1n$4n3 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Imi pare rau de el d-zeu sa l ohihneasca . Acum 1 luna si jumatate am avut un accident similar k al lui dar impactul a fost de cateva ori mai mare si am scapat k 3 fracturi si alea nu grave . Nush ce s ar putea face sa fim macar putin mai mult respectati si protejati . Tre facut ceva . Imi pare rau pentru intamplarea ta! Sper ca ranile s-au vindecat si sper ca ai timp sa ne spui si noua ce te-a salvat (poate in afara de noroc)? Echipamentul? Ai incercat cumva sa eviti? Ai "stiut sa cazi"? Pentru ca dupa cum ai vazut multi, dintre cei care inca au avut norocul si nu au facut "botezul", ne intrebam cum unii mor la 60km/h iar altii scapa la 100+... Salut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 bah hai nu mai terfeliti topicul ... mie imi pare rau ca in general la accidente lumea se ia la harta si scopul acestei sectiuni din forum ar fi sa traga unii, poate, niste invataminte ... nu sa invete nici injuraturi (nu ma refer numai la topicul de fata) nici sa vada cearta dintre sustinatori si critici. e greu sa spui ... da, am gresit (asta daca mai poti) sau da, a gresit (chiar daca ii esti prieten) .... din pacate acest om ne-a demonstrat ca trecutul pe rosu poate fi fatal, nu e nici primul si nici ultimul. putina decenta domnilor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate