TaChe Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 1.Palatul SchĂśnbrunn 2.City view 3.4.5 Red Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Unde erai in poza asta ? Cumva la Ciurbesti (Iasi) ? Este la intalnirea din Gheorgheni in 2006!E un HD V-Rod 100 de ani! --- Mesaj completat în 17 Jan 2008 21:45 ------------- Crisul Pietros , martie Fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 <small>--- Mesaj completat în 17 Jan 2008 21:45 -------------</small><br/> Fain! merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 1 Sovata 2 lumea lui Harry Potter 3 o strada in...Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Sea side (dsc t7) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Sea side (dsc t7) Eterna Romanie si mizeria ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Eterna Romanie si mizeria ei! ... asta e farmecul ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi-M Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Pisica mea!PITI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 1.Palatul SchĂśnbrunn 2.City view 3.4.5 Red Rosu asta frumos imi aduce aminte de salonul auto de anul trecut. o sa pun cateva poze. mai am si altele mult mai interesante. daca va plac cereti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 @chetzemiah: o prefer pe prima. Pentru pozele cu soarele in fata poti folosi un filtru ND gradual, sau poti face 2-3 poze cu expunere diferita, pe care le combini in Photoshop. Google keyword: HDR. filtrul ND gradual afecteaza alte tipuri de forografii (interior,umbra,blitz etc)??? respecte si --- Mesaj completat în 20 Jan 2008 20:52 -------------ultimele tentative! respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 filtrul ND gradual afecteaza alte tipuri de forografii (interior,umbra,blitz etc)??? Da.Inchide la culoare,gradual,jumatate din cadu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 filtrul ND nu vreau sa cred ca afecteaza imaginea, cu toate ca am avut ceva "probleme" cand am folosit combinat un polarizator si doua ND-uri, si nustiu pe care sa dau vina, ma gandesc ca pe polarizator, dar la fel de bine poate fi si senzorul fiind frig ... ce dimensiuni tre sa aiba pozele ca sa le pun aici? am mai pus dar nu mai stiu :-| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Am pus cateva fotografii... Comentati va rog, tehnic daca se poate. Multumesc. Au inflorit copacii ghetii... Brrrrr Flower romance Friends Matinal O fi ceva acolo, sau zbor degeaba? Padurea de cristal Sic transit gloria mundi Smog over the city Stai fata sa iti spun ce am auzit... Trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 m-am jucat cu focu' respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 classic_vld: foarte reusite, felicitari! --- Mesaj completat în 21 Jan 2008 16:50 -------------Un site cu peisaje superbe, facute cu filtre ND: http://robertmekis.com/?kateg=photos&subkateg=landscape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Am si eu un link de pus aici: http://www.atelieruldefotografie.blogspot.com/ Cine nu e din Iasi poate sa priveasca si sa invete de pe blog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 filtrele ND reduc cantitatea de lumina ce ajunge pe senzor, viteza de declansare si adancimea de camp. nu influenteaza culorile. ND-4 reduce cu 2 trepte ND-8 reduce cu 4 trepte ND-400 reduce cu 9 trepte daca folosesti 2 filtre ND unul peste altul iti vor aparea vignetari. ND-ul nu se foloseste cu polarizator. daca tot vrei sa folosesti 2 filtre foloseste wide (slim) si nu vei mai avea vignetari. aici gasiti un mic tutorial pentru filtrele ND http://www.xdeltax.com/tutlongexp/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 (editat) Cateva poze facute de mine: Editat Ianuarie 21, 2008 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 filtrele ND reduc cantitatea de lumina ce ajunge pe senzor, viteza de declansare si adancimea de camp. nu influenteaza culorile. ND-4 reduce cu 2 trepte ND-8 reduce cu 4 trepte ND-400 reduce cu 9 trepte daca folosesti 2 filtre ND unul peste altul iti vor aparea vignetari. ND-ul nu se foloseste cu polarizator. daca tot vrei sa folosesti 2 filtre foloseste wide (slim) si nu vei mai avea vignetari. aici gasiti un mic tutorial pentru filtrele ND http://www.xdeltax.com/tutlongexp/index.html nu era vorba de vignetari :-| , si tu, sa nu folosesti pola cu nd, ok ? ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 hop si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Mi-ai amintit de catararile mele. exemplificare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Nu sunt din Bucuresti dar multumesc mult de indiciu, voi ruga pe cineva sa cerceteze. Multumesc Salut, Azi am fost intr-un magazin, am vazut un flash Speedlite 220Ex, ~470 RON. Au si site si poti sa faci si comanda online. Cauta pe Google f64studio. Si un vitelus, poza de asta primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortgal Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Salut, Azi am fost intr-un magazin, am vazut un flash Speedlite 220Ex, ~470 RON. Au si site si poti sa faci si comanda online. Cauta pe Google f64studio. Si un vitelus, poza de asta primavara multumesc mult. incerc o comanda online. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 experimente! respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate