mangusta Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) Fericiti cei ce ajungeti acolo.Faine fotografii! Merci si mai pun cateva Editat Ianuarie 12, 2009 de mangusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Merci si mai pun cateva multa atentie la desaturari si la conversiile alb/negru. toate pozele postate de tine sunt subexpuse si zapada e gri spre negru! pentru conversie a/n recomand channel mixer in photoshop, ca-i mult mai flexibil si poti pastra si detaliile pe zapada fara s-o faci gri inchis. spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Balea 2009 ... un loc incredibil iarna(mai ales daca te detasezi de gloata) Daca le-ai tras RAW i-a incearca sa modifici un pic din EV. Nu de alta da is putin subexpuse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) multa atentie la desaturari si la conversiile alb/negru. toate pozele postate de tine sunt subexpuse si zapada e gri spre negru! pentru conversie a/n recomand channel mixer in photoshop, ca-i mult mai flexibil si poti pastra si detaliile pe zapada fara s-o faci gri inchis.spor Stiu, au iesit asa din cauza ca am umblat putin la shadows & highlights, cam mult poate, oricum mie imi plac asa si eu deobicei lucrez mai subexpus Daca le-ai tras RAW i-a incearca sa modifici un pic din EV. Nu de alta da is putin subexpuse. Nu, sunt jpg-uri, dar nu sunt chiar subexpuse, au iesit asa mai mult de la filtru de polizare. Hehe gasesc si eu scuze Editat Ianuarie 12, 2009 de mangusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Marooni Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 cateva poze... veti observa ca unele sunt usor prelucrate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Bine-i fara carantine ca mai poti vedea si pune o poza-doua. Cateva si de la mine! N-am prelucrat nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 (editat) Sa mai animam putin topicul Editat Ianuarie 15, 2009 de piccolino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Sa mai animam putin topicul Supeer! Asta e un starc cenusiu,nu?Am vanat si eu unul in cursul a doua ierni insa nu am reusit sa ma apropiu de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 he he... asta mi-a pozat cam un sfert de ora fara sa se sinchiseasca de nimic. intr-un final m-am plictisit eu si am plecat, ca el ar mai fi stat la poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 he he... asta mi-a pozat cam un sfert de ora fara sa se sinchiseasca de nimic. intr-un final m-am plictisit eu si am plecat, ca el ar mai fi stat la poze Poate era Zavoranca deghizata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Si niste poze de la locul meu de munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Si niste poze de la locul meu de munca Si uite asa a ajuns Sfantul Petru pe Motociclism.ro Acolo e poarta raiului,sau ma insel? Faine fotografii,cred ca ai subiecte cu nemiluita. Sper ca Florin nu se supara ca ii folosesc lucrarea.Poate o sa va placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 oileu tu ai pus pozele astea ca sa te injuram? De ce ne faci in ciuda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Bai Dacule ii bagi in boala pe toata lumea cu serviciul tau ... ... Mai sunt posturi libere ?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Dacule,mama,vezi,asa ajungi tu salvamontistul preferat al tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 (editat) Si niste poze de la locul meu de munca imi dau demisia, chiar daca suntem in criza... ) daca ma angajez acolo, am voie pauza de cafea, sau de cafea n-am timp din cauza pozelor? my coffee mug Editat Ianuarie 15, 2009 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Apropos de mug-shot-ul tau, asta am primit eu de la ai mei de sarbatori. Cica ma reprezinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 intereseaza pe cineva un aparat de colectie LUBITEL 2 ? maine pun si poze cu aparatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 (editat) intereseaza pe cineva un aparat de colectie LUBITEL 2 ?maine pun si poze cu aparatul. Mai am unul dar,oricum,cat costa? Editat Ianuarie 16, 2009 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 asta aflu tot maine , nu este al meu, este al unui var de-al meu . cam cat costa unul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 asta aflu tot maine , nu este al meu, este al unui var de-al meu .cam cat costa unul ? Pe Okazii am vazut unul pe la 180 lei dar mi se pare un pic cam mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Stiu ca nu este frumos , dar cersesc un vot de la voi , poate castig si eu un aparat de fotografiat si voi putea fi mai activ la aceasta sectiune. http://www.lumeaemica.ro/concurs/3/28953.html Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Ninsoarea de aseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 se pare ca iarna s-a asezat si peste aparatele de fotografiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Faina poza, dar parca i-as fi facut un crop in partea dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate