Stephon Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 si mie imi place super mult cum a iesit vopseaua aceea scorojita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cricket Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 (editat) Wow! Arata superb pozele modificate... Am folosit destul de "timid" un program de editare...Momentan fac poze din instinct,mai putin tehnica si restul. O sa mai dau o fuga sa fac o poza doar la vopsea ... Multumesc pt. sfaturi...daca nu deranjez o sa mai adaug din cand in cand poze Era sa uit...de aici provine vopseaua Editat Noiembrie 22, 2009 de Cricket Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 Multumesc pt. sfaturi...daca nu deranjez o sa mai adaug din cand in cand poze Daca nu deranjam... din cand in cand o sa comentam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 carcotasilor lasati fata sa se exprime criket ce aparat foto ai? baga detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 criket ce aparat foto ai? baga detalii Dupa informatiile pozelor se pare ca foloseste un Olympus SP-560UZ . Insa ii recomand sa foloseasca rezolutii mai mici (1280x960) , deoarece in primele poze isi cam pierde din claritate si calitatea culorilor la rezolutia folosita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cricket Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 (editat) carcotasilor lasati fata sa se exprime criket ce aparat foto ai? baga detalii Aparatul este un Olympus SP-560UZ, asa cum spunea Ecko72. Cum spuneam intr-un post anterior,eu setez aparatul si fac poze in functie de cum mi se pare mie ca este ok, nu din punct de vedere tehnic sau mai stiu eu ce. Doar din instinct... Nu ma deranjeaza comentariile. Daca nu doream sa-mi fie criticate pozele, nu le mai postam... Editat Noiembrie 23, 2009 de Cricket Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 (editat) Teleski straja. Care e mai reusita? (cea modificata sau cea originala? Sfaturi, comentarii. Asa invatam .. Editat Noiembrie 23, 2009 de Ecko72t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Teleski straja.Care e mai reusita? (cea modificata sau cea originala? Sfaturi, comentarii. Asa invatam .. Cea modificata, mai ales daca-i bagi si un usor efect de vignetting.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Salutari! Va rog nu trageti in pianist...respectiv in cazul asta in fotograful amator si pe deasupra incepator.Nu am un aparat foarte performant (Canon Powershot sx 10 is) si acum invat sa fac fotografii. Daca cineva de pe forumul asta are rabdare sa-mi spuna ce-i gresit in poza urmatoare,apreciez mult.Multumesc mult! Mesaj completat si poza..atasata. Am inceput cu dreptul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 (editat) vezi diferenta, ti-am editat in 2 variante Editat Noiembrie 23, 2009 de Florin_FZN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Am uitat sa mentionez ca poza nu a fost "bibilita" in nici un fel...e adevarat ca prima poza editata de tine arata mult mai bine ca originalul dupa parerea mea, dar eu am zis ca e interesant sa apara contrastul intre biserica luminata de soare si cerul care exact asa arata...inchis pt ca trecuse furtuna.Te rog, poti sa-mi spui cu ce program ai editat pozele? mersi. Mesaj completat corect...acum m-am uitat mai atent, ai folosit si crop-ul. a disparut si coltul de cladire din dreapta ce dadea cam nasol..nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 pt ca sunt la munca ti-am editat fotografiile in Microsoft Office Picture Manager dar, poti sa incepi sa folosesti Photoshop, tutoriale sunt garla pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 mda... incepator si bolovan...sunt de rasul lumii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 nu esti bolovan, nu ma intelege gresit... spor la fotografiat, ai zona buna acolo, de unde esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Blair-Witch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 si acum putin in ps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 mda la cum merge la mine acum invatatul la facut poze si programe de editare o sa reusesc sa fac asa ceva in 5 ani. incurajator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 (editat) te autodescurajezi singur, ti-am spus ca sunt tutoriale pe youtube, ce vrei mai mult de atat? http://www.youtube.com/results?search_quer..._type=&aq=f Editat Noiembrie 24, 2009 de Florin_FZN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 multumesc...mai cumpar o revista de profil foto -video, mai un tutorial pe net si ma descurc eu cumva.cred ca o sa postez din nou in momentul cand reusesc sa fac singur ce ai facut tu in Microsoft Photo Editor.. Mesaj completat sau..pt a fi mai exacti in Microsoft Office Picture Manager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 instaleaza photoshop, e de baza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 si acum putin in ps Mi se par prea brutale si neingrijite prelucrarile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 fiecare cu stilul lui, nu sunt expert in ps si n-am avut rabdare sa le fac finsco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 fiecare cu stilul lui, nu sunt expert in ps si n-am avut rabdare sa le fac finsco pai atunci... de ce ti-ai mai batut capul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 (editat) e o diferenta, totusi... de ce nu dati si voi sfaturi, va e frica sa nu fiti criticati? Editat Noiembrie 24, 2009 de Florin_FZN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Ce naiba oameni buni? iar incep discutiile aiurea? Florin FZN si-a dat cu parerea,a facut ce a stiut,putut,vrut din poza postata de mine. Am spus, sunt incepator in ale fotografiei si vreau sfaturi sau corectii cand gresesc. Decat discutii aiurea mai bine indicatii cronstuctive Mesaj completat ...constructive... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate