cit despre povestit sfisritul e o aluzie la o desteapta pe aici are a spus un sfirtsitul unui film si l-a facut muci pentru ceilalti (la genul de film la care sfirsitul e totul). Editat Noiembrie 23, 2010 de vrajitorul din oz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 (editat) Nu la tine m-am referit, ci la aia care baga un titlu sau o lista, si pleaca .Cit despre povestit sfisritul e o aluzie la o desteapta pe aici are a spus un sfirtsitul unui film si l-a facut muci pentru ceilalti (la genul de film la care sfirsitul e totul). Pe tipa aia nu pot sa o uit. Din categoria ei am mai gasit unul pe PirateBay, care, sictirit rau de "The American", scrie acolo bucuros sfarsitul. On topic: - The American - un film decent, cand esti relaxat, nu vrei ceva special ci doar un fundal pentru o seara cu tine si o sticla de vin. - Daca vreti sa simtiti ca ati pierdut 90 de minute din viata uitati-va la Salt. - Daca vreti sa va simtiti mai ceva ca in Idiocracy uitati-va la Knight and Day. Editat Noiembrie 23, 2010 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Sky Crawlers Animatie japoneza cu iz filozofic ...cu un fel de what if usor SF relaxant... cu lupte aeriene dragutele de vazut duminica dupa amiaza cind functionezi la 60% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Comedioara usoara pentru cei care prefera filmele europene: FARSAN - film suedez - eu l-am vazut doar pentru ca include o scena haioasa rau.. Mie mi-a placut, e relaxant. Cui ii trebuie ii dau torentul pe privat, am si subtitrarea cred.. dar se gaseste in golful piratilor fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 La capitolul comedie merge de vazut si The Other Guys. 8/10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 La capitolul comedie merge de vazut si The Other Guys. 8/10 Vazut, ii acord .. 7/10.. cu indulgenta. E haios oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Twist the Throttle - Discovery ? Are careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Twist the Throttle - Discovery ?Are careva? da, sint torente pe net cu ele. a mai aparut ceva nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 da, sint torente pe net cu ele. a mai aparut ceva nou? Nu, n-a mai aparut nimik, doar ca torrente nu prea mai sunt si eu nu am apucat sa le vad... asteptam o calitate mai bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Nu, n-a mai aparut nimik, doar ca torrente nu prea mai sunt si eu nu am apucat sa le vad... asteptam o calitate mai bun! Pai sint HD man... ce mai vrei mai mult? 16GB toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeStefan Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 The Other Guys...of..cred ca am eu o problema si anume ca e cel mai nereusit film;cu exceptia fazei de la inceput cand se arunca cei 2 de pe acoperis in slow motion,daca retin bine si deodata splash.Eram f entuziasmat dupa faza asta si asteptam cu sufletul la gura inca ceva la fel de funny..si nimic..si nimic si cred ca am dat stop undeva dupa jumatatea filmului pt ac si eu si prietena mea incepuseram sa spumegam :|. ps:sper ca nu am deranjat cu umila mea parere,personala bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate