iulia_boris Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Traileru' unui film te poate pacali.De fapt asta e ideea..Ei concentreaza in 2 minute esenta filmului.Si cu un regizor faimos asiguri incasarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Io am incercat sa vad Machete Kills ala... m-am plictisit teribil si am dat skip de doua ori cite un metru si am ajuns la final... bleah. Prea multe nimicuri au incercat sa bage il el si le-a iesit un film de serie B cu pretentii artistice de film de serie B... errr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Nu știu de ce, dar discuția voastră îmi aduce aminte de Savages al lui Oliver Stone. Am plîns la final după cele trei ore pierdute ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Da' ce te tinea cineva cu forta-n sala 3 ore? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 (editat) poate vroia motiv sa se duca acasa la Oliver Stone sa-i ceara banii inapoi, ca Stan si Kenny in South Park cu Mel Gibson. Editat Noiembrie 14, 2013 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 14, 2013 Admin Share Postat Noiembrie 14, 2013 Michael Douglas intr-un rol de zile mari. M-ai facut curioasa si l-am vazut aseara..mi-a placut, merita cu prisosinta! Tragicomedie..tragic pentru ca nu-mi pot inchipui cit de infantil sa fii ca popor in asa fel incat un saltimbanc expert in kitsch si subcultura poate face o avere de sute de milioane (doar in USA se poate asa ceva, clar!) si comedie pentru ca au fost faze la care am ras cu lacrimi (faza cu operatiile estetice, apoi cu ochii intredeschisi cand dormea, obiceiurile homo, etc..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Michael Douglas intr-un rol de zile mari. Interzis pudibonzilor. Vazut aseara, merci! M-ai facut curioasa si l-am vazut aseara..mi-a placut, merita cu prisosinta! Tragicomedie..tragic pentru ca nu-mi pot inchipui cit de infantil sa fii ca popor in asa fel incat un saltimbanc expert in kitsch si subcultura poate face o avere de sute de milioane (doar in USA se poate asa ceva, clar!) si comedie pentru ca au fost faze la care am ras cu lacrimi (faza cu operatiile estetice, apoi cu ochii intredeschisi cand dormea, obiceiurile homo, etc..) cu mentiunea ca eu nu l-am vazut pe Liberace ca pe un saltimbac, professionally era exceptional.. adica mi s-a parut ca le are bine cu pianul. in rest filmul merita vizionat, si Matt Damon joaca super bine de Michael Douglas nu mai vorbesc. de fapt era saltimbanc.. dar la nivel de prezentare.. si despre kitsch chiar el zicea ca e un print/rege al kitsch-ului. (de fapt cred ca Las Vegas e imparatia kitsch-ului.. sau era in vremea aia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 saltimbanc expert in kitsch [...] poate face o avere de sute de milioaneda' de Elvis Presley ai auzit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Ca simt nevoia sa dau smth back, va recomand un film: http://www.imdb.com/title/tt0284363/ Titlul original "Obsluhoval jsem anglického krále". Nu stiu daca e pe torente, eu il am de calitate foarte buna.. as putea sa fac torrent, habar nu am. Totusi, incercati sa-l gasiti. (am mai pus despre el, da poate n-a vazut toata lumea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 14, 2013 Admin Share Postat Noiembrie 14, 2013 (editat) da' de Elvis Presley ai auzit? Pai chiar are acelasi stil, dar macar ala avea voce .. Ca simt nevoia sa dau smth back, va recomand un film(... ...) Nu stiu daca e pe torente,(... ...) Este pe Pirate Bay..si daca l-ai recomandat acuma l-am bagat in strung )) Editat Noiembrie 14, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Nu știu de ce, dar discuția voastră îmi aduce aminte de Savages al lui Oliver Stone. Am plîns la final după cele trei ore pierdute ... Eeeexact la ala m-am gandit si eu. Dar cred ca ala a fost ceva mai bun. Nu cu mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Pai chiar are acelasi stil, dar macar ala avea voce .. Este pe Pirate Bay..si daca l-ai recomandat acuma l-am bagat in strung )) Daca ai nevoie de subtitrare pot sa-ti trimit diseara pe mail sau upload aici.. o redenumesc *.jpg sau cumva. Filmul e in limba ceha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 cu mentiunea ca eu nu l-am vazut pe Liberace ca pe un saltimbac, professionally era exceptional.. Eu îl văd pe Liberace ca pe un mare Faraon Intergalactic al secolului XX. Abia aștept să văd filmul. Pai chiar are acelasi stil E distanță de trei galaxii între Elvis și Liberace. Elvis era un trist care o ardea pe medicamente în timp ce Liberace e un artist al extravaganței. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 14, 2013 Admin Share Postat Noiembrie 14, 2013 (editat) Daca ai nevoie de subtitrare pot sa-ti trimit diseara pe mail sau upload aici.. o redenumesc *.jpg sau cumva. Filmul e in limba ceha. Merci, am gasit si subtitrarea in romana.. ) (... ...)Abia aștept să văd filmul. O sa-ti placa garantat.. )) Editat Noiembrie 14, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 E distanță de trei galaxii între Elvis și Liberace. Elvis era un trist care o ardea pe medicamente în timp ce Liberace e un artist al extravaganței. de ce rid... eu sint de-acord cu tine (adica Elvis e destul de trist si ca artist si ca tot, un taran la propriu care s-a ajuns da' a ramas taran) dar stiu un om care te-ar uri pe viata sa te auda ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 de ce rid... eu sint de-acord cu tine (adica Elvis e destul de trist si ca artist si ca tot, un taran la propriu care s-a ajuns da' a ramas taran) dar stiu un om care te-ar uri pe viata sa te auda ) Mihai Trăistariu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 (editat) Mihai Trăistariu? nu chiar. un cunoscut de-al meu care are o obsesie NASOALA cu Elvis Editat Noiembrie 14, 2013 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 (editat) Îl cunoşti pe Bănică Jr? Editat Noiembrie 14, 2013 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Îl cunoşti pe Bănică Jr?ma, treaba e patologica. adica omu' are un fel de atitudine love-hate fata de Banica. il admira pt. ca valideaza valoarea Regelui, dar il uraste pt. gestul de lese-majeste, imitarea. jesus fucking christ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 (editat) Eu am auzit de unu care are fetis cu Alice Cooper il uraste pt. gestul de lese-majeste, imitarea. E mai rau decit atit. L-a dus pe Rege direct in derizoriu cu hitul cu Chiuveta PS foarte bun interviul cu Charlie Sheen - il stiam dar a fost o placere sa-l revizionez Editat Noiembrie 14, 2013 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 I've one gear man: GO! legat de fetisuri, atita vreme cit obiectul nu e Rob Halford sau Enrique Iglesias, probabil sint(em) safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 'Getaway' mi-a facut rau de masina..Tot filmu' Ethan Hawke conduce si iar conduce..Si explozii cacalau..'Transporter' varianta soft. 'Summer in February' un film despre dragoste,prietenie,devotament.Altceva decat frivolitate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 M-ai facut curioasa si l-am vazut aseara..mi-a placut, merita cu prisosinta! Tragicomedie..tragic pentru ca nu-mi pot inchipui cit de infantil sa fii ca popor in asa fel incat un saltimbanc expert in kitsch si subcultura poate face o avere de sute de milioane (doar in USA se poate asa ceva, clar!) si comedie pentru ca au fost faze la care am ras cu lacrimi (faza cu operatiile estetice, apoi cu ochii intredeschisi cand dormea, obiceiurile homo, etc..) N-am vazut decat comedia... de slaba calitate oricum, nu ma mir ca e pentru TV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 .tragic pentru ca nu-mi pot inchipui cit de infantil sa fii ca popor in asa fel incat un saltimbanc expert in kitsch si subcultura poate face o avere de sute de milioane (doar in USA se poate asa ceva, clar!) Nu-i adevarat! In toate tarile de pe lumea asta kitschul cistiga banii iar cultura adevarata e din saracie. Cel putin pina la moartea respectivului. Ia uita-te la tv, ce vezi kitsch sau cultura? de ce? Ia vezi ce carti sint bestelleruri, vreo capodopera de litarartura sau vreo cartre usurica? Doar la filme e putin diferit, un film poate sa fie bun pe mai multe planuri, dar chiar si acolo arta si comercialul sint pe cai foarte diferite in general. Motivul e simplu. 95-99% din oameni sint interesati in spectaculos si kitsch, adica in comercial, si maxim 5% sint interesati in calitate. (de fapt cred ca Las Vegas e imparatia kitsch-ului.. sau era in vremea aia) LV este imparatia kitschului si la ora asta, dar te copleseste prin executie si dimensiune. Adica e un kitsch ori bine facut ori gigantic ori amindoua. E ramarcabil in felul lui. Si da, e distactiv. Da unde nu e kitsch? acoperisurile si stauile aurite nu-s kitsch? e plin parisul de ele. Si p evremuri poporul avea gusturi d-astea "lucioase". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 ca tot fu vorba la un moment dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate