Xomin Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Bringer of Madness Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 The Pianist 2002 Schindler's List 1993 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnknownRider Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Touching the void (2003) - nota IMDb: 8.0/10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 the experiment unthinkable Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Sivi kamion crvene boje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Ce-mi plac astia care ne prezinta ce filme au mai vazut ei, fara nici o parere ... cu-i dreac ii pasa ce filme ati mai vazut voi ma? Ideea e sa zici daca e misto sau nu, si cit de misto... si sa povestesti sfirsitul, evident . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Odata ce am mentionat de el inseamna ca mi-a placut. Mie nu-mi place sa-mi povesteasca lumea filme.. prefer sa le vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 (editat) Nu la tine m-am referit, ci la aia care baga un titlu sau o lista, si pleaca . Cit despre povestit sfisritul e o aluzie la o desteapta pe aici are a spus un sfirtsitul unui film si l-a facut muci pentru ceilalti (la genul de film la care sfirsitul e totul). Editat Noiembrie 23, 2010 de vrajitorul din oz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 (editat) Nu la tine m-am referit, ci la aia care baga un titlu sau o lista, si pleaca .Cit despre povestit sfisritul e o aluzie la o desteapta pe aici are a spus un sfirtsitul unui film si l-a facut muci pentru ceilalti (la genul de film la care sfirsitul e totul). Pe tipa aia nu pot sa o uit. Din categoria ei am mai gasit unul pe PirateBay, care, sictirit rau de "The American", scrie acolo bucuros sfarsitul. On topic: - The American - un film decent, cand esti relaxat, nu vrei ceva special ci doar un fundal pentru o seara cu tine si o sticla de vin. - Daca vreti sa simtiti ca ati pierdut 90 de minute din viata uitati-va la Salt. - Daca vreti sa va simtiti mai ceva ca in Idiocracy uitati-va la Knight and Day. Editat Noiembrie 23, 2010 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Sky Crawlers Animatie japoneza cu iz filozofic ...cu un fel de what if usor SF relaxant... cu lupte aeriene dragutele de vazut duminica dupa amiaza cind functionezi la 60% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Comedioara usoara pentru cei care prefera filmele europene: FARSAN - film suedez - eu l-am vazut doar pentru ca include o scena haioasa rau.. Mie mi-a placut, e relaxant. Cui ii trebuie ii dau torentul pe privat, am si subtitrarea cred.. dar se gaseste in golful piratilor fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 La capitolul comedie merge de vazut si The Other Guys. 8/10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 La capitolul comedie merge de vazut si The Other Guys. 8/10 Vazut, ii acord .. 7/10.. cu indulgenta. E haios oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Twist the Throttle - Discovery ? Are careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Twist the Throttle - Discovery ?Are careva? da, sint torente pe net cu ele. a mai aparut ceva nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 da, sint torente pe net cu ele. a mai aparut ceva nou? Nu, n-a mai aparut nimik, doar ca torrente nu prea mai sunt si eu nu am apucat sa le vad... asteptam o calitate mai bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Nu, n-a mai aparut nimik, doar ca torrente nu prea mai sunt si eu nu am apucat sa le vad... asteptam o calitate mai bun! Pai sint HD man... ce mai vrei mai mult? 16GB toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeStefan Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 The Other Guys...of..cred ca am eu o problema si anume ca e cel mai nereusit film;cu exceptia fazei de la inceput cand se arunca cei 2 de pe acoperis in slow motion,daca retin bine si deodata splash.Eram f entuziasmat dupa faza asta si asteptam cu sufletul la gura inca ceva la fel de funny..si nimic..si nimic si cred ca am dat stop undeva dupa jumatatea filmului pt ac si eu si prietena mea incepuseram sa spumegam :|. ps:sper ca nu am deranjat cu umila mea parere,personala bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Mai are faze haioase pe ici pe colo... e digerabil dar parca nu e inchegat, e facut in salturi asa.. Oricum eu am adormit dupa prima jumatate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 @GeorgeStefan & @Belbody: N-ati fumat ce trebuia, ca sa fie amuzant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 @GeorgeStefan & @Belbody: N-ati fumat ce trebuia, ca sa fie amuzant PAi sa scrie dracului pe generic inainte sa inceapa "warning! this movie is funny only if you smoke!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 ce abureala cu IMDB, au inceput sa traduca titlurile, nu mai gasesti nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 @GeorgeStefan & @Belbody: N-ati fumat ce trebuia, ca sa fie amuzant Cel mai tare film pentru care merita sa fumezi ramane de departe "How high" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Cel mai tare film pentru care merita sa fumezi ramane de departe "How high" Si free bird, dealtfel film cu motociclete, tot fumat are rost sa-l vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 ce abureala cu IMDB, au inceput sa traduca titlurile, nu mai gasesti nimic... LA mine le traduce in ceha... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate