digitallysane Postat Noiembrie 25, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2005 E un Harley cu atas!!!! http://hogwildracing.com/blog/ Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 Zsolt, Ce e ala "repetitor de cap"? Aici gasiti lista cu toti participantii la moto in ordine alfabetica. La "S" e si al nostru http://www.dakar.com/2006/presentation/us/...gages_moto.html Ca motociclete multe KTM si Yama, ceva Honde si Suzuki, 1 Aprilia, vreo 2 custom-uri si ..... un Harley Davidson Mai e o luna La competitii de acest gen, ma refer la trasee in "cimp deschis" este important sa mergi intr-o anumita directe exacta "cap compas". De aceea se foloseste repetitorul de cap care de fapt este un "display" cu numere mai mari care-ti arata directia exacta in care mergi. Acest lucru il vezi si pe GPS, dar acesta este mai "jos" si cu numere mai mici si intre multe alte data (care nu a sigur ca sunt atit de importante) Salut Zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 Pacat ca nu reusim sa avem o echipa nationala. Insa e bine si asa, decat deloc! Sunt sigur ca daca-l tine motoreta Zsolt termina in primii 50, asa cum si-a propus. Bafta maxima! ...scuza-ma "Ionut73"...pai de ce nu putem avea o echipa nationala?Reprezentantii de moto in Ro.de ce nu sponsorizeasa o situatie ca asta,federatia de specialitate(nu stiu daca exista in Ro), toti cei apasionati de moto(miliardari sau NU) ar putea aduce un mic ajutor unei persoane care vrea sa faca ceva,eu unul as fi de acord,sa fac o mica "oferta";se poate face ceva,incepind cu "noi" care suntem pasionati de acest sport,si probabil se vor trezi si cei "direct interesati". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 Multa bafta Zolt, iti tinem pumnii!!! Nu uita sa iei si o camera video pe casca ca tare ar fi interesant un DVD "Dakar 2006 A II-a participare romanesca" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 27, 2005 Share Postat Noiembrie 27, 2005 La competitii de acest gen, ma refer la trasee in "cimp deschis" este important sa mergi intr-o anumita directe exacta "cap compas". De aceea se foloseste repetitorul de cap care de fapt este un "display" cu numere mai mari care-ti arata directia exacta in care mergi. Acest lucru il vezi si pe GPS, dar acesta este mai "jos" si cu numere mai mici si intre multe alte data (care nu a sigur ca sunt atit de importante) Salut Zsolt Merci de explicatii. L-am gasit la touratech pe site. Ei ii zic NAV Assistant http://www.touratech.de/Shop/enter.html?lang=en-us "doar" 600 Euroi @xxl: E f greu sa gasesti bani in RO pentru acest sport. In teorie suna simplu, insa realitatea din teren e mai dura decat se vede de la Bologna. Oricum, Dunca si cu Zsolt au facut niste pasi mari pentru sportul asta si avem sperante ca vom vedea din ce in ce mai multe participari la competitiile consacrate. Mi-ai dat o idee buna: o sa deschid un topic nou la coltul enduristilor si hai sa mutam acolo discutia despre finantari si sa lasam aici numai discutia despre Dakar 2006. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Noiembrie 27, 2005 Share Postat Noiembrie 27, 2005 Multa bafta Zolt, iti tinem pumnii!!! Nu uita sa iei si o camera video pe casca ca tare ar fi interesant un DVD "Dakar 2006 A II-a participare romanesca" Acum o sa fie ceva greu cu "helmet-camera". Anul trecut am avut timp sa incarc bareriile, sa pregatesc camera, s-o curat de praf .... acum mai trebuie si concurat "un pic" Anul trecut am reusit sa distrug o camera de 800 de euri. A intrat nisip in mecanism, nu stiu adca si anul acesta imi voi putea permite asta. Salut Zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Noiembrie 27, 2005 Share Postat Noiembrie 27, 2005 Zolt poti sa ne spui pe unde te antrenezi pt Dakar, stiu ca Romeo si Francois se antrenau si prin zona muntilor Tarcu, Poiana Marului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 De luni, 5 decembrie, incepe pe Eurosport "Dakar challenge" - in fiecare seara de la 00 - 00.30 Abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 Zsolt, Mai sunt cateva zile pana pleci. Asteptam o ultima declaratie inainte de plecare pentru baietii de pe forum E de prisos sa-ti mai spun ca o sa-ti tinem pumnii cu totii si o sa urmarim in fiecare seara reportajele de pe eurosport. Bafta maxima! @Admin: pune-ti si voi topicul asta "sticky" la coltul enduristilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 Multa bafta Zolt!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 multa bafta Zsolt!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doncristi Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 Zsolt iti doresc multa bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 Iti tinem pumnii, mult noroc, cale batuta... Noi motociclisti, satmareni ,... in sfarsit, ne bucuram si suntem mandrii de tine. Mi-a zis prietena mea ca te-a vazut la Teo in emisiune,... cu ocazia asta ai obtinut ceva, ... ma rog, putina bagare de seama, ceva sponsorizari? Daca va exista un 2007 cu participarea ta, propun ,in mod prematur probabil, deschiderea unui cont bancar in care sa putem sponsoriza cu macar 50 de euro care suntem de pe forum, ca persoane fizice. Macar atat sa putem face si nu doar sa fim mandrii de participare. Nu inseamna foarte mult, dar totusi este un mare "+" psihologic, sa stii ca "cineva" care nu ti-a strans niciodata mana se gandeste la tine atunci cand esti singur, in mijlocul pustiului Saharei. Zsolt sa stiti ca lasa acasa familie mare si griji multe pentru asta. Zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat Decembrie 22, 2005 Share Postat Decembrie 22, 2005 Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 22, 2005 Admin Share Postat Decembrie 22, 2005 Daca va exista un 2007 cu participarea ta, propun ,in mod prematur probabil, deschiderea unui cont bancar in care sa putem sponsoriza cu macar 50 de euro care suntem de pe forum, ca persoane fizice. Macar atat sa putem face si nu doar sa fim mandrii de participare. Puteai sa cumperi DVD-ul, costa doar 15 Euro: http://www.dakar.ro/?q=node/549 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Decembrie 22, 2005 Share Postat Decembrie 22, 2005 Puteai sa cumperi DVD-ul, costa doar 15 Euro: http://www.dakar.ro/?q=node/549 Facut deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 22, 2005 Admin Share Postat Decembrie 22, 2005 Bravo man, inseamna ca esti printre cei 10 alesi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 22, 2005 Share Postat Decembrie 22, 2005 Intrucat imi place sa-mi stiker-esc enduroiul, m-am gandit sa lipesc asa ceva pe el, facand publicitate gratuita. Se supara cineva?mai ales ca mi-am permis sa introduc si sigla firmei sponsor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 GATA!!! A INCEPUT!!!Astazi in acest moment (31.12.2005, 10.45 ora noastra) Zsolt a parcurs deja 90 km din etapa de legatura. Amanunte in continuare... Ca sa nu mai explicam aici datele cursei cu alte amanunte toata lumea sa intre pe www.dakar.com, si sa le vada la "cursa in direct". Propun ca aici sa comentam si sa ne dam cu parerea, sa incurajam si sa discutam. Va multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 Sa-i tinem pumnii lui Zsolt! Acusi intra pe prima speciala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 Este deja trecut de jumatatea probei speciale, din ce am vazut pana acum a mers constant...ceea ce e un lucru bun. Sunt nerabdator sa vad clasamentul acestei zile la final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 Interesant... pe langa Harley-ul cu atas se pare ca e si un Ural 241 MORSILLO (FRA) URAL 750 RANGER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 Asa e. Oricum se pare ca la aceasta ora Zsolt a terminat etapa de azi. Asteptam cu interes clasamentul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 (editat) Gata, a ajuns in bivuac. Unde naiba sunt clasamentele pe site-ul Dakar-ului? La editia trecutra se actualizau pe masura se se trecea linia de sosire la proba speciala... Am dat pe replay si am vazut ca Zsolt a mers la un moment dat inapoi cativa km??? Editat Decembrie 31, 2005 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 Gata, a ajuns in bivuac. Unde naiba sunt clasamentele pe site-ul Dakar-ului? La editia trecutra se actualizau pe masura se se trecea linia de sosire la proba speciala... Am dat pe replay si am vazut ca Zsolt a mers la un moment dat inapoi cativa km??? cred ca aici sunt clasamentele http://www.dakar.com/2006/DAK/LIVE/us/100/...sement/CSM.html GO ZSOLT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate