marius_stp Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Ce gen de film este Awake? Suna horror. Vreau sa ma uit la un film bun si sa nu stiu nimic despre el in afara de gen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 MADAGASCAR din seria funny si THE PRESTIGE din seria 'wow!' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Ce gen de film este Awake? Suna horror. Vreau sa ma uit la un film bun si sa nu stiu nimic despre el in afara de gen uite aici un site care iti ofera mai multe amanunte despre Awake si cum i-a venit ideea regizorului/scriitorului sa faca acest film http://forum.torrents.ro/torrents/1877-tod...id-diamond.html poate iti starneste interesul sa il vezi numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Filmul "Inside" este probabil unul dintre cele mai brutale filme pe care l-am vazut. Sunt impresionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 uite aici un site care iti ofera mai multe amanunte despre Awake si cum i-a venit ideea regizorului/scriitorului sa faca acest film http://forum.torrents.ro/torrents/1877-tod...id-diamond.html poate iti starneste interesul sa il vezi numai bine ia sa arunce si ochiu meu o privire asupra lui, ca suna interesant... bre, io nu-s amator de comedii cretine, da recomand cu placere "Kung Fu Panda", daca vreti sa radeti ca dementii...merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Eu recomand Wanted la cinema, efecte vizuale care m-au impresionat. E putin mai greu sa intri in spiritul filmului si trebuie sa ierti cateva momente cam exagerate, dar au fost multe faze care m-au luat prin surprindere si am ramas cu dorinta de a-l vedea din nou. Nota 9.5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Eu recomand Wanted la cinema, efecte vizuale care m-au impresionat. E putin mai greu sa intri in spiritul filmului si trebuie sa ierti cateva momente cam exagerate, dar au fost multe faze care m-au luat prin surprindere si am ramas cu dorinta de a-l vedea din nou. Nota 9.5 Wanted e de vazut neaparat pe DIGITAL . . . Cu cinematografia asta digitala e ceva de genul "Once you go digital, you never go back" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Abia am vazut Hancock .. Bunicel , nu extraordinar ! In lipsa de altceva , merita vazut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 MADAGASCAR din seria funny si THE PRESTIGE din seria 'wow!' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) the number 23, film in care vedem alt jim carrey decat cel cu care eram obisnuiti...merita... o obsesie de film..un altfel de film in care joaca jim, si joaca al dracu de bine un rol pe care nu ma asteptam ca el sa-l joace Editat Iulie 10, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) ia sa arunce si ochiu meu o privire asupra lui, ca suna interesant... bre, io nu-s amator de comedii cretine, da recomand cu placere "Kung Fu Panda", daca vreti sa radeti ca dementii...merita si tu...ioi ma innebunea un prieten cu filmul acesta ...poate o sa-l vad si eu la un moment dat the number 23, film in care vedem alt jim carrey decat cel cu care eram obisnuiti...merita... o obsesie de film..un altfel de film in care joaca jim, si joaca al dracu de bine un rol pe care nu ma asteptam ca el sa-l joace multam fain pentru pont Editat Iulie 11, 2008 de dark_angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 doua filme bune pe care le-am vazut saptamana asta La Vie de JĂŠsus - 1997 http://www.imdb.com/title/tt0120448/ I'm a Cyborg But Thats OK - 2006 http://www.imdb.com/title/tt0497137/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 si tu...ioi ma innebunea un prieten cu filmul acesta ...poate o sa-l vad si eu la un moment dat multam fain pentru pont asa sa faci,,,merita ambele, desi sunt total opuse ca stil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Am vazut "Dragon Wars"....EVITATI-L! E sub orice critica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) Mai, eu vazui iiiiin sfarsit Hancock. E misto. Bine facut, multe poante, povestea diferita fata de alte comic-book-type-movies. Si bine, Smith intotdeauna mi-a placut, e un actor bun, se baga usor in pielea oricarui personaj. Io-l recomand, e bun filmul De asemenea Kung Fu Panda a fost super haios. Nu extraordinar, dar cu mult peste medie. Ca animatie este foarte bine realizat, Jack Black reuseste sa dea o personalitate aparte muntelui de blana si grasime. E funny, e cute, un bun film de sambata seara Urmeaza Big Stan weekend-ul viitor, sunt fan comedii-cretine-a-la-Rob-Schneider Editat Iulie 23, 2008 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) sa incep enumerarea....o sa dureze ceva pana mi le aduc aminte pe toate... 1-Requiem for a dream 2-Friday + Next Friday + Friday After Next 3-Dude, where's my car 4-Oh brother where art thow 5-Lock, stock& 2 smokin barrels 6-Snach 7-Fight Club 8-Forest Gump 9-A beautifull mind 10-Top Gun 11-Dirty dancing1+2 12-Save the last dance1+2 13-Dance with me 14-You got served 15-Drum line 16-The mask1+2 17-k2 18-Black hawk down 19-Save prv Ryan 20-Pearl Harbour 21-The Ring 22-The Cube1+2+3 23-The Matrix1+2+3 24-The fellowship of the ring 1-3 25-Star wars 1-6 26-The wall 27-The Doors 28-Hair 29-Mihai Viteazu 30-Vald Tepes 31-Razbelul de independenta 32-Batman-tot...asteptam in continuare un screen mai frumos pe torrenti pentru Dark Knight 33-Bud Spencer & Terrance Hill 34-Caracatita 35-Stargate 36-Stargate-Atlantis 37-Friends 38-Calaretul fara cap 39-Step up 2 the street 40-8 miles ETC....chiar nu-mi mai aduc aminte altele in momentul asta aaa...mai era Hancock(merci Ralucone), Joe Black, Avocatul Diavolului, 4 rooms(comedie idioata rau), Meet the spartans, Troy, American Pie-toate, Van Wilder1-ramane CEA MAI TARE COMEDIE pentru mine-ca 2 a fost varza, Police Academy primele 3, parca....si iar blank Editat Iulie 23, 2008 de Fram-Ursul Kevlar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 hellboy 1 si astept sa apara 2-ul Xvid,ca acum a aparut doar CAM,m-au impresionat multe file dar ma doare mana sa le scriu pe toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 10-Top Gun Off,chiar ti-a placut ??? Perfume: The Story of a Murderer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Wanted , Prom Night, Pathology , P2 , Until Death Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Off,chiar ti-a placut ??? Perfume: The Story of a Murderer mai, pentru vremea lui a fost foarte bun...din punctul meu de vedere. Eternal Sunshine of a Spotless Mind - alt film foarte bun cu Jim Carrey in rol principal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 mai, pentru vremea lui a fost foarte bun...din punctul meu de vedere. A fost bun pt. cei care habar nu au de avioane(fara suparare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Recomand cu incredere College road trip am ras de numa la el.Super tare combinatia Martin Lawrence si Raven-Symone. Vizionare placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) Va recomand Horton hears a Who , e din 2007 ,dar e "vazubil". Are destul de multe faze foarte haioase. Enjoy Editat Iulie 24, 2008 de frN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueberry Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 The fountain --- e destul de previzibil, insa e foarte frumos, gen frumoasa da proasta, numa ca nu asa de proasta Blade Runner --- superb soundtrack (Vangelis) The Libertine---superb actor (Johnny Depp) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha_hoe Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Hmmm ce fiilme imi plac mie:Cumfiesta - Tori Paige /Sex.Carnage.4.2008. / Taboo.Taking.Control / Slutty.Squirters.3 / Crazy.College.Sluts.3 / si Naruto asta imi palce cel mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate