Mr.Wattmaster Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Wow, papagalul ala e super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 (editat) pe la cimpulung...niste pietre cam ciudate sau e mai bine reincadrarea asta?(a doua cu moto) Editat Iulie 25, 2006 de MihaiM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 (editat) Uite si o poza de la RoIAS. Si cateva documentar... Sper sa nu va suparati pe mine... Editat August 3, 2006 de big_ipaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 salutare prieteni ne putem gasi si pe galeriafoto.com sau badorgood.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Sau, de ce nu si pe http://www.diginews.ro/forum/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 facute azi la o plimbarica pe malu dunarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 Pun si eu nishte poze... fara legatura una cu alta. Pozele nu sunt foarte artistice iar aparatul e dintre cele mai proaste. Nu caut sa fac poze artistice gen apus de soare, natura mirifica etc, ci incerc sa surprind ceea ce mi se pare mie interesant si inedit... cu un aparat de 3 mil ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 Nu sunt pasionat de FOTO . Fac poze ocazional , sau cand vad ceva interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 Cati pisooooi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 @Ziggy: Bestiale pozele. @MetallByker: (r1;c3) , (r2;c2) , si (r3;c3), de asemenea! (r2;c2) ii in statia Brancoveanu, aia de langa parcul Tineretului, langa Mc, corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 LASER FRATE: Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 @Ziggy: Bestiale pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Am si eu cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Si de la mine o poza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibiloi Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 am postat si io ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 9, 2006 Admin Share Postat August 9, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 (editat) cica sa pun shi eu cate ceva. sunt poze facute in centrul londrei de pe motor (canon digital ixus55) Editat August 10, 2006 de AlexaAndra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Inca o poza de-a mea........sper ca v-au placut si celelalte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 (editat) nu's pozar , dar daca tot o frec pe net!!!!!!!!!!!! Editat August 14, 2006 de bogdan kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 (editat) Sa bag si eu cateva poze pe care le-am facut cu o saptamana inainte prin munti P.S. le-am ales pe cele mai "artistice" daca pot fi numite asa.. mai sunt ele multe dar datorita utilajului din dotare (kodak cx 7300) au iesit doar frumoase nu superbe Editat August 14, 2006 de Firestarter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 cateva poze,facute cu telefonul(v3x si 6230)nu sunt cine stie ce dar mie imi plac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Nu stiam ca exista un topic dedicat fotografiei... Anyway, am bagat si eu cateva poze... Pentru galeria "completa" vizitati http://thedarkesthour.deviantart.com/ . Momentan m-am lasat de sportul asta gratie unor "prieteni" ce mi-au furat aparatul din masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 (editat) Editat Noiembrie 22, 2006 de bunny_rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 (editat) Editat Noiembrie 23, 2006 de bunny_rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate