RobbieB Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 /index.php?...&start=1040 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 cand ai vazut ca te-am criticat aspru ai mai tras repede o fuga la mare sa mai faci o poza nota 10, bravooo vezi ca vine marea peste noi conform orizontului tau si una de seara...poate te culci..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 un nor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 si una de seara...poate te culci..... Sper ca nu deranjez.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 vine toamna... Mesaj completat si una mai veche... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 (editat) imi plac cele 2 cu casuta Editat Septembrie 22, 2010 de SubInfluentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Mesaj completat imi plac cele 2 cu casuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 labirint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Niste "bestii" mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 frumosi catei..preferatii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackwoolfy Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 http://www.ygsp.ro/080/#/18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Cyber-shot W30 ......... vreo 2 mai rasarite Mesaj completat ar mai fi cateva ....mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 iar ai fost pe crai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_depeche Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 iar ai fost pe crai? da in fiecare an merg in Crai , dar anul asta a fost si in padurile Vrancei , Siriu si bineinteles Trans .......daca trece criza la anul 2 sapt in Retezat .......si un aparat foto mai capabil inca vreo 2 de vara asta , zic eu bune pt un W30.... Mesaj completat ps. dar tu pe unde mai umbli domnu' Florin ..........o intanleala ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 primele 2 fotografii cele B&W , au mult zgomot de imagine, ma intreb de ce? ai folosit ISO mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 primele 2 fotografii cele B&W , au mult zgomot de imagine, ma intreb de ce? ai folosit ISO mare? Da, ISO 100. Nu e zgomot de imagine. E efectul de Grain din Photoshop sau orice alt soft de editare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 critici, pareri, sugestii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 asa parca e mai misterioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 asa parca e mai misterioasa Scuze gixxxxer, dar e asa de misterioasa ca de la o posta miroase a amatori. Las-o needitata, ca e mai bine. Poate putin mai saturate culorile si un mic unsharp mask. Iar pentru milliondollarbaby... ori e monitorul meu defect, necalibrat, ori pozele tale sunt intunecate foarte mult. nu ai detalii pe masina, se vede o umbra neagra si cam atat. norocul tau ca stim ce masina e acolo. parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 (editat) Da, ISO 100. Nu e zgomot de imagine. E efectul de Grain din Photoshop sau orice alt soft de editare. sunt neprelucrate ....iar setarea aparatului a fost facuta de mine ,pe display indica ISO 1000 si nu 100 ...! ideea era de aspect old ... sunt in stadiul in care fac 1000 de shoturi cu diferite setari si apoi vad ce a iesit ...pt ca imi place fotografia dar momentan sunt zero la capitolul setari /prelucrare iar aparatul un amarat de Cyber-Shot Editat Septembrie 26, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 de toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate