Skrillex Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Imi place mult albul din aceste fotografii si nu reusesc sa-l obtin...it's just a Canon thing?Foloseste aparatul in mod P de la Profesionist, si o sa-ti iasa si tie asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 poate ca ar trebui sa folosesti mai mult E subexpusa poza cu ACE-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Foloseste aparatul in mod P de la Profesionist, si o sa-ti iasa si tie asa. Desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 E subexpusa poza cu ACE-ul o fi stat mult pe dulap si s-a depus praful. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 coai, a fost cutremur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Poze, sau nu a existat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 E subexpusa poza cu ACE-ul Nu e subexpusa... aparatul a expus corect pentru gri 18% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Jucarie noua Lubitel 2. are nevoie de: 1. curatare mecanism (focus greu, blocare la anumite focale) 2. finisaje exterioare 3. timeru nu declanseaza 4. curatare lentile (din cate am vazut nu are ciuperci) cam atat la prima vedere. Incepem reparatiile si dup-aia testam o rola de 120mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 (editat) Tema pentru acasă: Editat Octombrie 7, 2013 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Tema pentru acasă: Adica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Făcut poze la curs foto si ca tema trebuie sa le transformam in reclame. Stiu, sunt departe de perfectiune, lene mare sa le bibilesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 De-astea am uitat: http://goo.gl/maps/AnrVO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 De-astea am uitat: http://goo.gl/maps/AnrVO Mda , " am uitat " ?! Nu cred . Si la torturi , cireasa se pune ultima . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 (editat) O poarta.. Puneti si voi Editat Octombrie 7, 2013 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Portrete : , , , . Aranjament de nunta : , . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 (editat) In ordine: @marul (Adam): Singura reusita din serie e cea pentru Lancome. Cea pentru Moulin Rouge are o pozitie scarbita, ce numai cu conceptul de moara rosie nu as asocia. Iar cea pentru Deichman are o pozitie...sa zicem deloc eleganta. Cea cu expozitia e un bun exercitiu de iluminare. @Doctor X: Faine ca poze de calatorie si locul foarte exotic, dar cred ca se putea prinde magia zonei si mai bine de atat. @PTR: Inteleg cam ce ai vrut tu sa faci, dar subiectul iti ocupa prea putin din cadru. @Arthur TM: Ai un portret (primul) si trei declansari aleatoare. Iar blurul din PS nu ajuta deloc. Iar cele de nunta sunt subexpuse barbar. Dupa multa vreme de cand nu am mai pus mana pe el, mi-a sters praful de pe Lumix-ul GF1, am luat 20mm f1.7 si am plecat la plimbare prin Bucuresti. Inca ma reacomodez cu aparatul si faptul ca am tras in special natura in ultimele 6-8 luni se resimte (vad cadre de detaliu, adecvate pentru focale lungi): Editat Octombrie 7, 2013 de StefanSC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Poarta era frumoasa...langa erau tevi de gaz,si ceva inscriptii pe perete,de aceea am incadrat-o asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Acelasi subiect : . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 N-are ochi. Acorda mai multa atentie expunerii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Sau schemei de iluminare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 N-are ochi. Acorda mai multa atentie expunerii. Sau schemei de iluminare... Multumesc ptr sfaturi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Daca tot s-a pus lumea pe tine... eu doar as fi mutat putin pipa inspre drepta (prima oara am crezut ca tine in gura un port chei..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 (editat) Acelasi subiect : _DSC4301.JPG . Mie imi place expunerea si lumina, ii pun in evidenta textura fetei si backgroundul nu distrage de la subiect Problema e la subiect in sine, nu are nici o expresie, nu transmite nimic, e un nene cu capul intors intr-o parte. Ori mergi pe instantanee dar trebuie sa vanezi momentul si sa faci multe declansari, ori colaborezi cu subiectul Editat Octombrie 11, 2013 de bocosb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Nu prea am reusit sa " colaborez " cu subiectul ptr ca povestea din spatele pozei este urmatoarea : un tip simpatic , putin " afumat " care nu suporta pozele si evita sa stea in fata obiectivului . Pe langa faptul ca se legana destul de bine se mai si ferea de mine . A trebuit sa stau sa-l prind la " cotitura " sa pot sa trag cateva cadre . O zi faina . P.S : daca s-a pus lumea pe mine inseamna ca exist . Cand voi fi ignorat imi voi face griji . Un week end fain si plin de subiecte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Poate va era dor de un rasarit "rahovian". PS: Rahat! Au scos astia jucarie noua: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate