andrei gras Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Comfort pe offroad!!!!!! » Post actualizat in 14 Mar 2018 17:32 Cum zici tu. Oricum ,numai ca e rosie ,mie imi place mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 21, 2018 Share Postat Martie 21, 2018 Dan e un comod. L-am vazut pe off. Numai jos sta cand bea bere si nu ii plac scaunele de bar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Aprilie 22, 2018 Share Postat Aprilie 22, 2018 Am și eu o nelămurire: oare așa se verifică uleiul la GS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 @samo: excentricule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 Vezi ca asa iti curge uleiul din cutie pe afara, daca il tii mult culcat. La fel, curge din motor in airbox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 Vezi ca asa iti curge uleiul din cutie pe afara, daca il tii mult culcat. La fel, curge din motor in airbox Merci, deci de acolo am niste picături. Oricum trebuie sa vina ulei de cutie și filtru de aer să le schimb. » Post actualizat in 02 May 2018 12:32 Salut, știți cumva daca face cineva un înlocuitor mai bun pentru codiță? De la trânta de mai sus a mea s-a mucificat » Post actualizat in 03 May 2018 13:00 Salut, știți cumva daca face cineva un înlocuitor mai bun pentru codiță? De la trânta de mai sus a mea s-a mucificat » Post actualizat in 07 May 2018 13:45 » Post actualizat in 02 May 2018 12:32 Salut, știți cumva daca face cineva un înlocuitor mai bun pentru codiță? De la trânta de mai sus a mea s-a mucificat » Post actualizat in 03 May 2018 13:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALPIN Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 (editat) Am pe moto un un model de sea pentru BMW 1150 GS, cu gel tip TOURATECH, pret 400 euro initial. Scaunul acesta este chiar estetic, aderent,ergonomic si stabil pentru pilot, dar nu foarte comod pentru pasager, motiv pentru care vreau sa- l schimb cu unul original pe care sa-l dau la retapitare pentru un confort sporit. Deci schimb cu scaun( sea) original BMW1150GS, si o diferenta minimala, negociem,etc . Daca stiti pe cineva care poate sa-mi retapiteze TOURATECH- ul, pe a fi mult mai confortabil, sau aveti vreo idee pentru a-mi putea rezolva problema, as ramane dator. multumesc, Editat Mai 9, 2018 de ALPIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Mie mi.a retapitat un baiat din Timisoara, Dan. Cauta.l undeva pe aici prin forum, nu mai stiu... In service sau in accesorii... Spor! » Post actualizat in 11 May 2018 12:22 Cred ca l.am gasit. Undeva intre paginile 6-8, trebuie sa fie si seaua mea. Nr tel il vei gasi depananad paginile. Sper sa fii multumit! /index.php?/topic/680380-retapitez-scaune-moto/&do=findComment&comment=3169881 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Mai 12, 2018 Share Postat Mai 12, 2018 numarul lui dan este 0761326424. dar legenda spune ca nu mai tapiteaza. dar face lucru fantastic. mie mi-a retapitat o sa wunderlich, pe care i-am zis s-o faca cat de joasa se poate, indiferent cat de incomoda ar iesi. A facut-o extrem de joasa, cu confort comparabil cu wunderlichul de la care am plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Mai 12, 2018 Share Postat Mai 12, 2018 Confirm, mie mi-a transformat o scândură de xchallenge în sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 13, 2018 Share Postat Mai 13, 2018 Dan nu mai lucreaza, scrie si in topicul ala. Lucruri bune am auzit despre cei de la Iasi, dar nu am experienta cu ei. Am lucrat cu Darian si cu Dan de la Timisoara pana acu. Site-ul celor de la Iasi: http://geoseats.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALPIN Postat Mai 13, 2018 Share Postat Mai 13, 2018 Am vorbit cu Dan ( din Timisoara, sper ca vorbim despre aceasi persoana ), si intr-adevar nu mai lucreaza, dar fac cercetari, poate voi gasi o solutie. Multumesc tuturor pentru bunavointa ! asfalt uscat, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Cumpar toba pentru 1150. Daca stiti ceva la pret rezonabil, va rog un PM. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altis10 Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 Buna, stie cineva ce inseamna campanie de service deschisa la BMW pentru R1150GS? Am luat legatura cu cei de la BMW si mi-au spus ca pentru seria mea de sasiu sunt 2 campanii de service deschise - una este o repozitionare a unui cablaj dar cealalata este de inlocuire a unei componente electronice legate de functionarea catalizatorului . Si cica suny gratis... Poate cineva sa ma lamureasca mai exact despre ce anume e vorba? Multumesc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Iulie 5, 2018 Share Postat Iulie 5, 2018 (editat) Salut. In cazul in care pățit sau faceți vreo nefăcută (in cazul meu) și ardeți unitatea releul de la semnalizări, am găsit pe un forum soluția Se masoara tranzistoarele D16N05 și se înlocuiesc. Daca nu le găsiți, se pot folosi si IRFR4105 sau BC847F (sunt cei 2 tranzistori mari încercuiți in poză. Eu am găsit pe Adelaida cu 4.9 ron bucata. Daca are cineva nevoie, mie îmi rămân 3 bucăți pentru că am fost nevoit sa comand mai multe. http://bmwgs.ru/uploads/inline/2/5813539a5a18c_fixrelay.jpg Editat Iulie 5, 2018 de Samo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 Am trecut si eu prin asta acu ceva vreme, subscriu, se pot repara relativ usor, mie mi le-a facut un tovaras electronist profesionist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 19, 2018 Share Postat Iulie 19, 2018 Buna, stie cineva ce inseamna campanie de service deschisa la BMW pentru R1150GS? Am luat legatura cu cei de la BMW si mi-au spus ca pentru seria mea de sasiu sunt 2 campanii de service deschise - una este o repozitionare a unui cablaj dar cealalata este de inlocuire a unei componente electronice legate de functionarea catalizatorului . Si cica suny gratis... Poate cineva sa ma lamureasca mai exact despre ce anume e vorba? Multumesc.... Ai aflat despre ce e vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 (editat) In caz ca mai e careva interesat, asta e povestea cu mobra mea. http://advrider.com/index.php?threads/hp-build-attempt-based-on-r1100gs.1263430/ E aproape gata... De fapt e functionala, o sa incerc sa fac timp sa pun poze cu totul. Dan, cum mai stai cu constructia? Editat Iulie 30, 2018 de popp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 31, 2018 Share Postat Iulie 31, 2018 Ma tem ca trist. Am bagat o gramada de bani si si mai mult timp in ea, si nu apuc sa ma dau. M-am dat ~ 30 km si se pare ca am coborat prea mult scaritele, drept pentru care le-am si rupt, cand m-am bagat printre niste bolovani mai inalti cu ele. Drept urmare, trebuie sa renunt la a le cobora, sa le montez pe pozitia standard si sa ma dau cu ea asa. Apoi, roata fata tot atinge din cand in cand evacuarea, asa ca bucsa de la triple clamp trebuie sa o mut in partea de jos, deasupra rulmentului, ca sa mai castig 25mm, si sa re-rutez evacuarea si mai sus ca sa nu mai loveasca in ea. In rest, in cei 30 km care i-am facut, mobra e DE VIS! Nu am crezut ca ar putea sa mearga asa de bine si frumos. E docila, e grea dar nu simti asta, e ca un 990, asa o simt. Cu centru de greutate jos, te iarta de foarte multe. Pe bolovani nu tzopaie ca o capra, e stabila din cauza greutatii. Daca iti iei avant, urci pante care nu credeam a le putea urca cu mobra de 200+ kg De ridicat pe o roata e extrem de usor, are o gramada de cuplu si suspensia fata e de vis si aia. Ma gandesc sa pun un grup cu rapoarte care sa ma avantajeze si mai mult, daca vrea careva sa faca schimb de rapoarte, pot faca o revizie completa la al meu cu rulmenti noi(33:11), pentru un grup cu 37:11 care se gaseste in stare naturala pe R850R sau R1100R. Overall e de vis motocicleta. Ma bucur ca am facut asta, acum incerc sa imi dau seama cum pot face sa am mai mult timp ca sa ma pot bucura de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 Super! Așteptăm ceva filmări. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oqkoq Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 (editat) Salutare, Am si eu "niste" tristeti, in speranta ca poate ma poate ajuta cineva. Mi se opreste motocicleta in mers. Daca tin acceleratia trasa sau o turez pe loc, merge - nu se opreste, dar daca dau treapta inferioara fara sa tin turatia sus, motorul e gata da sa moara si daca nu accelerez se opreste de tot. Poate sa fie de la baterie, care este pe duca, am pus-o pe redresor in sezonul asta de 2 ori? Sau sa fie de la seonzorii Hall ? Pentru baterie aveti vreo recomandare? Multumesc Editat August 1, 2018 de oqkoq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 Nu are a face cu senzorii hall, aia ori merg ori nu merg, adica nu merge motorul. La tine, cel mai probabil, nu is reglate admisiile sau is uzate. Vezi scripetii pe care stau cablurile de acceleratie, daca au joc radial, nu ar trebui sa aiba! Daca au, se pot repara, cu kit care le face ca noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oqkoq Postat August 2, 2018 Share Postat August 2, 2018 Multumesc frumos. Incerc sa-mi gasesc timp sa desfac putin sa verific. » Post actualizat in 07 Aug 2018 11:26Nu am avut timp sa desfac momentan, stau foarte prost la capitolul timp. Am observat insa ca se opreste doar cand este rece motorul si virez la dreapta. Daca virez stanga nu are nici o problema indiferent cat de rece/cald este motorul. Am specificat in ideea in care poate in viitor cineva o sa aiba aceeasi problema la un moment dat, si sa stie exact simptomele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 8, 2018 Share Postat August 8, 2018 Atunci poate se intrerup firele de la contact, alea au obiceiul sa faca asta dupa un anumit numar de ani, daca nu ii prins manunchiul cu o brida de plastic, si se rupe chiar de la iesirea din contact. » Post actualizat in 08 Aug 2018 06:33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat August 8, 2018 Share Postat August 8, 2018 Atunci poate se intrerup firele de la contact, alea au obiceiul sa faca asta dupa un anumit numar de ani, daca nu ii prins manunchiul cu o brida de plastic, si se rupe chiar de la iesirea din contact. » Post actualizat in 08 Aug 2018 06:33 Fix aia m-am apucat sa fac la al meu. Desfaci jugul, gauresti suruburile, dai contactul jos și te apuci de refacut firele. Am luat fire noi pe care le voi inadi undeva mai jos cu firele originale pentru ca sunt cam coapte in partea de sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate