Carturaru' Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 ieri n-am rezistat tentatiei si m-am intors de la RedBull Sibiu pe transfagarasan. KTM-ul eu nu-si aminteste vreo portiune nasoala de drum Am ocolit laucul pe drumul forestier de la cumpana - super raid .... am ajuns inaintea masinilor care veneau pe asfalt, pe partea cealalta (e drept ca e si mai scurt drumul) 213519[/snapback] Ahaaa..deci asa se explica ca ati ajuns la Curtea de Arges la 5 min. fix in spatele meu.Eu alimentam la LUKOIL si v-am vazut.Deh..daca nu am luat-o si eu pe la Cumpana. ...ati zis ca n-o luati pe Trans... Intr-adevar..de la Piscul Negru spre Vidraru e bombardata soseaua si plina de nisip in curbe...dar la enduro place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Ahaaa..deci asa se explica ca ati ajuns la Curtea de Arges la 5 min. fix in spatele meu.Eu alimentam la LUKOIL si v-am vazut.Deh..daca nu am luat-o si eu pe la Cumpana. ...ati zis ca n-o luati pe Trans...Intr-adevar..de la Piscul Negru spre Vidraru e bombardata soseaua si plina de nisip in curbe...dar la enduro place 213993[/snapback] Da mah, pe la vidraru mi-a zis Amir ca s-ar putea sa fii si tu pe transfagarasan, dar era prea tarziu. Am plecat tarziu din Sibiu si credeam ca ai plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistu vf Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Eu tocmai am fost si va recomand sa mergeti si voi, gropi sunt dar pot fi evitate cu usurinta si peisajul e deosebit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 as vrea sa plec vineri seara si sa revin sambata. pe unde pot dormi pe tranfagarsan? ma intereseaza sa dorm undeva la o cabana in partea superioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Sunt 2-3 cabane in apropiere de Balea lac , una la Balea Cascada si vre-o doua mai jos spre Vidraru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Sunt 2-3 cabane in apropiere de Balea lac , una la Balea Cascada si vre-o doua mai jos spre Vidraru 220214[/snapback] merci basil, poate ma urnesc o fuga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 De la Vidraru inspre Sibiu, ai asa: Hotel Valea cu Pesti Complex Cumpana Complex Piscul Negru Cabana Paraul Capra(ce mai misto, dupa parerea mea) Cabana Balea Lac Cabana Paltinu Hotel Balea Cascada Detalii pt primele 2 plus Paraul Capra gasesti pe www.posada.ro La restul - Google rullz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 merci de sfaturi. vineri cred ca ma sui pe ea si-i dau bataie. mai ma o intrebare.. unde se mananca bine in zona? de obicei mananc numai cand mi se recomanda un loc. ce sa fac...am probleme cu nuca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 La Paltinu si Capra se mananca bine . Restul...asa si-asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 Am fost recent in Alpi cu motorul, am trecut peste 10 pasuri de peste 2.000 m altitudine si pot sa spun ca la noi toate drumurile turistice sunt neglijate, nu prea poti admira peisajul de frica gropilor si a altor capcane care te pandesc. De aceea am si eu touring-enduro. Insa cei care se mandresc ca motocicletele lor enduro se simt bine pe Transfagarasan, sa nu uite ca ala este drum national si nu ar trebui sa fie circuit enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 (editat) Am fost pe si eu cu masina pe Transfagarasan pe data de 12 august, a fost o vreme infecta catre varf, da' drumul, prost dealtfel pe anumite portiuni, nu era deloc impracticabil. Zona proasta era cea din jurul lacului, mai ales catre coada. Dupa ce am parasit zona lacului de acumulare, drumul a devenit chiar foarte OK pana la iesirea catre Sibiu. Oricum, as fi mers linistit cu Kawa mea pe acolo, fara probleme, si m-as fi descurcat chiar mai bine decat cu masina, chiar daca nu e enduro ci un turing mai mic. Apropo, drumul era plin de motoristi cu tot soiul de bidivii, chiar si de strada, cel mai mare grup pe care l-am vazut a fost unul de 26. Si am vazut printre altele si GS500 pe sus. Pentru mofturosi, daca vreti sa vedeti drum cu adevarat prost, haideti pe Petrosani-Simeria, ulita europeana E79 si va veti bucura de Transfagarasan ca maimuta cand isi vede coada. Editat August 17, 2005 de f_zoltan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 cand ma trezesc cu pata pusa, ma sui pe motor si o tai pe trans.........asa sa intamplat ieri, sunt doar 70km de la mine pana in varf...........super traseu......eu merg pana sus la cabana balea lac, i-au micul dejun beau o cafea dupa care cobor..........merita drumul iar soseaua este ok pana sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 Acum, daca e sa fiu in ton cu titlul... daca vrea omul sa evite Romania cu totul... cine suntem noi sa-l invatam altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belea Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 Bre bajetzi. Hotarati-va cum mama draq e Transfagarasanul in perspectiva touring si choppereala, nu de alta, dar chiar vroiam acum in august sa ma dau o tura, acompaniat de niste binecunoscuti maimutzoi, dintre care unul chiar citeste topicul acum (BD-u'), si mi-ar parea rau sa ratez peisajele alea. Deci, cum e? P.S: nu fiti asa siguri ca intrarea in UE ne va aduce bucurii masive. Sa vedeti ce fericire o sa fie pe la preturi si utilitati. Si ce chestie, ale draq salarii nu prea vor tine pasul. Ca prin farmec. 212474[/snapback] Taticule, inainte sa ma duc anul asta pe transf. se intreceau care mai de care sa+mi spuna ca drumul e varza si ca in nici un caz sa nu merg cu motoru.Am plecat am vazut si m+am mai dus odata si abia astept sa mai plec.Nu te mai lua dupa nimeni, dute vezi si daca nu+ti place te intorci.Drumul este doar pe o portiune cu gropi dar nu exagerate ( am fost si cu matizul si cu transalpul),drum bun o sda+ti placa la nebunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 Un Opel am condus pina la lacul Balea si cu grija mare a trebuit sa ocolesc gropile. Cu un enduro ar trebui sa fie mult mai usor dar nu trebuie uitat ca nu se poate compara la drumurile europene. Este o aventura prin romania si cateodata chiar placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 salut!noi am plecat de la sibiu,si am facut transfagarasanul!eu am ij chopperit,nutu are nipru vasi are ij chopper,academie are nipru,oaky are ij chopperit,plus vreo 2 amici ,spre rusinea mea nu stiu cum ii cheama,cu ij jupiter...a fost cel mai frumos traseu pe care l-am facut pana acum...ne-am dat cu celofanul pe zapada la balea,ne-a prins si ploaia,ne-am si ars de soare,era si nazdravanul acela de la sibiu care se urca cu ij-ul in pom,de data asta a traversat partia,bravos prietene,s-ar parea ca noi cu motoare rusesti de 2 lei suntem mai putin timizi si pretentiosi la sosele si mult mai atenti la frumosul de langa noi...in rest,sa auzim de bine si poate mai multa indrazneala ...oricum eu nu mi-am luat motor sa ma dau cu el doar prin centru...daca tine,bine,daca nu...il fac sa ma tina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat August 26, 2005 Autor Share Postat August 26, 2005 NU sunt pretentios, dar nu e normal sa ne ia astia taxe de drum si accize la combustibil, iar drumurile sa fie in halul in care sunt. Si din pacate au mai venit si inundatiile astea ca sa mai aiba o explicatie in plus de ce nu au bani. Motivul pt care m-am intors din drum a fost ca era tirziu deja si nu mai aveam timp sa merg inca 30 km pina la Bilea cu 2 km/h printre gropi. Nu mi-a fost frica ca stric moto pt ca nu se strica ea asa usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Cred ca te-ai oprit exact unde se termina gropile Dupa ce scapi de lacul Vidraru, pe urma soseaua e belea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 .....cca.4000de km.facuti in perioada06/08-20/08 in Ro.fara nici o problema...asa da, strazi pt. moto... P.s...pe moto nu se ....doarme!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Stefangc, nu contest ca la banii platiti pentru drumuri e talharie la drumul mare ca toate drumurile sa arata in starea deplorabila specifica tarisaorei noastre. Atat ca ne consolam daca reusim macar sa razbatem, si nu suntem asa de pretentiosi ca cei de afara sa nu vizitam locuri superbe numai pentru ca cretinii care ne conduc nu acopera gropile. Lasa-i sa le lase asa, poate isi pregatesc odihna vesnica. Oricum, cand dam de drumuri proaste, e corect sa-i injuram pe cei responsabili, cat se poate de des si sa punem mult suflet, poate se lipeste de ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat August 29, 2005 Autor Share Postat August 29, 2005 Am fost si pina la Lacul Rosu, dar nu mai spun cum era drumul Bv- Gheorghieni pt ca iar vom incepe o discutie fara sens in care unii zic ca avem drumuri bune iar altii nu (ca si mine). Doar spun ca puneau griblura cu smoala pe zeci de km. In rest nimika deosebit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Am trecut vineri pe Transfagarasan. Nici vorba de 2km/h. E rupt, dar daca esti un pic atent si nu tii mortis sa te dai tare, se pot ocoli gropile majore Mai "nasol" e pe partea cealalta, unde se plombeaza din loc in loc si e decopertat in dulcele stil clasic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Am fost sambata. In Arges prapad - in Sibiu alta viata! Oricum s-au vazut mai rele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Mai rau decat Bistrita-Suceava nu am intalnit pana acum. M-as da si eu pe Transfagarasan insa m-as duce singura. Poate prin septembrie acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate