nike Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 @ Cap0ne : Acum am vazut trailerul, foarte prost in comparatie cu subiectul din film. Recomand Antichrist (2009) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Am vazut Real Steel aseara, si da, este foarte bun filmul. Tine putin peste 2 ore, dar nu m-a plictisit nici macar un minut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 deci am ce face diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Am vazut Real Steel aseara, si da, este foarte bun filmul. Tine putin peste 2 ore, dar nu m-a plictisit nici macar un minut. era cat pe ce sa postez si eu nice movie,indeed Spilberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Da, si mie mi-a placut "real steel". Relaxant. Hugh Jackman e super. Am vazut de curand si "the thing". Destul de fain si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) Din categoria Real Steel - am vazut si eu... Am ras cu lacrimi la el. Aproape 2 ore cat a tinut am facut misto non stop cu ceilalti cu care ma uitam la film. La un moment dat m-am dus in bucatarie, am inceput sa prepar farfurii cu mancare, ei imi faceau rezumatul si continuam mistourile peste pult. . Cam dupa o ora din el faceam deja concurs de ghicit replicile ce urmau . Uneori ma intreb care este limita la care pot ajunge gunoaiele astea de filme americane, cam care este publicul care plateste bilete sa le vada si, mai presus de toate, se mai si bucura nespus de ele. Dar imi trece repede... Acuma, sicer sa fiu, eu as recomanda Real Steel doar unui pustan de 10-16 ani sau unui tovaras de care vreau sa fac misto. Poate este de vina si faptul ca sunt in concediu, vad ceva mai multe filme in perioada asta si deja nu mi se mai pare nimic interesant la majoritatea. Din categoria "filme misto de popcorn" eu l-am vazut si mi-a placut mai mult asta : http://www.youtube.com/watch?v=a9XNwq2uGnE . Editat Ianuarie 5, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Uneori ma intreb care este limita la care pot ajunge gunoaiele astea de filme americane Acuma, sicer sa fiu, eu as recomanda Real Steel doar unui pustan de 10-16 ani sau unui tovaras de care vreau sa fac misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Ce tot laudati Real Steel? Mie mi s-a parut mediocru. Acuma nah, la cinema, orice film pare mai spectaculos, da pe compu de acasa... am si atipit de cateva ori apoi am derulat pana aproape de sfarsit sa vad cum il face mortal kombat pe ala mare si negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Ce tot laudati Real Steel? Mie mi s-a parut mediocru. Eu am vazut la cinema trailerul si am zis ca e bun sa-l vad cu copiii. Si celui de 8 ani i-a placut! Cel de 3 ani s-a plictisit repede in schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) E un film bun si atat. Nu e spectaculos, dar nici vreo panarama nu e. E un film de actiune, sci-fi. Daca vreti filme de oameni seriosi, uitati-va la Tanar si nelinistit Acu daca te uiti cu pretenii si te pui pe misto-uri, poti sa razi la orice film. Dar daca n-ai ce face si vrei sa vezi singur un film, e foarte ok Real Steel. Editat Ianuarie 5, 2012 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Eu n-am facut misto. A fost ok filmul. Filme recent vazute care mi-au placut: Paul 12 angry men Das Boot Das Leben der Anderen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) E un film bun si atat. Nu e spectaculos, dar nici vreo panarama nu e. E un film de actiune, sci-fi. Daca vreti filme de oameni seriosi, uitati-va la Tanar si nelinistit Acu daca te uiti cu pretenii si te pui pe misto-uri, poti sa razi la orice film. Dar daca n-ai ce face si vrei sa vezi singur un film, e foarte ok Real Steel. E o super penibilitate. Sorry, parerea mea . Daca trashul asta e sci-fi ma impusc. Tre sa fug acum, dar am sa revin cu cateva titluri sci-fi peste vreo cateva ore Editat Ianuarie 5, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 E o super penibilitate. Sorry, parerea mea . Daca trashul asta e sci-fi ma impusc. Tre sa fug acum, dar am sa revin cu cateva titluri sci-fi peste vreo cateva ore Pai normal ca e Sci-fi, doar n-o fi un film bazat pe intamplari reale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valeriu balint Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 Salut.Ce am mai vazut eu in ultimul timp si mi-au placut.Recomand.Scuze daca au mai fost,eu abia de la Revelion incoace le-am vazut. -Ancient Aliens (seria 1-3) -The Entitled -Let the right one in -The Lincoln lawyer -Boy wonder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Admiral (2008) vazut, placut, recomandat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Am mai vazut : Hugo - 7.5 One day - 6.5 Love and other drugs - 7 Crazy heart - 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Salut.Ce am mai vazut eu in ultimul timp si mi-au placut.Recomand.Scuze daca au mai fost,eu abia de la Revelion incoace le-am vazut. -Ancient Aliens (seria 1-3) -The Entitled -Let the right one in -The Lincoln lawyer -Boy wonder Am mai vazut : Hugo - 7.5 One day - 6.5 Love and other drugs - 7 Crazy heart - 6 Sincer, eu din listele de mai sus nu am vazut niciunul (sau nu imi mai aduc aminte). Asa ca, daca nu scrieti nici macar 2 cuvinte despre ele, puneti macar un trailer embedded (ultima casuta, optiunea "Insert Media"). Daca tot pierdem cateva minute incercand sa facem un bine / o recomandare, macar sa nu le pierdem degeaba. Zic si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Copy/Paste @ imdb.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 (editat) Copy/Paste @ imdb.com Search-uri prin site-urile festivalelor de film, clasamentelor de pe Imdb si prin trailer-ele de pe YouTube pot face si eu, dar nu am mereu atata timp cat mi-as dori. Despre asta ziceam mai sus. Adica, daca tot pierzi cateva minute mai rupe inca unul si pune un trailer sau zi 2 vorbe, ca sa stiu daca imi bat capul sa aprofundez ce ai scris sau dau skip instant. Poate voi aveti mai mult timp incat sa cercetati ce scrie chiar oricine pe forumul asta. Eu nu mai am. Adica, na, poti sa emiti o parere care vine, pleaca si ai emis-o degeaba sau una care conteaza, trage un cui, apasa un click, face un bine, schimba ceva.. A propos, azi noapte Prost TV a difuzat ceva foarte fain: http://www.youtube.com/watch?v=R6prLSE3Acc Daca va preocupa lucrurile ce fac simturile sa o ia razna si gasiti mai mult decat o placere serioasa in ele... Poveste tragica a unui individ care s-a detasat de oameni si mizeria lor pentru a trai in lumea simturilor. Un om, care, in cautarea perfectiunii, a considerat extremul si inumanul un detaliu. Mie mi-a placut, chiar daca vizionat pe furis, printre treburi la comp. Daca va bagati la el, inarmati-va cu timp si rabdare, fiindca nu este genul de film palpitant, care sa te tina lipit de fotoliu, ci o sa mai aveti nevoie si de pauze. Editat Ianuarie 9, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PunctRo Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 Real Steel (2011) - http://www.imdb.com/title/tt0433035/ - tema este departe de a fi originala insa filmul resuseste sa fie interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 Real Steel (2011) - http://www.imdb.com/title/tt0433035/ - tema este departe de a fi originala insa filmul resuseste sa fie interesant. Dai doua pagini inapoi pe acest topic (167-168) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 Pai n-am adaugat niciun trailer intrucat n-am timp, la fel ca si tine, dar am dat niste note ca sa aveti o idee cat de cat despre nivelul filmului (subiectiv, evident). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 The last lion.....e facut de national g. si prezinta "povestea" unei meme leoaice, oricum e superb felul in care e facut...mai ales daca il veti vedea macar 720p daca nu 1080p. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Uite aici niste titluri... http://www.wimp.com/movietitles/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate