the insider Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 ba da inceput pe film prin late 80's, dar nu cu jucariile de mai sus. unde mai pui ca este la putere scanner-ul de negative in momentul in care ai citit "ilford" trebuia sa nu mai pui intrebarea )) ilford -> film -> film black & white Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 omu' cat traieste invata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 (editat) Incepe sa-si revina topicul . Frumos . Editat Iunie 16, 2016 de Arthur E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Dor de Retezat! Sambata...28 mai...nu prea fura flori in zona. Cand ai facut pozele de erau asa de multe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Moldovene io credeam ca dupa ce ai facut praf VTR-Ful ai ajuns in Rai...dar se pare ca esti inca printre cei vii mars mai vitamizatule la cotet ori pui o poza, ori ciocu mic si joc de glezne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Incepe sa-si revina topicul . Frumos . Pai daca am lipsit eu ) ha ha, ha ha » Post actualizat in 16 Jun 2016 14:54 Hai subiect de discutie. Cati dintre voi folositi tablete grafice pentru editare? Eu mi-am cumparat un Wacom One M CTL-671 si imi este tare draga, chiar ca si mouse. Ce e drept nu prea suport PS, dar de nevoie il invat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Pai daca am lipsit eu ) ha ha, ha ha » Post actualizat in 16 Jun 2016 14:54 Hai subiect de discutie. Cati dintre voi folositi tablete grafice pentru editare? Eu mi-am cumparat un Wacom One M CTL-671 si imi este tare draga, chiar ca si mouse. Ce e drept nu prea suport PS, dar de nevoie il invat. eu am avut un Bamboo si acum am un Wacom (imprumutat) este ok pentru PS, dar la Lightroom (pe care am ajunsa sa il folosesc 99% pentru postprocesare) nu prea ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Eu folosesc un Wacom Pro M, dar pentru retouching/imagini compozite, pt procesare in lightroom nu ajuta la fel de mult.. este totusi un intrument de nisa care se foloseste la manipularea digitala a imaginii in photoshop si nu isi prea are loc intr-un workflow de genul aparat foto - raw - procesare lightroom - export jpeg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 » Post actualizat in 17 Jun 2016 13:15. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 E mai usor sa aplici un brush, fie el in PS ori LR. Chiar si doar din punct de vedere ergonomic mi se pare mai lejer, orice ai face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Parțial noros: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Sambata...28 mai...nu prea fura flori in zona. Cand ai facut pozele de erau asa de multe? Erau de anul trecut, parca 9 iunie. Anul acesta am fost pe 11 si erau deja cam trecute brandusele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 "Cred că aș încăleca-o pe-asta din stânga." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 Un experiment pe o poză mai veche: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 (editat) pastram topicul viu : Editat Iulie 30, 2016 de the insider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat August 6, 2016 Share Postat August 6, 2016 Si de la mine ca amator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 pastram topicul viu : simpatica vulpea... off-topic: parca nicidata nu am vazut atatea vulpi pe sosele (roadkill)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 Cateva poze din drumetie la cabana Malaesti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 updates Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 cu ce scula au fost facute pozele astea si cu ce lentile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 1,3,4,6 cu Canon 5D mark III si Canon 400mm f/5.6L 2 cu Canon 5D mark III si Canon 15mm 2.8 fisheye 5 cu Canon 5D mark III si 100mm f2.8 Macro » Post actualizat in 16 Aug 2016 19:24municipiul Iasi » Post actualizat in 16 Aug 2016 19:25. » Post actualizat in 16 Aug 2016 19:26ignorati prima varianta, nu inteleg de ce mi-a futut browserul culorile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 (editat) Cateva poze din drumetie la cabana Malaesti . iti tremura mana? expunerea mai scurta decat inversul focalei este cheia succesului.... » Post actualizat in 19 Aug 2016 13:18 updates sweet!! ai facut ceva ajustari suplimentare sau asta este sharpness-ul obtinut din "oficiu" la 1 si 2(mai vizibil) ai un usor fringe - fiind obiective diferite, ma gandesc sa nu fie din editare » Post actualizat in 19 Aug 2016 13:24 una si de la mine: din pacate cu sapuniera... Editat August 19, 2016 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 Ghiciți care era întrebarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat August 20, 2016 Share Postat August 20, 2016 (editat) sweet!! ai facut ceva ajustari suplimentare sau asta este sharpness-ul obtinut din "oficiu" la 1 si 2(mai vizibil) ai un usor fringe - fiind obiective diferite, ma gandesc sa nu fie din editare dpdv al sharpness-ului, singurul lucru pe care-l fac este sa pun sharpening 50 si masking 60, in Adobe Camera Raw. Camera raw, by default,iti anuleaza orice setare din camera atunci cand tragi RAW. Indiferent ce level de sharpening ai setat tu in body, in momentul in care ai importat un RAW , se duce ,by default, la sharpening 25 si masking 0 (masking e zona pe care aplici sharpening). Tine apasat tasta ALT si misca sliderul de masking de la 0 la 100 si o sa vezi ca un fel de contur unde se aplica sharpening , iar cifra in sine de la sharpening (unde eu pun 50), reprezinta amount-ul / cantitatea / nivelul de sharpening. obiectivele mentionate sunt sharp, iar daca as trage JPEG din aparat, cam la fel arata dpdv al nivelului de 'sharp'.. cat despre poza 1 si 2, nu au nici un fringing. Aia cu gastele e trasa la F8 (deci exclus fringing). Iar a doua, e vorba de tonurile din apus si poate postprocesarea (postprocesare e mult spus, mai mult vorba de modificat wb, saturation/tones etc) purple fringing apare de obicei cand ai chestii lucioase sau tragi contra surse luminoase cu obiective luminoase, la diafragma larg deschisa (wide open). Gen daca tragi cu un 85mm f1.8 la f1.8 un luciu de apa, sau un inel,sau un subiect puternic luminat din spate. Pe masura ce inchizi diafragma,fringing ul dispare (complet) Felul in care este controlat la un obiectiv fringing ul si alte 'aberatii' ..se reflecta de obicei in pret... Totusi, de ex, am dat 1100 ron pe un Canon 100mm 2.8 Macro (pret f bun,obiectivul era ca nou). Nu vad nici un motiv pentru care as da 2500+ ron pe un Canon 100mm 2.8L IS (tot second hand), atata timp cat e tot f2.8 si are in plus doar stabilizare. Uneori merita acel 'inel rosu' (canon L series) , alteori nu vezi mare diferenta... Editat August 20, 2016 de the insider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 20, 2016 Share Postat August 20, 2016 dpdv al sharpness-ului, singurul lucru pe care-l fac este sa pun sharpening 50 si masking 60, in Adobe Camera Raw. Camera raw, by default,iti anuleaza orice setare din camera atunci cand tragi RAW. Indiferent ce level de sharpening ai setat tu in body, in momentul in care ai importat un RAW , se duce ,by default, la sharpening 25 si masking 0 (masking e zona pe care aplici sharpening). Tine apasat tasta ALT si misca sliderul de masking de la 0 la 100 si o sa vezi ca un fel de contur unde se aplica sharpening , iar cifra in sine de la sharpening (unde eu pun 50), reprezinta amount-ul / cantitatea / nivelul de sharpening. obiectivele mentionate sunt sharp, iar daca as trage JPEG din aparat, cam la fel arata dpdv al nivelului de 'sharp'.. cat despre poza 1 si 2, nu au nici un fringing. Aia cu gastele e trasa la F8 (deci exclus fringing). Iar a doua, e vorba de tonurile din apus si poate postprocesarea (postprocesare e mult spus, mai mult vorba de modificat wb, saturation/tones etc) purple fringing apare de obicei cand ai chestii lucioase sau tragi contra surse luminoase cu obiective luminoase, la diafragma larg deschisa (wide open). Gen daca tragi cu un 85mm f1.8 la f1.8 un luciu de apa, sau un inel,sau un subiect puternic luminat din spate. Pe masura ce inchizi diafragma,fringing ul dispare (complet) Felul in care este controlat la un obiectiv fringing ul si alte 'aberatii' ..se reflecta de obicei in pret... Totusi, de ex, am dat 1100 ron pe un Canon 100mm 2.8 Macro (pret f bun,obiectivul era ca nou). Nu vad nici un motiv pentru care as da 2500+ ron pe un Canon 100mm 2.8L IS (tot second hand), atata timp cat e tot f2.8 si are in plus doar stabilizare. Uneori merita acel 'inel rosu' (canon L series) , alteori nu vezi mare diferenta... Thumbs up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate