iulia_boris Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 (editat) Las' ca-i trece.. http://www.imdb.com/title/tt2561546/?ref_=nv_sr_4 ..Un horror de noapte buna.. Editat Decembrie 4, 2014 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Mie mi-a placut. Il recomand: http://www.imdb.com/title/tt2980516/?ref_=nv_sr_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Hait..Nu stiam ca-i insurat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Ce naiba au producatorii de in ultimul timp au mania filmelor cu subiecte care trateaza atemporalul?Tot felul de notiuni de fizica avansata vazute la documentare si transpuse in aiureli flower power. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 http://www.cinemarx.ro/filme/The-Four-Feathers-Fara-onoare-2751.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 Vezi ca iar face criza vrajitoru ca i-ai dezvaluit toata actiunea ) Nu ca asta e si in traler. Sint filme unde sfirsitul e important si filme unde nu e. De exemplu Oldboy (original)... nu mai tin minte excat toate detaliile, dar acolo e pacat sa stii sfirsitul. Oricum n-ai crede » Post actualizat in 05 Dec 2014 06:49 Tot felul de notiuni de fizica avansata vazute la documentare si transpuse in aiureli flower power. Mia putin de fizica, mai mult de pseudofilozofie SF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 Mie mi-a placut. Il recomand: http://www.imdb.com/title/tt2980516/?ref_=nv_sr_1 Reusit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 I Origins Interesant . Tot de noapte buna Chiar n-are nimic interesant de spus, la nivel de SCI-fi e steril. Cam plicticos si cu niste roluri unidimensionale, dar arata "frumos" si emotionant ca o reclama tv mai reusita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 ....... -Imbratisarea, lacrimile si emotia aia penibila a lui Matt Damon la zece secunde dupa ce se trezeste din criogenie , apoi faza cind asta ii pacaleste pe aia ademenindu-i pe planeta aia, vezi Doamne i se facuse frica de moarte -Personajul principal luat din fermier si transformat cit ai spune peste in astronaut care salveaza viitorul umanitatii Faza imi aminteste de Armageddon, insa daca acolo filmul ala-superb dealtfel-avea o doza mare de parodie, aici faza este jenanta! Inca ceva referitor la personaje, daca Matthew McConaughey joaca foarte bine, Matt Damon reuseste sa se prostitueze de-a dreptul intr-un rol atat de penibil si mic! Bine, nu ca ar fi primul si nici ultimul! E un film despre iubire. Matt Damon ala era "cel mai bun dintre toti" dar nu avea pe nimeni. Nu cunoscuse iubirea niciodata. De unde si incapacitatea de sacrificiu de sine. De aia a falsificat datele ca sa fie salvat,el, dintr-un egoism al fiintei care nu stie decat dragostea de sine. Celalalt care nici nu apare in film, iubitul tipei, nu ar fi umflat aparentele ca apoi sa-si dezamageasca fiinta iubita punand in pericol viitorul umanitatii. Momentul alegerii planetei pe care o mai pot vizita este, zic eu, un moment cheie al filmului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 Ceva filme, care sa ne scoata cu gandul din oras ? Gen: Calatorii, peripetii, natura, Primul si al doilea razboi mondial, ceva de genul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 (editat) Ceva filme, care sa ne scoata cu gandul din oras ? Gen: Calatorii, peripetii, natura, Primul si al doilea razboi mondial, ceva de genul ? Katin forest daca nu la-i vazut sau Fortress sau Red Tails sau Save private Ryan daca ai timp toata seria Band of Brothers toate sant inspirate dupa fapte reale , zic eu prea reale din pacate. ultimul ar fi Sniper Legacy din genu sniper Editat Decembrie 5, 2014 de matrixx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 (editat) Am vazut azi noapte Cold in July. http://www.imdb.com/title/tt1179031/?ref_=fn_al_tt_1 Ciudat Misto filmat, are o atmosfera, coloana sonora stil Nightmare on Elm Street, dar nu te face sa-ti pese de personaje si ce se petrece si-ti lasa senzatia aia ca ceva e defect dar nu stii exact ce. Ceva gen impresie tehnica 10, impresie artistica 5. Editat Decembrie 6, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 The Pyramid = pierdere de timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 Young Ones un rahat de film.M-a luat somnu".. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 http://www.youtubevideo.ro/the-brest-fortress-2010/ intrucat nu e un film facut la sablon,(ca multe altele ..) nu e o pierdere de timp,vezi de incearca-l Cred ca am vazut de doua ori filmul asta, mi-a placut foarte mult.. Katin forest daca nu la-i vazut sau Fortress sau Red Tails sau Save private Ryan daca ai timp toata seria Band of Brothers toate sant inspirate dupa fapte reale , zic eu prea reale din pacate. ultimul ar fi Sniper Legacy din genu sniper Mersi, o sa le iau pe toate..din trailer-e arata bine.. -Daca mai stiti filme de genul: Lawrence of arabia, The way back, Samurai Miyamoto Musashi.. nu conteaza anul, numai sa nu fie cu nemti/japonezi care vorbesc engleza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 http://www.youtubevideo.ro/the-brest-fortress-2010/ intrucat nu e un film facut la sablon,(ca multe altele ..) nu e o pierdere de timp,vezi de incearca-l F bine realizat..Dureros de real.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Mie mi-a placut. Il recomand: http://www.imdb.com/title/tt2980516/?ref_=nv_sr_1 Deprimant...dar destul de bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Deprimant...dar destul de bun. Deprimant era sa se fi nascut omul in Ro. Nu ar fi avut nicio sansa...nici acum, nici atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Tot de razboi, daca ai rabdare iti recomand varianta "uncut", are vreo 3 ore... http://www.imdb.com/title/tt0082096/?ref_=ttmd_md_nm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Am vazut Katin, a fost ok, in schimb, Band of Brothers, e genial, am vazut deja doua episoade As putea sa va mai recomand si eu un film pe care l-am vazut si mi-a placut, se numeste "As far as my feet will carry me" Dupa ce termin seria Band of Brothers, o sa mai citesc recomandarile voastre, multumesc mult.. ps, Geo_ZGA, tu mai bine imi trimiti mesaj pe facebook, daca tot ma ai in lista, e mai simplu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 I Origins Interesant . Tot de noapte buna Un film pe gustul meu,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Am vazut Katin, a fost ok, in schimb, Band of Brothers, e genial, am vazut deja doua episoade As putea sa va mai recomand si eu un film pe care l-am vazut si mi-a placut, se numeste "As far as my feet will carry me" Dupa ce termin seria Band of Brothers, o sa mai citesc recomandarile voastre, multumesc mult.. ps, Geo_ZGA, tu mai bine imi trimiti mesaj pe facebook, daca tot ma ai in lista, e mai simplu ) Pai nu stiu cine esti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Am vazut Katin, a fost ok, in schimb, Band of Brothers, e genial, am vazut deja doua episoade As putea sa va mai recomand si eu un film pe care l-am vazut si mi-a placut, se numeste "As far as my feet will carry me" Dupa ce termin seria Band of Brothers, o sa mai citesc recomandarile voastre, multumesc mult.. ps, Geo_ZGA, tu mai bine imi trimiti mesaj pe facebook, daca tot ma ai in lista, e mai simplu ) A iesit in 2010 si un fel de continuare, The Pacific. Nu e la acelasi nivel ca si Band of Brothers dar e buna. http://www.imdb.com/title/tt0374463/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 (editat) Am vazut Katin, a fost ok, in schimb, Band of Brothers, e genial, am vazut deja doua episoade As putea sa va mai recomand si eu un film pe care l-am vazut si mi-a placut, se numeste "As far as my feet will carry me" Dupa ce termin seria Band of Brothers, o sa mai citesc recomandarile voastre, multumesc mult.. ps, Geo_ZGA, tu mai bine imi trimiti mesaj pe facebook, daca tot ma ai in lista, e mai simplu ) Enemy of the Gate . the schindler list , si mai sant, astea le consider filme de colectie si apropo de Katin chiar vreau sa trec pe acolo cu motoru si roata prin polonia pe la lagare si barlogu lupului . Editat Decembrie 10, 2014 de matrixx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Enemy (2013) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate