Sari la conținut

Filme si seriale


Postări Recomandate

Imi permit sa readuc acest topic la viata cu un scurt-metraj absolut delicios...si sadic, but in a good way.

 

Pe premiza "It's all fun and games until someone loses an eye", va prezint "Spider" : http://www.broadcastyoutube.com/watch?v=Zdj9vMH4BfQ

 

:bigstar:

 

Genul asta de shorturi iti lasa asa un gust amar.

 

NOTA 5!!

Bun dar amar!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hot Fuzz... este absolut demential, comedie cu niste add-on-uri brutale. O comedie spumoasa, tre' sa mentionez. A must-see, eu il mai vad o data diseara, nu m-am saturat... :bigstar:

Mai,mie nu mi-a placut. Singura chestie de retinut in tot filmul asta este consecventa politaiului respectiv. De fapt asta este si ideea. Vezi ce elegant am evitat cuvantul "britanic" :finger:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@geckados, mai pe mine m-a lasat putin cu gura cascata si m-am trezit si razand, intr-un fel de shock. nu ma asteptam, sincer, la asemenea rasturnari de situatie. mi se pare ca si-a atins scopul, cel putin in cazul meu, si anume sa socheze. :moron:

 

@budd, poti sa nu eviti cuvantul, este comedie suta la suta britanica, se vede si se simte de la o posta. mi s-a parut foarte fain pentru ca nu te tine non stop in niste hohote de ras asemeni unui sitcom, sa zicem. mi s-a parut faina si alternarea dintre momente shock (vezi bucata aia de acoperis cazuta :bigstar: ) si momente hilare (vezi raspunsul dat prin statie lui Skinner: yarp...yarp.........naaaaarp... ).

 

Oricum un film este above all o experienta personala, unora le place si altora nu le place un film. Nu poti impaca pe toata lumea. Eu tind sa le consider insa pe amandoua filme foarte foarte tari :peace: oi fi in faza stil "guy ritchie", cine stie... :finger:

Editat de Ralucone
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hot Fuzz nu e un fel de Shaun of the Dead? La mine impresia asta a fost, ca au incercat sa refaca stilul din Shaun of the Dead dar cu alte intamplari, patternu', ca sa zic asa, era similar. Iar in comparatie cu Shaun of the Dead pare mult mai slab, desi are cateva faze super misto. Yarp si Norp cel putin au devenit laitmotiv la mine in casa. :bigstar:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ralucone : corect, de ... gustibus. Totusi am oarece rezerve la remarca ta cu 100% britanica. Stilul este deja patentat de Scary Movie [insert version here]. Ma refer la alternanta horror/hilar. Eniuei,daca ti-a placut inseamna ca nu ai dat banu' degeaba.Asta e important.Ma rog,oarecum important.

Editat de Budd
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici mie nu mi-a placut Hot Fuzz. In general nici o parodie/paralela nu cred ca mi-a placut prea tare vreodata, mai ales daca e la filme pe care nu le cunosc pentru ca nu mi-au placut nici ele deci n-am stat sa explorez genul. De exemplu la tarantino (dupa Pulp Fiction), desi stiu ce vrea el sa atinga, nu rezoneaza nimic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doi regizori români au fost selectați la Festivalul de la Cannes, la secțiunea scurtmetraje

NewsIn: 2008-04-23 18:58:10

În cursa pentru un premiu Palme d'Or, la secțiunea scurtmetraje, au fost selectați regizorii români Marian CriÂşan Âşi Ciprian Alexandrescu care vor participa cu "Megatron" Âşi, respectiv, "Interior. Scară de bloc", potrivit site-ului festival-cannes.fr.

 

Marian CriÂşan, aflat la prima sa participare la Festivalul de la Cannes, a mai realizat "Amatorul" (2006), "Portret de familie" (2006) Âşi "La mulți ani!" (2005). "Interior scara de bloc", în regia lui Ciprian Alexandrescu, este o comedie lunga de 16 minute. Distribuția îi include, alături de Luminița Gheorghiu, Vlad Ivanov Âşi Tudor Aaron Istodor Âşi pe Gabriel Spahiu Âşi Ion Puican. Scriptul se bazează pe o întâmplare reală, care s-a petrecut în cartierul bucureÂştean Militari.

 

"Se întâmplă un accident în scara unui bloc, este găsit un om căzut, iar vecinii se strâng Âşi încearcă să elucideze misterul. Primii care îl descoperă sunt un băiat Âşi o fată, un cuplu aflat într-un moment în care comunicarea e dificilă", spune Simona Ghiță, una dintre scenaristele filmului. Scurtmetrajul lui Ciprian Alexandrescu a fost premiat la Festivalul "CineMAiubit în 2007" Âşi nominalizat la Premiile "Gopo" 2008. Ciprian Alexandrescu a mai realizat "Sinopsis docu-drama" (2007) Âşi "Supermarket" (2004). Din juriul competiției de scurtmetraje Âşi al secțiunii paralele CinĂŠfondation, prezidat de regizorul taiwanez Hou Hsiao Hsien, fac parte regizoarea daneză Suzanne Bier, actrița franceză Marina Hands, regizorul francez Olivier Assayas Âşi Larry Kardish, conservator al departamentului de cinema al Muzeului de artă modernă din New York.

 

În competiția de anul acesta a Festivalului de Film de la Cannes au fost înscrise 2233 de scurtmetraje, reprezentând 80 de țări diferite. Organizatorii evenimentului au selectat 26 de scurtmetraje (9 în competiția oficială, 17 la secțiunea CinĂŠfondation), reprezentând 18 țări.

Răzvan Rădulescu va participa la "Atelierul CinĂŠfondation" de la Cannes cu proiectul "Felicia, înainte de toate", scris în colaborare cu Melissa de Raaf.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Ok, revin cu fresh stuff.

 

Inside Man - regia Spike Lee, produs de Brian Grazer. Joaca Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster. Un film de exceptie, absolut genial despre un jaf absolut genial. Coloana sonora memorabila, scenariu pute a "impecabil", povestea si sucelile te dau pe spate, e unul din filmele in care nu poti sa nu tii cu "the bad guy" :rolleyes:

 

Lucky Number Slevin - cu Josh Hartnett, Morgan Freeman, Sir Ben Kingsley si Bruce Willis. Alt film in care nu stii ce si cum, plin cu secvente funny, rasturnari de situatie, un film demential despre vendetta in forma pura. Nota zece si astuia, m-a lasat cu gura cascata.

 

Sleuth - din gama thriller psihologic, Jude Law si Michael Caine fac un mare film aici, un scriitor cu tendinte psihopate si in pragul divortului versus tanarul si impulsivul amant al nevestei sale, pana mea, prima oara in multa vreme cand sunt absorbita de un dialog intre doi britanici :blbl: Foarte misto filmul, il recomand cu caldura.

 

:rusinica:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

step up series,rocky series ,Transformers and Van Helsing

iulianera impresionant filmu,imi dai si mie adresa cu torentu daca il ai as vrea sa vad si eu filmul, pls lasa un PM

Editat de rider_thetiger
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Regizorul român Marian CriÂşan a câÂştigat premiul Palme d'Or pentru scurtmetraj la cea de-a 61-a ediție a Festivalului de film de la Cannes pentru producția "Megatron", potrivit festival-cannes.fr.

Marian CriÂşan se află la prima sa participare la Festivalul de la Cannes.

Premiul a fost înmânat de preÂşedintele secțiunii CinĂŠfondation Âşi al celei de scurtmetraj, Hou Hsiao Hsien.

"Megatron" este o poveste despre un copil de 8 ani, care locuieÂşte împreună cu mama lui, într-un sat nu foarte aproape de BucureÂşti. "Este povestea unui băiețel care îÂşi serbează ziua de naÂştere la McDonald's. Pelicula a fost filmată în special în afara BucureÂştiului, fiind o călătorie spre BucureÂşti", a spus Marian CriÂşan. Scurtmetrajul are doar două personaje, copilul Maxim Trinu Âşi mama, interpretată de Gabriela CriÂşu.

Anul trecut premiul Palme d'Or pentru scurtmetraj a fost câÂştigat de Elisa Miller pentru "Ver Llover".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

sal..nu am putut sa citesc tot pana acum. ajutati-ma si pe mine cu numele unui film pe care l-am vazut in avion, dar numai pana la jumatate, pt ca am ajuns la destinatie. e cu brad pitt si catherine-zeta jones. actinea se petrece in trei tari> mexic, japonia si o tara araba. Brad pitt e cu nevasta-sa in autocar, ea e impuscata de niste copii arabi inconstienti care trageau cu pusca de pe un deal. vreau neaparat sa vad sfarsitul...va rog.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1.Star Wars I - VI (The Force Is Strong In These Movies) :crack:

2.Matrix :lol:

astea numai sunt pe numere:Submarinul Ucigas,A Walk To Remember,Lord Of The Rings,Rocky,Tomcats,Top Gun,American Pie,Scary Movie...ar mai fi da nu mi vin... :crack:

...si un loc special in afara tuturor clasamentelor si criticilor :Toata Seria Batman (inclusiv cateva lung metraje desene animate si deasemenea seria Batman TAS (the animated series)) :crack:

 

post prost pus din cauza calc meu care este RASNITA :agree:) SCZ :lol:(

 

SE VOIA LA SECTIUNEA FILME ADMIN HELP :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ultimul film bun pe care l-am vazut (fara mobre :crack:) a fost:

 

Hard Candy - 2005

 

 

 

Moto movies:

 

Dhoom [2004]

 

Dhoom 2 [2006]

 

dhoom in nici un caz nu e "motorcycle movie" (doar pentru 2-3 faze in care apare o mobra)

 

din categoria "motorcycle movie" fac parte urmatoarele:

 

mai noi:

 

Freebird - 2008

The World's Fastest Indian - 2005

 

mai vechi (in afara de seria wild angels):

 

The Girl on a Motorcycle - 1968

I Bought a Vampire Motorcycle - 1990

On Any Sunday - 1971

Girl Boss Guerilla - 1972

God Speed You! Black Emperor - 1976

The Wild One - 1953

Knightriders - 1981

1990: The Bronx Warriors - 1982

Beyond the Law (1992)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate a-ti vazut filmul "Youth without youth", super adevarat filmul, mie personal, mi-a placut enorm.

Un film cu actori romani, peisaj romanesc, dar in limba engleza.

Merita vazut.

Pare un film romantic dupa afis, dar nu este.

post-13868-1214166321_thumb.jpg

Editat de gusterica_streetfighter
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Awake - probabil cel mai bun film pe care l-am vazut pana acum. NU-L CAUTATI PE IMDB & CO, IN MAI TOATE DESCRIERLE ASTIA ZIC PREA MULT SI SITRICA TOT.

 

scenariul e grozav, idee misto! transmite niste stari filmul asta.... pe mine m-a dat pe spate!

 

PS: Pacat ca Oscaririle se dau dupa nr de vanzari.

Editat de ..IcemaN..
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cateva filme care mi-au placut si m-au facut sa vad cu alti ochi viata

http://www.youtube.com/watch?v=u5dVQfzjDS4

http://www.youtube.com/watch?v=OltHNarHA9A

 

 

uitate la asta:

 

Oldboy - 2003

 

:crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate a-ti vazut filmul "Youth without youth", super adevarat filmul, mie personal, mi-a placut enorm.

Un film cu actori romani, peisaj romanesc, dar in limba engleza.

Merita vazut.

Pare un film romantic dupa afis, dar nu este.

 

Filmul e facut dupa o nuvela de Mircea Eliade si regizat de Coppola. O mare parte din el s-a turnat la Piatra Neamt.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Kristian K changed the title to Filme si seriale

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...