Vlad S Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 La prima era super daca nu se vedeau oamenii pe fundal, a doua si a treia imi plac foarte tare. BMW E90 Rog un moderator să Âşteargă postul de mai sus că n-am apucat să editez ms. Superbe, mai ales 1, 3, 7(un pic balansul de alb e prea spre albastru), 9 si 11. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 (editat) BMW E90 Rog un moderator să Âşteargă postul de mai sus că n-am apucat să editez ms. eu zic sa-l asculti pe schumy, ca el stie Editat Septembrie 20, 2011 de adiandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 cateva poze din Baltica iarna si Canalul Kiel. pozele nu-s facute de mine ci de colegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Vand niste obiective cu montura Nikon. Vand Tamron AF 28-80mm f/3.5-5.6 montura Nikon Obiectivul este achizitionat de la f64, nu am avut problmeme cu el, l-am folosit foarte putin, sta degeaba prin casa. Obiectivul vine insotit de prasolar, capace fata/spate. Pret: 150 RON Vand Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 Obiectivul vine insotit de capace fata/spate si parasolar. Functioneaza impecabil, nu prezinta zgarieturi sau semne de uzura. Pret: 600 RON usor negociabil pentru cine vrea sa cumpere. ... si poze cu obiectivele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Superba asta, bravos Nu imi apartine, dar o pun de etalon - Versace models shot by Peter Lindbergh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Motoreta mea. . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 (editat) Stiu ca nu e profi, da' mie-mi place cum a iesit poza asta neregizata. Editat Septembrie 24, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 Stiu ca nu e profi, da' mie-mi place cum a iesit poza asta neregizata. regizata sau nu momentul a fost perfect , foarte tare !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 Stiu ca nu e profi, da' mie-mi place cum a iesit poza asta neregizata. cine a zis ca trebuie sa fie profi puneti fratilor poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 cine a zis ca trebuie sa fie profi puneti fratilor poze Mai ales cu floricele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 Mai ales cu floricele pasarici berici pisici si multe alte ici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 (editat) pasarici berici pisici si multe alte ici special la cererea ta..... locatie Vadu .... Editat Septembrie 25, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PunctRo Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 Cateva din Paris : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 regizata sau nu momentul a fost perfect , foarte tare !! Este neregizata cu biciclistul. Eu stiam ca este un aparat foto acolo. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Mai ales cu floricele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod03c Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Salut,vreau să-mi cumpăr un Canon 550d dar sunt deschis și spre alte mărci,îmi puteți recomanda și alte modele cu specificații asemanătoare ? Poate la un preț mai mic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 (editat) Salut,vreau să-mi cumpăr un Canon 550d dar sunt deschis și spre alte mărci,îmi puteți recomanda și alte modele cu specificații asemanătoare ? Poate la un preț mai mic? un SH ingrijit un Canon 40D mi-as lua daca as fi in locul tau nu te lasa pacalit de marketingu astora, scot be banda modele noi asa ca sa dea bine Editat Septembrie 28, 2011 de adiandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 un SH ingrijit un Canon 40D mi-as lua daca as fi in locul tau Eu nu mi-as lua 40D din cauza displayului care este varza... E un aparat foarte bun, dar cu displayul ala au dat cu mucii in fasole. Ori un 30D ori un 50D. Sau ceva din gradina Nikon, gen D300. Dar cu siguranta din gama entry level nici 550D nu este deloc de lepadat. Numai ca are mici neajunsuri fata de gama mid-level, care te vor limita sau nu, depinde de cum vrei sa il folosesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 @adriananadrei: Ies ceva bani din pozele stock? Ma tenteaza sa pun si eu pe astfel de site-uri sa am un venit pasiv... dar nu prea sunt sigur daca merita sau nu etc. Poti sa-mi dai niste sugestii? Se pot face macar 100e pe luna din pozele stock? :-? ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 din plimbarea de ieri pe Transalpina... Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 @adriananadrei: Ies ceva bani din pozele stock? Ma tenteaza sa pun si eu pe astfel de site-uri sa am un venit pasiv... dar nu prea sunt sigur daca merita sau nu etc. Poti sa-mi dai niste sugestii? Se pot face macar 100e pe luna din pozele stock? :-? ms. daca pui macar o poza (adica daca iti accepta o poza) pe zi faci sigur undeva la 500 de dolari pe an totusi nu e ff usor, daca ar fi ar pune toti + ca si asa sunt ff multe poze pe siteuri si trebuie sa vi cu ceva diferit fata de stocul lor pe shuterstock de exemplu sunt ff pretentiosi, urmeaza dupa aia fotolia si dreamstime (care sunt mai la inceput) (pe astia i cunosc eu) poti face bani cu un efort minim, eu pun de un an impreuna cu sotia, acum am scos cam 500 de dolari tot pt accesorii foto mai bine vinzi poze decat sa le tii sa arati la prieteni ce meserias esti tu - cel putin asta e parerea mea - fiecare face ce simte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Eu cumpar intr-o veselie de pe shutterstock si getty. De la imagini stock, fotografii, pana la tot felul de elemente vectoriale si de design. S-a intamplat ca pentru o coperta National Geographic sa folosesc poza unui roman. Poti folosi clauze, doar drepturi editoriale, iar daca poza este folosita in scop comercial, sa aibe alt pret. Ce sfat ti-as da eu? Pai intra pe shutterstock, vezi care sunt cele mai descarcate tipuri de fotografii si incearca sa mergi pe segmentul ala. Degeaba-ti pozezi telefonul sau tastatura de la laptop, daca nu-ti cumpara nimeni poza. Ori mergi pe ceva deosebit, cum ti-a sugerat si Adiandrei, ori vezi care e cererea, si te axezi pe lucrul ala. Frate-miu are si el poze urcate pe istock, dar sunt destul de slabe si rudimentare, nu stiu daca a scos 100$ intr-un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 ce am observat ca se mai cauta sunt pozele cu modele umane si poze de backround am pozat o poarta undeva intr-un sat, am facut 10 dolari cu ea scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Pai asca caut si eu cel mai mult. Backgrounds si diverse ipostaze cu oamenii - pentru reclame si alte chestii de genul. Gandeste-te ca majoritatea revistelor de sanatate folosesc fotografii stock. Revistele de mancare - la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate