vrajitorul din oz Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 doar ca tu nu esti in stare sa faci nici o deosebire intre cele doua. Superficialule! )) Sint foarte curios, care e deosebirea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 Si care ar fi mai interesanti? La Lord of the Rings ma pot uita la nesfarsit, pe cand la Harry Potter nu ma pot uita deloc. Nu umbla nimeni cu pompa, doar ca tu nu esti in stare sa faci nici o deosebire intre cele doua. Superficialule! )) Diferenta in tre LOTR si HP este ca la HP si cartile si filmul sunt digerabile. In schimb la LOTR ori sunt eu prost ori cartea aia e imposibil de urmarit. Daca LOTR este carte pentru copii inseamna ca la ei acolo toti copii sunt genii. In viata mea nu am citit o carte cu atatea personaje imprastiate prin atatea tari cu tot atatia regi si regine si slujitori si...... Parerea mea este ca ala care a reusti sa scota un film cat de cat ok din catile alea e un geniu. A fost singura carte la care daca nu vedeam filmul nu as fi inteles nimic din ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 pai Tolkien a folosit un tabel in excel si google maps ca sa nu uite personajele si relatiile dintre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 S-a dus dracu si topicul de filme.Chiar urmaream cu interes recomandarile de filme de aici dar de o perioada multa lume a luat-o pe aratura:mistouri ieftine,aceleasi poante expirate,Lord of the rings si Harry Potter capodopere . On topic va recomand: Django UnchainedZero Dark Thirty Flight Seven Psychopaths Castigatorul Globului de Aur 2013,ARGO este supraevaluat.Nu recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 Eu nu vad lucrurile chiar asa. E unul din putinele topicuri care nu a murit, inca S-a dus dracu si topicul de filme.Chiar urmaream cu interes recomandarile de filme de aici dar de o perioada multa lume a luat-o pe aratura:mistouri ieftine,aceleasi poante expirate,Lord of the rings si Harry Potter capodopere . Savages - o porcarie...Cred ca Oliver Stone a bagat prea multa iarba in el, cand a facut filmul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 S-a dus dracu si topicul de filme.Chiar urmaream cu interes recomandarile de filme de aici dar de o perioada multa lume a luat-o pe aratura:mistouri ieftine,aceleasi poante expirate,Lord of the rings si Harry Potter capodopere . On topic va recomand: Django Unchained Zero Dark Thirty Flight Seven Psychopaths Castigatorul Globului de Aur 2013,ARGO este supraevaluat.Nu recomand. nu mi s-a parut asa rau, plus ca e dupa fapt real, la sfarsit parca te simti mai altfel stiind ca ce ai vazut s-a si intamplat (poate nu asa de "la limita") da, cam tras de par..nu zic ce anume ca poate se mai uita oamenii la el. inainte sa umpleti x pagini cu "contre" tineti minte: gusturile nu se discuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 S-o crezi tu. Binelinteles ca se discuta. De aia se cheama bun gust si prost gust . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 Vazut aseara "Mama" la cinema. Se vrea un horror. Pare promitator la inceput dar se duce tot naibii. Timp pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 tineti minte: gusturile nu se discuta. Asta e una dintre vorbele absurde care s-au impamintenit iurea in cultura. Nu numai ca se discuta dar te poti si cacao in ele... cu conditia ca apoi sa te stergi la... Daca nu s-ar discuta gusturile nu ai afla de ele sau nu ai afla detalii inainte sa te trezesti in cine stie ce situatie nashpa. Gen... te invita cineva la masa si abia dupa ce ai minacat iti zice ca la ei in familie se maninca ciorba de matze de furnica... si te intreaba... daca ti-a placut. Asta si cu "nu se compara"... Revenind. @Ana... bai si am vrut sa iti dau PM sa nu te uiti la Savages ca e pilaf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 26, 2013 Admin Share Postat Ianuarie 26, 2013 Castigatorul Globului de Aur 2013,ARGO este supraevaluat. Nu recomand. Ai dreptate intrutotul, desi ecranizeaza o poveste care atunci a fost tragica. Nu am vazut nimic special in filmul asta, in masura sa-l propuna la atatea premii..nici macar Ben Affleck nu mi-a placut, a jucat plat, parca avea gandurile in alta parte. Fata de rolul din The Town este distanta mare. Dar daca o idiotenie ca LOTR a luat Oscar, Argo de ce nu ar avea pretentiile astea? Despre recomandarile tale, mi-au placut Django, bunut, The Aviator bun prin idee si jocul lui Denzel Washinton, celelalte nu le-am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 Compliance: vazut aseara. interesat si destul de bine realizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puzz Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 De curand am vazut ( "thri di" ce-i drept) Life of Pi. Recomand totusi un joint inainte sa intrati in sala de cinema, si va pot garanta ca sfarsitul filmului "va va rupe capu" ) Un alt film, tot cu indieni http://www.imdb.com/title/tt1412386/ Actori buni, story foarte bun, mult umor englezesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 27, 2013 Admin Share Postat Ianuarie 27, 2013 (editat) Am vazut si eu Life of Pi, interesanta ideea. Absolut superbe filmarile si mai ales trucajele. Un film relaxant. Aseara am vazut The Imposibble, despre tsunami-ul din 2004, film foarte bine facut, foarte realist, impresionant. Naomi Watts joaca extraordinar, imi place mult de ea. Editat Ianuarie 27, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 (editat) @luv, The Words (Hotul de cuvinte) 2012, ti-l recomand Editat Ianuarie 27, 2013 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 Sis, ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 @Ana... bai si am vrut sa iti dau PM sa nu te uiti la Savages ca e pilaf... Puteai sa dai peme , poti si acum, sa stii:laugh: Sis, ai PM. Sweet!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 27, 2013 Admin Share Postat Ianuarie 27, 2013 @luv, The Words (Hotul de cuvinte) 2012, ti-l recomand Mersi de recomandare, bun film, chiar mi-a placut! Coloana sonora foarte buna, seamana cu cea din The Hours.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 sa nu cumva sa va uitati la Machete..nu am vazut in viata mea o mizerie mai mare de film ca asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 ne-am uitat la vremea lui si fu destul de amuzant... tre sa nu il iei in serios... deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 http://www.imdb.com/title/tt1412386/?ref_=fn_al_tt_1 The best exotic marigold hotel. Cred ca unul din cele mai bune filme vazute in ultimii ani. Actori excelenti, poveste extraordinara, filmari superbe, umor fin, etc. Un film care dispune de foarte multe calitati. merita vazut din plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Doar un trailer.... http://www.reelhouse.org/lucianoalexander/usturoi/usturoiroadtrip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Tu poti sa scrii si pe mess http://www.imdb.com/title/tt1045658/ http://www.filme-net...ybook-2012.html - aici il poti vedea online Nice one, 10x! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Nice one, 10x! Pe peme, te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Nu vreau sa continui prea mult subiectul cu filmele "fantasy", dar numai mie mi se par mai frumoase si mai bine realizate cele vechi gen Legend sau The NeverEnding Story ? Poate si pt. ca nu aveau asa multe efecte CGI ci mai mult recuzite/decoruri/masti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 http://youtu.be/g3KDYlfytSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate