Dan Cata Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Asa, asa, da-i apa la moara! Am intrat pe modul Scorsese, si nu se putea sa ratez tocmai Taxi Driver (il vad odata la citiva ani). Misto. Si cum Scorsese a colaborat cu Paul Schrader la Taxi..., Raging... si The Last Temptation... Un film care mi-a placut, nota de pe IMDB mi se pare prea mica: http://www.imdb.com/title/tt0118564/ LE: mai am pe lista din vechituri The Conversation (revazut si asta, prima impresie a fost asa si-asa) si Obsession. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Tonight.. this is the shit http://youtu.be/Lnzhbj7396A Recomand poate cel mai bun rol al lui Robin Williams Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 trolling mode on http://www.catavencii.ro/Simona-tache-vs-mihai-radu-despre-scarlett-johansson_0_10285.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Ca tot o dam in SF-uri mi-am pus la downloadat Arabela si Vizitatorii> sa vedem cum ma impac cu limba ceha ) Daca nu poate le traduce BB M-a strigat cineva? sa-mi bag pla in el de forum, ca am mai scris ceva si n-a aparut titlul original in ceha e návštěvníci care se citeste: naaștievniți š se pronunta ș ě se pronunta ie c se pronunta ț á e a lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 Da' cand vb cu aia de la digi sa traduci meciurile de hockey din campionatul Ceh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 Cand oi iesi la pensie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 (editat) Editat Februarie 14, 2014 de high_dive_eagle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 M-a strigat cineva? sa-mi bag pla in el de forum, ca am mai scris ceva si n-a aparut titlul original in ceha e návštěvníci care se citeste: naaștievniți š se pronunta ș ě se pronunta ie c se pronunta ț á e a lung Treaba e nasoala...inca mai lucrez la sincronizare ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 16, 2014 Admin Share Postat Februarie 16, 2014 (editat) The Fifth Estate, despre WikiLeaks si creatorul sau, Julian Assange ..filmul este misto rau, nu va luati dupa notele de pe ImDb! Editat Februarie 16, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 a vazut cineva The Best Bar in America? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 The Fifth Estate, despre WikiLeaks si creatorul sau, Julian Assange ..filmul este misto rau, nu va luati dupa notele de pe ImDb! Sa-ti dea dumnezeu benzina gratis anu' asta pentru recomandare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Despre veniturile americanilor.Interesant.Se aplica oriunde nu doar in SUA.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Am vazut ieri seara Oldboy, versiunea americana regizata de Spike Lee. I-am dat un 6/10 doar pentru actorul principal (Josh Brolin) care a jucat bine, dar scenariul si ceilalti actori au fost sub asteptari. Filmul corean original din 2003 e mult, mult peste si este un film de 9/10. http://www.imdb.com/title/tt1321511/?ref_=fn_al_tt_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Tot degeaba daca n-ai citit cartea, e cu muuult mai buna decat ecranizarea coreana , e cu mult peste film. Sincer nu stiam ca e o ecranizare a unui roman, o sa o caut, acum m-ai facut curios . De obicei prefer sa citesc cartea prima data si apoi sa vad filmul. Singura exceptie a fost Perfume, fimul mi s-a parut superb si foarte bine jucat, in schimb cartea mult prea seaca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 The Fifth Estate, despre WikiLeaks si creatorul sau, Julian Assange ..filmul este misto rau, nu va luati dupa notele de pe ImDb! F bun. Alt film bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 F bun. Poster Nebraska (2013).jpg Alt film bun Vad ca e si Sideways pe poster, e de la acelasi regizor si cum ziceam ala mi-a placut. Il aveam si pe asta pe lista de vazut dar uitasem de el, 10x de reminder. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 documentarul WHY WE RIDE.......l-a vazut cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 documentarul WHY WE RIDE.......l-a vazut cineva? 'murica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Un film tulburator.C-o prestatie a Judei Dench de exceptie.Total opusa madamei 'M' din James Bond. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 True Detective - foarte bun http://www.imdb.com/title/tt2356777/?ref_=nv_sr_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 Arrow - citand din imdb: Spoiled billionaire playboy Oliver Queen is missing and presumed dead when his yacht is lost at sea. He returns five years later a changed man, determined to clean up the city as a hooded vigilante armed with a bow. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 Boardwalk empire - genial Magic City Shameless - varianta americana Game of Thrones Hannibal Seriale care ar trebui vazute de tot omul de rand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 A vazut cineva Vikings? merita sa consum banda pentru el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 Poster Nebraska (2013).jpg Alt film bun Vazut, placut Urmatorul pe lista About Schmidt, de la acelasi regizor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate