gabyshor Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Prajitura arata bine, DAR portocala aia iti taie toata pofta! Nu puteai pune una mai proaspata si mai suculenta? nici mie nu mi-a placut portocala, dar n-am zis nimic. e fotografie de produs. daca asa au facut ei prajitura... mie nu mi se pare destul de clara prajitura insa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 portocala a fost tavalita in zahar topit cu cogniac asa trebuie sa arate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 portocala a fost tavalita in zahar topit cu cogniac asa trebuie sa arate ... se gaseste in Bucuresti pe strada Stavropoleos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 se gaseste in Bucuresti pe strada Stavropoleos Chocolat nu , mai bine sa ramanem la subiectul topicului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 dar casca aia nu se asorteaza la culoare cu motorul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 Sigma 2.8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Am scobit dovleacul, am cautat lumanare, am scos de la naftalina trepiedul...asta-i rezultatul. De toamna...tarzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 1. huliganiidin sibiu........... poza de "radar" 300 km/h 2. care a scapat galeata cu vopsea? 3. sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 O noua incercare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fitzo-FLR Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) 1. huliganiidin sibiu........... poza de "radar" 300 km/h 2. care a scapat galeata cu vopsea? 3. sibiu tot Sibiu.... Editat Noiembrie 8, 2011 de fitzo-FLR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Din weekendul ce a trecut(Belis, Cluj): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIA Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 In sfarsit, se asorteaza si motoreta mea cu ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Interesant...cu vreo 8 pagini in urma si eu am postat o poza cu mobra mea...numai ca se asorta cu trunchiurile copacilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 am copiat avatarul unui user ..... fluturi din stomac ..... my pocket blade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ade. Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 HDR cu un taur, la Marisel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 am copiat avatarul unui user ..... fluturi din stomac ..... my pocket blade Nu ma dau destept, doar intreb pe autor sau pe cei mai experimentati: nu era oare mai potrivita folosirea unui blit extern in aceste cazuri? In ultima poza parca e deranjanta umbra de pe fundal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) Ba da, am mai avut cu Adolf discutia asta cu cateva pagini in urma. @Ade. Faina poza! Editat Noiembrie 14, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_eugen Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Pe motoare voi mergeti si cu aparatura foto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frostal Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Eu am o mica remorca in care imi car aparatura foto. Nu mai repet greseala s-o car in rucsacel. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) ce motor l-am vandut sa-mi iau DSLR m-ati prins , intradevar lumina era foarte nasoala la acele cadre si deja caut rezolvare dar cred ca voi apela la un proiector cu potentiometru in defavoarea blitz-ului extern ..... am inceput sa am o atractie catre e fotografia alb negru Editat Noiembrie 14, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Ca sa dorm si eu linistit in noaptea asta, spune-mi cine era user-ul cu marul cu cutit in gura la avatar Stiu perfect imaginea aia, o am in minte, dar imi scapa numele user-ului respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Ser79laban era. Aaaa.. pretenu' tau Mersi mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate