Proxi Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 ASTA (link) se zice ca ar fi parintele acestui gen de fotografie/prelucrare. Misto linkul, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Bine c-a dat caldura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 (editat) Editat Martie 15, 2013 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Proaspat posesor de D3100 cu obiectiv kit 18-55+filtru UV Marumi..Il am de ieri si tot am trag cadre. Inca ma familiarizez cu el..primul dslr. si una funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 (editat) Sa il stapanesti si folosesti cu placere E naspa ca ai facut pasul cu primul dslr. Acum nu te mai poti intoarce la compacta Si ce-mi plac (auto)portretele cu ultrawide-ul Editat Martie 17, 2013 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 Proaspat posesor de D3100 cu obiectiv kit 18-55+filtru UV Marumi..Il am de ieri si tot am trag cadre. Inca ma familiarizez cu el..primul dslr. aDSC_0094.jpg DSC_0270.JPG Sa faci poze frumoase cu el! Frumos a/n ul, ia incearca si sepia. Aia cand faci ca locomotiva e cool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 Multumesc. Urmatorul pas e un 50mm, focala fixa, filtru polarizare, eventual si un flash, insa cu timpul. Am mai tras cateva cadre. Sa faci poze frumoase cu el! Frumos a/n ul, ia incearca si sepia. Aia cand faci ca locomotiva e cool! Nu sunt eu in poza cu "locomotiva" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 asta e ciordita de la un hamic. da daca apar si eu prin ea si e "mumoasa" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Acum nu te mai poti intoarce la compacta Mere si compacta cateodata, ce-are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 cati dintre voi si printeaza ceea ce fotografiaza..... pe ce hartie si unde ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 La centrele foto mai scot o poza, doua. Nu e scump si merita, ies la o calitate excelenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Mere si compacta cateodata, ce-are? Merge, dar asta nu inseamna ca imi si place ceea ce scoate chiar mereu . Eu un plimbarile moto iau cu mine un SX130, nu ma car cu slr-ul. Faina poza cati dintre voi si printeaza ceea ce fotografiaza..... pe ce hartie si unde ??? Canon Selphy. Mi se pare chestia ideala ca si comoditate/utilitate/pret. Pozele ies ceva mai scumpe ca la un laborator (cam 1.2 lei / poza 10x15), dar ies cum vreau eu si fara sa bat drumul pana la aia Iar dpdv calitativ, culori and stuff, este peste multe laboratoare. Daca vrei printuri mari, A3/A4 si calitate foto... si costurile sunt pe masura (o imprimanta buna cam trece de 800 lei+consumabile destul de costisitoare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 eu merg si printez A4 pe mat in general sau semilucios poza din birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 cati dintre voi si printeaza ceea ce fotografiaza..... pe ce hartie si unde ??? Acasa, pe hartie foto normala. Indiferent ca e lucioasa sau mata, arata de multe ori mai bine decat pe monitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Natiunile Unite , fata in fata cu Tribunalul la jumatatea distantei intre fostul restaurant Sahara si intersectia cu Victoriei ! ......eu la centrul ala apelez cu incredere : au preturi bune , imi suporta toate pretentiile si este gata intr-o ora daca nu se poate pe loc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miau-miau Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 din lemn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 cati dintre voi si printeaza ceea ce fotografiaza..... pe ce hartie si unde ??? Eu printez destul de mult. Scoteam la centrul Fuji din Cora Pantelimon, dar daca m-am mutat, printez tot la centrul Fuji din Sun Plaza. E pe culoarul cum vii de la metrou. Calitate buna, destul de rapizi, preturi ok. In alta parte mi-au dat gherle la print. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Salut, imi cer scuze ca nu am mai dat pe aici prea repede. Pozele sunt facute pe Iezerul Caprei Mtii Fagaras. Aveam un D80 si un 18-135 mm (obiectivul nu il recomand) Pozele erau facute pe manual . Mentionez ca sunt panorame create din 10 fotografii. Salut! Superbe pozele! Unde sunt facute? Poti sa ma ajuti cu setarile aparatului care le aveai pt asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 retusuri... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 micul dejun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Eu printez destul de mult. Scoteam la centrul Fuji din Cora Pantelimon, dar daca m-am mutat, printez tot la centrul Fuji din Sun Plaza. E pe culoarul cum vii de la metrou. Calitate buna, destul de rapizi, preturi ok. In alta parte mi-au dat gherle la print. Te-ai mutat tu, s-au mutat si ei ) Nu mai sunt in CORA spre dezamagirea mea. Erau foarte buni si rapizi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 retusuri... ... N-a iesit cam violet strada? Arata cosmic de frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Pt ca merit si pt ca iepurasul ma iubeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate