Admin Smokey Postat August 26, 2005 Admin Share Postat August 26, 2005 La intrunirea de la Brasov va puteti ridica legitimatiile motociclism.ro (gratis ) de la Dan Dobrescu. -> Dan Dobrescu are o Aprilia Pegaso STRADA noua, pentru cine nu-l cunoaste -> Vor fi disponibile legitimatiile userilor inscrisi pana la SMAEB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Sunt diferite de cele vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 In sfarsiiiit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 26, 2005 Autor Admin Share Postat August 26, 2005 Sunt diferite de cele vechi? 231470[/snapback] Nu, aceleasi .... dar parca tu ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 un nr. de telefon al lui Dobrescu pentru contact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Mai vreau inca una daca se poa ca aia mi-a fost confiscata ca amintire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Vreau si eu una! Trebuie indeplinite niste conditii anume pt a intra in posesia unei astfel de legitimatii ? Vor fi disponibile legitimatiile userilor inscrisi pana la SMAEB. Tu te califici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Vreau shi euuuuu!!!!! Ca am pierdut-o cand m-am dus la Mizil .... Sau daca se poate trimite ca JPG ceva pe mail shi o imprim eu... mihaiachi@masini.ro Zidu', potzi sa o iei tu daca te duci la BV? Mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 mda. Cred ca o sa mi-o iau si eu Ca la SMAEB am uitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 28, 2005 Share Postat August 28, 2005 N-am dat de DVD... oricum am , da' asa ca faza Un banner cu motociclism.ro la intalniri, in locul unde va putem gasi nu strica. Uite... cum au avut cei de la Dunarea M.C. la BV anul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 28, 2005 Share Postat August 28, 2005 N-am dat de DVD... oricum am , da' asa ca faza Un banner cu motociclism.ro la intalniri, in locul unde va putem gasi nu strica. Uite... cum au avut cei de la Dunarea M.C. la BV anul acesta. 232332[/snapback] Nu e rea deloc ideea ta,ca asa nu prea recunosti pe nimeni Si cei care s-au inscris dupa SMAEB,vor primi la anu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Putem primi acum, dupa, pe hartie sau pe mail? pliiiiiizzzz...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 La intrunirea de la Brasov va puteti ridica legitimatiile motociclism.ro (gratis ) de la Dan Dobrescu.-> Dan Dobrescu are o Aprilia Pegaso STRADA noua, pentru cine nu-l cunoaste -> Vor fi disponibile legitimatiile userilor inscrisi pana la SMAEB. 231449[/snapback] Habar n-am despre ce legitimatii e vorba si probabil nu sunt singurul. Mesajul a fost postat cand deja eram pe drum spre Brasov si chiar daca m-am intalnit cu DVD, nu l-am intrebat de legitimatii pentru ca nu am stiut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 29, 2005 Autor Admin Share Postat August 29, 2005 in 3-4 zile pun versiunea online, sa-si printeze fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 daac tot apare versiunea online( super OK, ca nici eu nu am luat-o la intrunire pe a mea) as sugera sa spuneti si pe ce sunt tiparite, dimeniuni etc, sa le facem cam la fel..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 in 3-4 zile pun versiunea online, sa-si printeze fiecare 232591[/snapback] Ce se-aude? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Parca a mai fost versiunea online pentru versiunea precedenta de forum. Oricum... legitimatiile de la Brasov nu cred ca sunt "actualizate", fata de cele de la SMAEB. Practic sunt cele care nu au fost ridicate la salon, nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Asa e. La SMAEB 2006 facem lot nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 1, 2005 Autor Admin Share Postat Septembrie 1, 2005 ECUSON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 eu nu reusesc...daca dau save as, salveaza numai backround-ul.. daca dau print la pagina care rezuklta cu ecusonul, iese numai scrisul, nu si backround-ul.. sa mai incerc sau e un bug? si apropo, locatia nu o completeaza automat... si ar fi bine ( daca se poate) ca informatiile care nu exista (de ex club) sa nu apara club si apoi spatiu,sa dispara de tot...just an ideea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 get a real browser In casuta cu optiuni de tiparire, ai o bifa ... "Print background" parca ii zice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 (editat) shit...deci IE e de vina...aici nu am cum ca-s la munci si aici e ..groasa treaba ... ceva recomandari de browser care poate tiparii corect? verif acum , nu e nici o bifa de genul ala...e o bifa de tiparire a tuturor docum link-uite, dar nici asa nu merge, am incercat... waiting for a solution , please ! Editat Septembrie 1, 2005 de skywalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Mda..., nu apare locatia si in loc de Honda VT500E , e doar Honda VT50, plus ca nu-l pot printa de nici o culoare. Adevaru e ca nu sunt nici prea expert in calculatoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Smokey Inscris la: 22 Jul 2003 Club: CMR Posturi: 2515 Motocicleta: Honda Transalp Locatia: Nr moto: TM 78 MAY Mah da' incercatzi sa faceti scriptu ala sa verifice daca userul pt. care se face ecusonul e autentificat ca asa sa vezi cate clone de Smokey, Axa si altzi user 'mai celebrii' o sa apara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Ce browser ar trebui? Eu folosesc Avant... si nu gasesc optiunea aia. Mai tre sa caut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate