Skrillex Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Glumeam, stiu ca avem gusturi diferite dar nu te-as suspecta de asa ceva. Oricum, haios omu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 The internship http://www.imdb.com/title/tt2234155/ probabil nu-l va satisface intelectual pe belbody ... a, si daca n-ati dldat Pacific rim...nu va uitati pe tv, cinema 3d is a must ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 (editat) Am văzut Pacific Rim - mi se pare o mega-prostie colorată cu scene de acţiune pe muzică antrenantă (i-am dat 3 pe imdb) Marele Gatsby cu Caprio - slăbuţ - regizorul cu M.R. a servit o nouă porţie de videoclip trepidant. (i-am dat 6 pe imdb) Ca să fiu constructiv, cel mai bun film văzut în ultima vreme (dintre astea noi) Anna Karenina (i-am dat 10 pe imdb deşi sînt cîteva lipsuri, mergea un 9 - 9.5 dar regia e mult prea mişto) Editat Octombrie 2, 2013 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 The Magus, din 1968, cu Anthony Queen si Michael Caine. M a interesat mai ales datorita faptului ca mi a placut enorm de mult cartea, scrisa de John Fowless. Dar surpriza, desi scenariul e semnat de Fowless, filmul e subtirel. Totusi ar trebui vazut, dar daca ai citit deja cartea, inevitabil va dezamagi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 interesant ... - o să arunc o privire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 (editat) Poate daca in rolul Annei Karenina era o alta actrita putea fi si mai bun filmu'.. Da' poate-s io rautacioasa insa nu-mi place Keira Knightley.Vivien Leigh ramane,pt mine,de referinta. Jude Law a fost la inaltime. Editat Octombrie 2, 2013 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 (editat) Poate daca in rolul Annei Karenina era o alta actrita putea fi si mai bun filmu'.. Da' poate-s io rautacioasa insa nu-mi place Keira Knightley.Vivien Leigh ramane,pt mine,de referinta. Jude Law a fost la inaltime. Am dat punctajul ăla nu pentru Keira ci pentru regie - trecerile alea prin decoruri sînt fabuloase ... Editat Octombrie 2, 2013 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Da,am inteles ideea. Cumva se aseamana cu seria Sherlock Holmes,venind vorba despre decoruri.. Chiar si Gatsby este pe acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Am văzut Pacific Rim - mi se pare o mega-prostie colorată cu scene de acţiune pe muzică antrenantă (i-am dat 3 pe imdb) 1 tableta Dulcolax cu 4 ore inainte de vizionare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 1 tableta Dulcolax cu 4 ore inainte de vizionare ! Şi cum a fost ? A avut efect ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Bibi, ai incercat sa vezi The Magus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 e la descărcat cred că diseară Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Vizionare placuta! Sa incerci neaparat si cartea cand o sa ai timp, daca nu o sa ti placa ...ma supar si plec acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 OK mulţumesc pentru recomandare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 OK mulţumesc pentru recomandare sa nu cumva sa te uiti la" Lone ranger" gioni dep are o cioara pe cap tot filmu.. n-o sa se amestece prea bine cu ana carenista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 http://www.postmodern.ro/articol/7-filme-din-ultimii-ani-pe-care-trebuie-sa-le-vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Am dat punctajul ăla nu pentru Keira ci pentru regie - trecerile alea prin decoruri sînt fabuloase ... Asta mi-a rămas şi mie în minte când mă gândesc la filmul ăsta, trecerile prin decoruri. Regie foarte, foarte bine gândită în raport cu clasicitatea romanului. 9 şi de la mine Cât despre Keira, eu zic că a transpus foarte bine tăria de caracter a Annei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Gravity (2013): Momentan 8.7 pe IMDb, crescut de la 8.5 ieri. In sfarsit un film bun pe anul asta. Daca nu avea americanismele cu "rusii e mereu de vina" si "chinezii copiaza tot" era chiar de 9. Fiind un film 3D bun, obligatoriu la cinema. Ma bate gandul sa-l revad la IMAX. PS: Sandra la aproape 50 de ani inca se tine al naibii de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 (editat) Premiera in weekendul asta. (clic pe poza neagra, altfel nu merge vizualizata) Revin duminica cu o recenzie. Editat Octombrie 5, 2013 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 americanismele cu "rusii e mereu de vina" si "chinezii copiaza tot" Astea-s romanisme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Pe mine ma intereseaza ca i-a placut LUI mult mai mult decit parerea producatorilor. Tu cu ce ocazie p-aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Gravity (2013): Momentan 8.7 pe IMDb, crescut de la 8.5 ieri. In sfarsit un film bun pe anul asta. Daca nu avea americanismele cu "rusii e mereu de vina" si "chinezii copiaza tot" era chiar de 9. Fiind un film 3D bun, obligatoriu la cinema. Ma bate gandul sa-l revad la IMAX. PS: Sandra la aproape 50 de ani inca se tine al naibii de bine. azi ma duc si eu la cinema sa-l vad... Cred ca producatorii ar fi impliniti si f multumiti sa stie ca ti.a placut TIE ,marele critic, filmul. p.s. Sandra aia de care zici, e vreo tovarașa de-a ta sa-ntelegem? inca un troll? nu aveam destui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 (editat) Astea-s romanisme. Asa se vad de acolo? Grav... inca un troll? nu aveam destui? E vechi... PS: Sa nu faceti greseala sa vedeti Gravity 2D acasa. Un canadian confirma pe IMDb ce ziceam despre Gravity & IMAX: This movie is absolutely stunning from the get go. I can't remember ever being pulled into a film so completely and thoroughly, and I don't think I've seen a more beautiful film. Its a pretty intense ninety minutes, with Bullock's character constantly battling one catastrophe after another, and all of it is amazing to see. The plot is pretty straight forward (see it, I won't talk about that), but its the way they pull it off that makes it absolutely worth seeing. Thanks to some incredible CGI, great direction, and solid acting, the movie is an absolute must see. I'm normally not a fan of 3D movies (I hate wearing the stupid glasses), but this movie uses it wonderfully and to great effect. I would strongly recommend seeing it in an IMAX theatre if you get the chance - if there was ever a movie made for 3d IMAX, this is it. Editat Octombrie 5, 2013 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 sa nu cumva sa te uiti la" Lone ranger" gioni dep are o cioara pe cap tot filmu.. n-o sa se amestece prea bine cu ana carenista Ai rămas dator cu impresiile în urma curei cu Dulcolax ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Dacă tot mergem pe filiera europeană a filmelor horror, arunc și eu unul francez - Martyrs http://www.imdb.com/title/tt1029234/ Ambele dăți în care l-am văzut mi-am zis încontinuu... what the fuck. Un rollercoaster al emoțiilor prin care merită să te lași târât. A, și fără de trailere sau reviewuri detaliate, bineînțeles. am tras si eu filmul la recomandarea ta. in primele minute mi s-a parut ca l-am mai incercat, dar nu eram sigur. pina la urma mi-am dat seama ca am mai vrut sa-l vad odata si m-am lasat tot dupa vreo 20 de minute. si uite de ce. e o mizerie. ala nu e horror sau ceva, e un jeg de fantezie a unui regizor probabil dereglat rau. filmele de acest tip sint pretexte de a afisa violenta nesustinuta de un scenariu, de regie, pur si simplu galeti de singe si topoare-n cap. ala are vise umede cu capete taiate si cum e cam greu de aplicat in practica, a zis ca ar merge sa faca un film. cu shaky camera, ca e cool. iar daca e si francez da si o nota de film de arta. dar de la asta pina la cinematografie mai e mult. un film din asta din seria "realism" (ghilimelele nu-s intimplatoare) scirbos frantuzesc (na, ei sint mai artisti decit ceilalti, doar is francezi) mai decent e Irreversible. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate