bogdan86 Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Ceva recent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Imi plac foarte multe mult pozele in alb & negru . . . asa ca va impartasesc cateva : , , , . O seara faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Cu mobilu' Canalul Dunăre Marea Neagra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Si inca doua fotografii care mie personal imi plac enorm de mult : inocenta si maturitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Mi-am cumparat adaptor m42 nikon fara lentila corectoare si am descoperit cum pot focaliza la infinit..inchisi diafragma la cel putin F8 si ai rezolvat treaba. Nu e practic deloc pe lumina putina, dar pe lumina soarelui merge foarte bine. Ce tip de prelucrare este aici? Mai exact cum se procedeaza pentru a obtine tenul atat de smooth? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Mai exact cum se procedeaza pentru a obtine tenul atat de smooth? incepi cu healing brush si cureti imperfectiunile de pe fata, apoi tot cu layer nou, adaugi de la efecte noise. pe urma o sa trebuiasca sa te joci cu pensula si sa selectezi zonele care trebuie sa fie sharp (par, ochi, gura, etc...). vezi pe youtube, ca-i plin de tutoriale si-i mai usor de invatat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 50-ul meu E greu pana ajungi la setarile bune de expunere, iso, diafragma, insa dupa aia te joci frumos.. Si trebuie sa evit subiecte aflate in miscare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 (editat) Frumos ti-au iesit alea cu arborele de otet. ArthurTM, frumoasa aia cu maturitatea. Umbrele mi se par prea simetrice (pe fatza). Editat Iunie 1, 2013 de MotoScut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Ce tip de prelucrare este aici? 977072_624033917608099_619404425_o.jpg Mai exact cum se procedeaza pentru a obtine tenul atat de smooth? In final e o chestie de 'gust'/ 'perceptie', dar eu nu dau doi bani pe jegu' ala de prelucrare. Mi se pare ca reda pielea intr-un mod foarte nenatural, parca-i un omulet de la 'wax museum' Am vazut o gramada de 'pseudo-fotografi' "cunoscuti" de pe la noi care abordeaza genu' asta de procesare... Ma lasa rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Mi-am cumparat adaptor m42 nikon fara lentila corectoare si am descoperit cum pot focaliza la infinit..inchisi diafragma la cel putin F8 si ai rezolvat treaba. Nu e practic deloc pe lumina putina, dar pe lumina soarelui merge foarte bine. Si oare merge si pt focalizarea Lunii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Nu cred ... am descoperit faza asta cand filmam si pur si simplu cu inelul de focalizare pus pe infinit vedeai blur (de asteptat) si treptat cum inchideam diafragma imaginea se facea tot mai sharp pana cand am obtinut focusul corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 si treptat cum inchideam diafragma imaginea se facea tot mai sharp pana cand am obtinut focusul corect. Genial ... ca sa intelegi ce vezi tu acolo defapt http://www.cambridgeincolour.com/tutorials/depth-of-field.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 (editat) Inteleg ca o diafragma inchisa obtine un DOF mare si o diafragma inchisa un DOF foarte ingust .... Ideea e ca poti face un compromis daca nu ai un adaptor cu lentila corectoare. Editat Iunie 1, 2013 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Nu e nici un compromis. Tot nu poti face clarul la infinit, doar extinzi cercul de confuzie pana la subiect (daca distanta pana la acesta permite). O alta solutie (dar depinde de obiectiv): http://en.wikipedia.org/wiki/Hyperfocal_distance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Totusi, cat de infinit e infinitul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 In final e o chestie de 'gust'/ 'perceptie', dar eu nu dau doi bani pe jegu' ala de prelucrare. Mi se pare ca reda pielea intr-un mod foarte nenatural, parca-i un omulet de la 'wax museum' Bonus (la poza aia) - mustăcioara şi zîmbeţelul - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Si dupa putin LightRoom. Scuzati labelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Apus de Rahova la 55mm: ... si la 150mm: Acum 66 de minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Mi-am cumparat adaptor m42 nikon fara lentila corectoare si am descoperit cum pot focaliza la infinit..inchisi diafragma la cel putin F8 si ai rezolvat treaba. Nu e practic deloc pe lumina putina, dar pe lumina soarelui merge foarte bine. Ce tip de prelucrare este aici? 977072_624033917608099_619404425_o.jpg Mai exact cum se procedeaza pentru a obtine tenul atat de smooth? groaznic, bleah, doar parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 In final e o chestie de 'gust'/ 'perceptie', dar eu nu dau doi bani pe jegu' ala de prelucrare. Mi se pare ca reda pielea intr-un mod foarte nenatural, parca-i un omulet de la 'wax museum' Am vazut o gramada de 'pseudo-fotografi' "cunoscuti" de pe la noi care abordeaza genu' asta de procesare... Ma lasa rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 105! Grozava! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Am dat jos ghipsu de 3 zile si nici n-am avut rabdare sa-mi pun numarul,oglinzile si semnalizarile, a trebuit sa dau o tura,doua,trei... :| Nu aruncati cu pietre :| PS: nu i-am inteles niciodata pe cei care-si dau jos oglinzile de buna voie :| :| :| Mi se pare infernal mersul fara ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Mi se pare mai safe sa intorci capul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator andrei_zxr Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Mi se pare mai safe sa intorci capul. cwaie, tu chiar ai MOTOR? Cum poti sa spui ca e mai SAFE sa intorci capul? Inseamna ca tu poate nu STII sa te uiti in oglinzi si folosesti doar 15% din potentialul unor oglinzi,asa cum unii folosesc 15% din ce poate motorul lor. Iti vand un pont. Mergi o zi fara oglinzi si vorbim dupa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate