John Paul Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Era o sugestie fina apropo de ce defect are pisica. Mie imi place sa surprind cat mai bine realitatea ..de aia nici nu prea fac post-productie la poze. misto cetatea, unde e? ce de lale frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miau-miau Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Lalelele (uh, greu!) sunt in Bucuresti la Piata Victoriei. Ma rog, erau. Prin mai. Iar asta e Trandafir, copilul lui Puricone si fratele lui Cabanos. Nitel crop-uit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Lalelele (uh, greu!) sunt in Bucuresti la Piata Victoriei. Ma rog, erau. Prin mai. Iar asta e Trandafir, copilul lui Puricone si fratele lui Cabanos. Nitel crop-uit... se vede marea in ochii lui Trandafir destinatie de vacanta.. sport extrem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 (editat) un copac de secole ... pacat ca l-au taiat... Editat Iulie 12, 2008 de johnyebravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Fotografii de la tura de sambata-duminica. Mai multe se pot vedea aici: /index.php?...t&p=1329686 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 replica ce a fost tare, faptul ca magaru pastea pe marginea drumului, si cum trecea o masina, ridica moaca sa fie pozat cred ca era obiectiv turistic al zonei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) din ciclul unde am mai fost prin uichendul asta.... va prezentam statiunea/satul 2Mai: Ma scuzati de dubluri, au fost puse in 2 transe(a trebuit sa fug pe teren) Editat Iulie 14, 2008 de Fram-Ursul Kevlar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) . Editat Iulie 15, 2008 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Cateva HDR din ultimul concediu: Si o panorama: Si uite si o dilema: Te feresti de ploaie sau bei berile mai repede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Cateva HDR din ultimul concediu:[...] Si o panorama: [...] Panorama imi place, primele insa am crezut initial ca sunt desene .. putin prea mult Photoshop pt gustul meu . no offence Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 HDR NU e Photoshop. E o tehnica fotografica de suprapunere selectiva a mai multor cadre. Frumoase imaginile, @anescu: putin cam plat tone mapping-ul, ai putea sa scoti contrast un pic mai mare, cred, ar iesi mai spectaculos. Daca imi dai si mie pe e-mail cadrele pot sa incerc si eu o prelucrare in alt stil. Subiectul merita din plin, e frumos incadrat si interesant ca tema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 HDR NU e Photoshop. E o tehnica fotografica de suprapunere selectiva a mai multor cadre. true true.. ma refeream la culorile pozelor, sincer nu cred ca n-a fost alterata deloc gama in post productie. Dar revine anescu si ne lamureste el .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 HDR NU e Photoshop. E o tehnica fotografica de suprapunere selectiva a mai multor cadre. Frumoase imaginile, @anescu: putin cam plat tone mapping-ul, ai putea sa scoti contrast un pic mai mare, cred, ar iesi mai spectaculos. Daca imi dai si mie pe e-mail cadrele pot sa incerc si eu o prelucrare in alt stil. Subiectul merita din plin, e frumos incadrat si interesant ca tema. Multam de aprecieri. Sunt facute in Photomatix, de fapt cred ca intr-un post de-al tau am auzit de el . Astea sunt ceva mai "din poveste", ce am bagat cam mult a fost saturatie, dar din ce-am scos astea mi-au placut cel mai mult. Sa vad pe acasa, sa-ti trimit versiunile "full" (desi au cam 6-7Mb fiecare.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Salutare, pentru cei ce recunosc peisajul. pentru cine nu recunoaste, e Cluj intrarea in oras dinspre Pollus. si mai am multe pe care deocamdata nu le gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 - e cel putin de pus pe desktop :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 hello all de pe aici Vladf spune-mi te rog cum ai facut efectul acela de lumini la prima poza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Salut Cornhholio, ma bucur ca esti interesat de poza . Am setat F la 5.6, (doar atat imi permitea DSC-S80-ul ce il aveam la mine) iar shutter speed-ul l-am setat la 15". ideea e ca aparatul sa fie nevoit sa tina obiectivul deschit cat mai mult timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 scuze de off topic dar e cineva interesat de un Canon EOS 20D ( dslr ), 2 obiective ( 18-55 mm + Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM (stabilizare de imagine) ), card de 4 Gb, 2 Hoya Introduction Kit (UV + Polarizare Circulara + Warm) ( unul ptr 18-55mm si unul ptr 28-135 mm ) , cutia + manuale + cd-uri + battery charger + gentuta National Geographic. Inca o data, scuze de off topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Poze ale unui incepator, sunt facute pe ceahlau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 deci intai o "scula""mai de calitate si dupa poze de genul eu sunt doar pasionat nu si fotograf fac multe poze dar folosesc un tel (3.2 MP 0 reglaje) si un hp vechi (5mp si reglaje inutile) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 scuze de off topic dar e cineva interesat de un Canon EOS 20D ( dslr ), 2 obiective ( 18-55 mm + Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM (stabilizare de imagine) ), card de 4 Gb, 2 Hoya Introduction Kit (UV + Polarizare Circulara + Warm) ( unul ptr 18-55mm si unul ptr 28-135 mm ) , cutia + manuale + cd-uri + battery charger + gentuta National Geographic. Inca o data, scuze de off topic... Cu cat vinzi pachetul? Obiectivul de 28-135 il vinzi separat? 10X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Nu pot posta poze pe forum la aceasta rubrica, asa ca, pun un link la o poza tema, cu citat alaturat: Femeia/Spini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pucu Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 /index.php?showtopic=245146 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 E careva pe aci care face colectie de aparate vechi(ZENIT,SMENA,BERRETA),aveam pe acasa si mie nu imi trebuie ,am si un blitz care merge de ala mare de pe vremuri cu geanta pe umar !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate