Dan Cata Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 Subscriu pt Band of Brothers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 http://www.imdb.com/title/tt1314655/ recomand... un film bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WickedAssHell Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 (editat) http://www.imdb.com/title/tt1314655/ recomand... un film bun L-am vazut si eu,este mediocru,din partea mea nota 6...cred ca deja e prea mult Aceasi parere si despre Skyline http://www.youtube.com/watch?v=qDJfue-Aanw Unul mai dragut un pic este : The Horde http://www.youtube.com/watch?v=DP3fGrtIr94 Si ca tot veni vorba de filme frantuzesti,atunci propun si L'Immortel aka 22 Bullets http://www.youtube.com/watch?v=BSYVPYglfnc Spre exemplu RED e destul de ok Nici 4.3.2.1 nu este chiar atat de rau Recomand neaparat Dr. Seuss' Horton Hears a Who un film foarte fain,pe placul copiilor cat si adultilor,indiferent de varsta Merita vazut si Alpha and Omega,destul de dragut http://www.youtube.com/watch?v=67-YcLickUA Editat Decembrie 27, 2010 de WickedAssHell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 Subscriu pt Band of Brothers Little Fockers,vazut la cinema. merita,comedie buna,nota 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 Subscriu pt Band of Brothers The Pacific, similar cu Band Of Brothers , merita vazute http://www.imdb.com/title/tt0374463/ le gasiti pe torrente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 Da, filmul se inspira din povestea acelui caine. Eu am avut un caine (era al sotiei cand am cunoscut-o) si a trebui sa il lasam in tara cand am venit aici, a mai trait cativa ani dupa ce noi am plecat. Cand am vazut filmul boceam si eu, si nevasta, si copilul ... si eu nu sunt usor de impresionat. IMDB Ca sa continui cu seria de recomandari, am vazut recent The Pacific, serial in 10 episoade produs de Spielberg si Tom Hanks. Bine facut, filmari excelente, dar Band of Brothers ramane cel mai tare. The Pacific IMDB Band of Brothers IMDB M-am uitat az noapte, la 3 am terminat la Hachiko. Si mie mi-au dat lacrimile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 The Next Three Days cu Russel Crow. Bunicel, a doua jumatate a filmului te tine in priza bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 (editat) Subscriu pt Band of Brothers +1 - foarte bine prins momentul pe pelicula - efecte foarte buna iar actorii chiar intra in pielea personajelor si a sitauatiilor in care se afla mai adaug Desipcable Me - o animatie la care am ras copios Pacific un pic mai slabut decat BoB Editat Decembrie 30, 2010 de delu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 "Eat Pray Love" interesant... perspectiva feminina a luarii lumii in cap pentru a intelege ce dreq e cu ea... cu lumea si cu femeia adica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WickedAssHell Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 (editat) Doar pentru cei tari de inima recomand urmatorul documentar ce se numeste La Vida Loca,un documentar realizat de jurnalistul Christian Poveda,care ulterior a platit cu viata pentru realizarea acestui film. Un alt film ce mi-a placut foarte mult este si Sin Nombre Nota 10/10 The Losers destul de funny,mi-a placut mai mult ca The A-Team Nota 8 http://www.youtube.com/watch?v=IEeQEa6SZQM Game Of Death Hmm,nu e chiar cine stie ce...nota 6 Pride And Glory Foarte bun...mai ales ca in cast se afla unul dintre actorii mei preferati(Edward Norton),nota 8.50 Editat Ianuarie 2, 2011 de WickedAssHell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 Am vazut "The Town"... okeish... dar oarecum banal. De asemenea "True Grit" (2010)... western de Cohen Brothers. Foarte fain facut si jucat doar ca... cam banal si asta. Oh... si Tron (nu la cinema ci TS)... si ala destul de banal pentru un SF... probabil ca 3D si cu efecte speciale mai "vizibile" mai cistiga ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 Am vazut "The Town"... okeish... dar oarecum banal. De asemenea "True Grit" (2010)... western de Cohen Brothers. Foarte fain facut si jucat doar ca... cam banal si asta. Oh... si Tron (nu la cinema ci TS)... si ala destul de banal pentru un SF... probabil ca 3D si cu efecte speciale mai "vizibile" mai cistiga ceva... la cat e de mediatizat TRON..nici pe imdb nu are nota prea de doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 la cat e de mediatizat TRON..nici pe imdb nu are nota prea de doamne ajuta Am vazut ieri la cinema Tron in 3D . Povestea e ok, actorii sunt mai mult decat OK, dar efectele speciale fac tot filmul. Daca il vezi pe PC are un alt impact, 3D -ul rules ... I-as da nota 7 pentru film si 9 pentru efecte. Tron : Legacy De asemenea am vazut Alice in Wonderland , daca aveti 14 ani cu siguranta o sa va placa. La varsta adulta nu mai are acelasi farmec ... fiului meu i-a placut oricum (are 8 ani). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 (editat) Mai adaug "Group Sex" (2010) Incepe binishor... poante cretze sexuale ... tempo bun.... dar... puteti sa il opriti cam pe la 3 sferturi... daca tineti neaparat sa vedeti finalul sariti direct la ultimele 2-3 minute... ultimul sfert e groaznic zici ca e scris de altcineva. ...mi-am tras un documentar kinky acum ca sa ma dreg dupa siropul injectat in finalul filmului asta. Editat Ianuarie 2, 2011 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desertfox1943 Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 KATYN, un film despre un adevar ascuns cam multa vreme pe care l-am vazut saptamana trecuta si in care un prieten polonez mi-a spus ca joaca "spuma" actoriceasca a Poloniei. trailer : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Boardwalk Empire, serial HBO atmosfera te duce pana la cel mai mic detaliu in 1920 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Nu stiu daca l-a pus pe aici careva dar..merita vazut. Te lasa cu gura cascata plus ca finalul este total neasteptat pentru un film facut in state. Ma refer la "Buried". Il recomand. Pentru cine vrea o comedie asa si asa "Nucklehead" merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Nu stiu daca l-a pus pe aici careva dar..merita vazut. Te lasa cu gura cascata plus ca finalul este total neasteptat pentru un film facut in state. Ma refer la "Buried". Il recomand.! Am vazut ca este pe locul 11 pe imdb, in topul celor mai bune 25 de filme din 2010. Dar uitandu-ma la trailer, n-am vazut nicio faza din film, decat ecranul negru si la un moment dat se aprinde o bricheta Cred ca o sa il iau si eu, sa vad daca o sa-mi placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Never let me go Eu zic ca a fost cel putin interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 8, 2011 Admin Share Postat Ianuarie 8, 2011 (editat) Caut si eu niste filme despre alpinism in general, Cucerirea Everestului? Documentare sau artistice.. Cine imi da niste titluri? Multam.. Editat Ianuarie 8, 2011 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Am vazut ca este pe locul 11 pe imdb, in topul celor mai bune 25 de filme din 2010. Dar uitandu-ma la trailer, n-am vazut nicio faza din film, decat ecranul negru si la un moment dat se aprinde o bricheta Cred ca o sa il iau si eu, sa vad daca o sa-mi placa. De ce te uiti la trailer cand e vorba de un film?Incearca ceva , uita-te la un film recomandat de cineva aici , fara sa vezi trailer si fara sa citesti nimic despre el , apoi uita-te la trailer si spune-mi daca au vreo legatura...daca trailerul valoreaza vrun cacao . Mesaj completat P.S Recomand si eu o comedie. Dinner for Schmucks , una dintre cele mai tari comedii dupa parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 127 Hours foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 De ce te uiti la trailer cand e vorba de un film?Incearca ceva , uita-te la un film recomandat de cineva aici , fara sa vezi trailer si fara sa citesti nimic despre el , apoi uita-te la trailer si spune-mi daca au vreo legatura...daca trailerul valoreaza vrun cacao . Nu, pai ma uitasem la trailer dinainte de a se vorbi aici despre film. Da, stiu ca dintr-un trailer nu vezi mai nimic din ce iti ofera filmul, dar de multe ori am descarcat filme, si cand m-am uitat la ele mi-am dat seama ca sunt niste panarame care nu imi placeau deloc. Si am zis ca macar la trailer sa ma uit inainte de a mai descarca vreunul, ca sa nu mai patesc la fel. Descarc repede, nu asta ar fi problema, dar descarc dupa trackere gen Filelist, si trebuie sa tin porcaria de film in calculator ca sa ii fac ratie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Am atins cota 500 http://www.imdb.com/mymovies/list?l=45790609 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 (editat) 13 Tzameti. 13 Negru. Mesaj completat va recomand si eu Brothers..un film ff bun http://www.imdb.com/title/tt0765010/ Mi s-a parut mult mai buna varianta daneza Brodre. Editat Ianuarie 8, 2011 de CristiBoroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate