Lonerider Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 De pe film alb/negru se accepta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 25, 2019 Share Postat Septembrie 25, 2019 Las si eu aici o vorba, poate are careva vreo idee... Mi-a crapat aparatul in we, initial am crezut ca shutter-ul, dar se pare ca e ceva cu oglinda, nu revine. Fix ca in filmuletul de mai jos e si la mine. Aparatul meu este un tot un Nikon D7000 cu aproape 41.000 de cadre (evident ca nu mai e in garantie de ceva vreme) Cautand acum, am vazut ca sunt o gramda de gherle cu oglinzile Nikoanelor care raman blocate. Solutia e simpla si nu necesita service. Dar la ce am eu nu am gasit nimic. Inainte sa il trimit la Skin pt evaluare sau sa iau un alt body de aceiasi bani, are careva vreo idee de cum se poate remedia asta sau un alt service in afara de Skin? Parca n-as vrea sa ma trezesc ca imi schimba aia placa de baza si shutterul cand e ceva mecanic care se deblocheaza usor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 26, 2019 Share Postat Septembrie 26, 2019 cam nasol... daca nu este pe google, doar service-ul te poate ajuta. mai nasol este ca modelul este destul de depreciat si reparatia ar fi destul de scumpa raportata la valoarea de piata a body-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 26, 2019 Share Postat Septembrie 26, 2019 Dap. Am mai gasit pe cineva cu aceeasi problema pe Nikonisti.ro. Service.ul a fost solutia. Dar nu mai spune nici cat a costat distractia si nici ce a avut. O sa il duc si eu in service (la un moment dat) pt constatare si daca e prea mare deranjul, iau altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 eu voiam sa trimit in service un Sigma 24-70 (f/2.8) pentru ca in mod manual agata usor rotita de focus.... era undeva la 300 lei constatarea plus transport tur/retur, iar despre reparatie nu mai stiu ca am renuntat. un d7000 ingrijit se tranzactioneaza in zona 1500-2000 lei (optimist). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 Neaaaah, sunt multe sub 1500 de lei. Cand o sa ma incurc in casa de 1000 de lei, o sa le fac o vizita la service. Pana atunci sta foarte bine in rucsac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 Încearcă la Kamerawerk. Am auzit numai lucruri bune despre ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 Merci! Nu stiam de ei. Le-am trimis acum un mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 7, 2020 Share Postat Ianuarie 7, 2020 Sub Podul lui Dumnezeu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Ianuarie 22, 2020 Share Postat Ianuarie 22, 2020 Papua, Rabaul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 2, 2020 Share Postat Mai 2, 2020 Sa ne mai aducem aminte si de topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 3, 2020 Share Postat Mai 3, 2020 @Doctor X: Iti multumesc pentru cateva ore bune petrecute cu spor (pe pagina ta de Flickr). Am revazut multe locuri dragi prin "optica" ta. In paralel, am stat cu G Maps deschis si le-am salvat la "Want to go" si pe cele pe care nu le stiam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 3, 2020 Share Postat Mai 3, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 3, 2020 Share Postat Mai 3, 2020 Yin and Yang in the air Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 8, 2020 Share Postat Mai 8, 2020 Pentru momentul cand va apucati de gatit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Frumos. Am avut si eu parte de asa ceva, dar nu mi-a placut avand in vedere ca eram pe un motor yacht de 36 metri. M-am simtit mic de tot. Pun si eu o poza tot cu apa, dar la un alt nivel. Atomic Lemon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Golful Biscaia... Pe vreme bună Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 18, 2020 Share Postat Mai 18, 2020 Carantina SRL, amenajează garaje subterane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 30, 2020 Share Postat Mai 30, 2020 Din lipsa de ocupatie si momente cand nu ti-e somn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 3, 2020 Share Postat Iunie 3, 2020 La 03.05.2020 la 5:48, _Raul_ a spus: @Doctor X: Iti multumesc pentru cateva ore bune petrecute cu spor (pe pagina ta de Flickr). Am revazut multe locuri dragi prin "optica" ta. In paralel, am stat cu G Maps deschis si le-am salvat la "Want to go" si pe cele pe care nu le stiam. N-ai pentru ce. Sper să te fi inspirat. Am scos Calu' la păsăret. Nu-i bun: sperie pelicanii. :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 14, 2020 Share Postat Iunie 14, 2020 (editat) Ieri: Editat Iunie 14, 2020 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 14, 2020 Share Postat Iunie 14, 2020 Reusita poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 30, 2020 Share Postat Iunie 30, 2020 (editat) Alaltăieri: Și bonusul de la Arefu: Editat Iunie 30, 2020 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 ^^ Foarte faine! Cu ce sunt facute pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate