ianachim Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 pentru cine e interesat am de dat un CANON G11 lucreaza super insa am nevoie de ceva mai mare din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Adolf, evident! Dar alea-s mari, sunt greu de carat, umbli cu grija cu ele. Practic, alea te limiteaza la un anumit tip de fotografie - foto de studio, de produs, artisticareli. Pentru all day use nu cred ca ai ce face cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 (editat) Adolf, evident! Dar alea-s mari, sunt greu de carat, umbli cu grija cu ele. Practic, alea te limiteaza la un anumit tip de fotografie - foto de studio, de produs, artisticareli. Pentru all day use nu cred ca ai ce face cu asa ceva. foarte adevarat , uneori nu pot face cadrul din unghiul dorit pt ca lumina nu este buna . cred ca o sa incerc si eu metoda cat de curand ... Editat Octombrie 19, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Treaba buna faci cu un declansator si doua blitzuri pe trepiede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fitzo-FLR Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 de toamna...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 aveti pofta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 (editat) da , faci cinste ? lumina e perfecta .... glazura de ciocolata luceste exact cat e nevoie sa se stie ca e proaspata @ fizo-flr : de cand sunt pozele ca eu in august am prins vreme mai urata decat tine , nu a dat inca zapada pe Ranca de cand aveam suportul foto pe Monster Editat Octombrie 19, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 aveti pofta ai taiat coltul farfuriei... si parca ar fi mers mai putin dof pe prajitura. mai umbla la diafragma putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fitzo-FLR Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 da , faci cinste ? lumina e perfecta .... glazura de ciocolata luceste exact cat e nevoie sa se stie ca e proaspata @ fizo-flr : de cand sunt pozele ca eu in august am prins vreme mai urata decat tine , nu a dat inca zapada pe Ranca de cand aveam suportul foto pe Monster sfarsit de septembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 aveti pofta Prajitura arata bine, DAR portocala aia iti taie toata pofta! Nu puteai pune una mai proaspata si mai suculenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Prajitura arata bine, DAR portocala aia iti taie toata pofta! Nu puteai pune una mai proaspata si mai suculenta? nici mie nu mi-a placut portocala, dar n-am zis nimic. e fotografie de produs. daca asa au facut ei prajitura... mie nu mi se pare destul de clara prajitura insa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 portocala a fost tavalita in zahar topit cu cogniac asa trebuie sa arate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 portocala a fost tavalita in zahar topit cu cogniac asa trebuie sa arate ... se gaseste in Bucuresti pe strada Stavropoleos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 se gaseste in Bucuresti pe strada Stavropoleos Chocolat nu , mai bine sa ramanem la subiectul topicului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 dar casca aia nu se asorteaza la culoare cu motorul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 Sigma 2.8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Am scobit dovleacul, am cautat lumanare, am scos de la naftalina trepiedul...asta-i rezultatul. De toamna...tarzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 1. huliganiidin sibiu........... poza de "radar" 300 km/h 2. care a scapat galeata cu vopsea? 3. sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 O noua incercare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fitzo-FLR Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) 1. huliganiidin sibiu........... poza de "radar" 300 km/h 2. care a scapat galeata cu vopsea? 3. sibiu tot Sibiu.... Editat Noiembrie 8, 2011 de fitzo-FLR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Din weekendul ce a trecut(Belis, Cluj): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIA Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 In sfarsit, se asorteaza si motoreta mea cu ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Interesant...cu vreo 8 pagini in urma si eu am postat o poza cu mobra mea...numai ca se asorta cu trunchiurile copacilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate