Sari la conținut

Accident Beller,b70aga,cbr600rr


adiy32
 Share

Postări Recomandate

o dam in labageala, am inceput pe 600 , dupa 1 an am luat 1000

 

Depinde de om cat de "repede prinde" si depinde si de cat bulan are !

 

:rolleyes:

 

Esti tare! Vreau sa fiu si eu ca tine!

 

Poate cand ai sa mai cresti! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 98
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

omul nu si-a luat zx-14 sa mearga cu 90 in afara cu el, nu stiu tampit sa faca asta, nu-mi pot imagina pe cineva care sa-si cumpere zx-14 si sa mearga cu 90 in afara.

de unde atat misoginism si prostie?

daca era fata, ce? asta inseamna ca nu era motociclista buna, dar de unde atatea concluzii? nici macar nu stiti despre cine este vorba, cum se simte sau pe ce a inceput. poate pe s-a dat pe serres cu genunchiul jos. poate a inceput pe 125 si acum si-a luat 600.

intradevar, am zis-o si in alte posturi, majoritatea femeilor sunt praf la volan, ma scuzati daca sunt misogin. cum spunea cineva mai sus, nu au simt de orientare in spatiu. dar asta nu inseamna ca nu am vazut si femei care merg bine cu masina. si oricum sunt mai multi barbati muci la volan decat femei, femeile sunt mai putine.

sa revin, nightwolf, mai bine lamureste si tu ,pentru a mia oara, partea legala, stiu ca sunt unii care comenteaza aiurea, asa este romanul, se pricepe la toate.

va rog sa ma scuzati ca nu am inceput pe 50-125-250-500-550,etc. 125 forever... limitare la 25kw pe viata tuturor incepatorilor.asa eram si eu... dar mentalitatile se schimba. :D

vezi, IceCube, de aia ai facut accident, ca ai inceput pe 600 si acum ai 1000. criminalule. aia ca a trecut pe rosu nu avea nicio vina. :rolleyes:

asfalt uscat. si va rog, sa ignorati postul meu si sa scrieti mai degraba despre fata. cum se simte, ce se poate ajuta, etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Voi incerca sa-ti raspund punctual:

1.Da! Sunt chiar pornit pe incepatorii care se urca pe... orice de la 600 in sus. ...Prea mult pentru ei!

2.Intr-adevar, nu ma mai simt in stare sa merg pe 600.

3.Legatura cu 600... Prea mare pentru un incepator(mai ales fata). In loc sa mearga pe ceva usor si sa fie atent la trafic, el sta cu grija sa nu-si rupa gatul si tocmai asta se intampla.

4.Ma repet peste tot ca poate pricepe vreunul pentru care urmeaza sa dam cu RIP.

5.Multi au inceput pe 600 si n-au avut accidente, dar nu e timpul pierdut. Nu toti fac accident din prima clipa in care se urca pe motor.

6.Marea majoritate si-au facut-o cu mana lor. De cele mai multe ori cand suntem implicati intr-un accident si nu suntem de vina, suntem de vina.

 

@categoria A

 

Desi crezusem dupa ce am schimbat niste replici civilizate in private, ca esti om cu trebuie. Esti precum RoadKill un gica contra si un om care cauta el sa fie miezul si sa se dea cel mai zmeu.

 

Iti raspund pe puncte corespunzator punctelor tale:

 

1. Am inceput pe 800 si intre timp am mers des cu Suzuki SV de 650, GSX-R de 600, Honda Hornet de 600, Honda CBR600 F2. Stii care e treaba domnule GURU in motociclism? EU O CONDUC, NU EA PE MINE SI...

2. SUNT IN STARE, nu vad care e problema sa mergi legal cu un moto de 600 super sport? Ce nu poti, ce are asta de 600 fuge singur?

3. Ai argumente? n-ai argumente, totul tine de om, si crede-ma ca atunci cand am avut unde am mers si tare, insa de principiu in Bucuresti nu-i dai bine gaz ca dai peste alt stop, deci nici un sens sa merg tare. TOTUL TINE DE OM!

4. GURUUU, iarta-ne, sunt o gramada care pricep, si sunt multi care nu pricep si nu ne vom opri din dat cu RIP niciodata. Pacat, dar asta e...

5. Te-as lua pasager cu mine pe orice moto vrei ca sa vezi cum merg, ti-as scoate prostiile din cap.

6. Sensless !

 

Asa ca te rog eu frumos, lasa-ne ! Scrii prost si nu esti nici pe departe aceas somnitate a motociclismului amator din Romania.

 

Aaaa, inca ceva, acum 3 zile mergeam cu 40 pe banda 3 (rezervata pt stanga) cu intentia de a face stanga la moghioros spre plaza si banda 1 si 2 plina de masini. Am redus ca am vaz mai multi cu semnal ca vroiau sa se bage si la 10 m in fata mea iese in tromba un Corsa. Am ratat pe putin stopul lui stanga. Chiar daca aveam viteza mica m-a luat din scurt, mi-a iesit prea aproape in fata.. Sincurul contact a fost oglinda in oglinda, atunci m-a vaz si el. Daca ii luam stopul, ca aici vreau sa ajung, stii ce ziceai? CA CE AM MOTOR DE 800 si am vina mea? Ce legatura avea in cazul de fata capacitatea cilindrica? Mai lasa-ma bai nene cu preconceptiile astea proaste din capul tau. Lumea moare pt ca face greseli, pentru ca nu estimeaza corect viteza de deplasare si in peste 70% din cazuri din vina soferilor. Te rog eu mult, nu continua cu ineptiile si mai lasa "drecu" tastatura aia ca ai adunat in 4 luni de zile atatea posturi aproape cat am eu in 2 ani. Scrii ca sa te afli in treaba, te joci motoGP, dar sa-ti zic un lucru, daca esti meserie in joc, asta nu inseamna ca trebuie sa te dai meserie. D-asta nu esti capabil sa mergi pe moto de 600.

 

Daca postai ca scolile moto ca lumea le numeri pe degete, ca nu avem sosele, ca soferii sunt toti smecheri, ca unii motociclisti sunt inconstienti, posturile tale aveau valoare.

 

Scuzati-ma baieti ca m-am lungit atat, insa el numai gica contra este si macar daca ar fi gica contra cu argumente !

Editat de tudor@manowar.ro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar n-am de ce sa-ti dau replici taioase. ...Sunt si eu un misogin de ocazie. Referindu-ne strict la trafic si doar la trafic, aveti multe lipsuri si nu e vorba nicidecum despre "organe". Va lipseste de exemplu atentia distributiva.

 

Poate ca multora kiar le lipseste si nu fetelor neaparat ca sunt si baieti multi care dorm in ghete.

Eu una cred ca mi-am dezvoltat prea mult atentia distributva si e foarte obositor cand sunt la volan, pe motor nu se simte la fel.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

scuze ca intervin, dar si voi aveti un organ intre picioare, doar ca la noi atarna :P :P

si ca sa nu mai fiu offtopic(prea mult :P), pacat de fata si replica "nu te-am vazut!" e de mult fumata.... ar trebui gasita una noua :D :ph34r:

asfalt uscat, sub roti! :rolleyes: :D

 

nu te bucura asa de tare ca la tine atarna...e un semn rau. chiar asa esti de batran?

:P :P :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca as fi vrut un raspuns pentru mine personal as fi aflat de la Udriste sau Pipera ori pe alte cai neoficiale,dar am vrut ca o data cu mine sa afle cat mai multi PROCEDURILE LEGALE in astfel de situatii!Daca lumea are o perceptie gresita sau eronata este pentru ca nu este informata iar cei care pot face asta sunt cei competenti!Faptul ca se bate campii de la subiect este un fapt obisnuit si cu totii ne-am obisnuit cu asta!

Acesta este un forum unde pe langa injuraturi,bipuri,ripuri si altele se pot discuta si afla lucruri serioase si importante pe alocuri,unde se pot schimba pareri si idei iar in opinia mea PM este pentru intalniri si iesiri la o cafea!

Am sperat ca o sa vi cu precizari clare, pentru ca toti cei ca mine(care nu m-am mai lovit de o astfel de situatie) sa afle cum se procedeaza in astfel de situatii si sa poata dormi cu constiinta impacata ca totul s-a facut respectanduse legea si procedurile legale(de aceea am postat la miezul noptii)!

Respect ceea ce faci pe acest forum dar in cazul meu te-ai grabit sa emiti judecati fara sa dai raspunsuri(care nu sunt fireste obligatorii)!

 

Eu nu te-am judecat pe tine pretene ... am judecat pe altii... chiar imi pare rau ceea ce ti s-a intamplat sincer ... insa reactiile la post-ul tau dupa aceea au fost multiple si eu ca sa vin cu lamuriri, sincer acum a 1000a oara, m-am cam plictisit. Cred ca problemele tale s-au mai discutat de nshpe mii de ori pentru ca sunt aceleasi situatii in toate thread-urile deschise pe topicul de accidente.

 

Ca sa nu zici ca sunt rau:

1. in caz de accident se intocmeste dosar de cercetare penala ce se inainteaza judecatoriei de pe raza sectorului unde s-a petrecut fapta.

2. soferului sau soferilor care prin comiterea unei contraventii sau infractiuni la regimul circulatiei au generat producerea accidentului li se retine permisul, iar dovada primita se poate prelungi ulterior la dispunerea procuraturii din 30 in 30 de zile

3. NU se considera fapta penala accidentul soldat cu ranirea unei sau unor persoane daca victima sau victimele necesita PANA LA 10 zile INCLUSIV de ingrijiri medicale

4. se considera fapta penala prevazuta de art. 184 CP (vatamare corporala din culpa) daca victima necesita intre 11 si 60 de zile inclusiv de ingrijiri medicale INSA latura penala a faptei este inlaturata prin impacarea partilor

5. se considera infractiune prevazuta de art 174 CP (uciderea din culpa sau vatamarea grava corporala din culpa) daca victima necesita peste 60 de zile de ingrijiri medicale sau a decedat in urma resp. accident rutier, fapta penala urmarindu-se din oficiu, impacarea partilor neilaturand urmarirea penala

6. in cazul in care unul din pilotii angrenati in accident a depasita valoarea de 0,00 mg/L alcool pur in aerul expirat, exista o problema cu asigurarile!! Indiferent de care sofer :D

7. politistii care vin la fata locului sunt ORGAN DE CERCETARE LA FATA LOCULUI si nu sunt competenti in a lua declaratii sau audia eventualii martori oculari. Aceasta este treaba celor de la CP.

8. soferii pot pleca cu orice masina vor ei de la fata locului avand incuviintarea organului de cercetare SI DE ASEMENEA la fata locului se pot muta, sterge, modifica starile vehiculelor sau urmelor rezultate dar STRICT cu acordul politiei.

 

Alte nelamuriri??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

omul nu si-a luat zx-14 sa mearga cu 90 in afara cu el, nu stiu tampit sa faca asta, nu-mi pot imagina pe cineva care sa-si cumpere zx-14 si sa mearga cu 90 in afara.

de unde atat misoginism si prostie?

daca era fata, ce? asta inseamna ca nu era motociclista buna, dar de unde atatea concluzii? nici macar nu stiti despre cine este vorba, cum se simte sau pe ce a inceput. poate pe s-a dat pe serres cu genunchiul jos. poate a inceput pe 125 si acum si-a luat 600.

intradevar, am zis-o si in alte posturi, majoritatea femeilor sunt praf la volan, ma scuzati daca sunt misogin. cum spunea cineva mai sus, nu au simt de orientare in spatiu. dar asta nu inseamna ca nu am vazut si femei care merg bine cu masina. si oricum sunt mai multi barbati muci la volan decat femei, femeile sunt mai putine.

sa revin, nightwolf, mai bine lamureste si tu ,pentru a mia oara, partea legala, stiu ca sunt unii care comenteaza aiurea, asa este romanul, se pricepe la toate.

va rog sa ma scuzati ca nu am inceput pe 50-125-250-500-550,etc. 125 forever... limitare la 25kw pe viata tuturor incepatorilor.asa eram si eu... dar mentalitatile se schimba. :D

vezi, IceCube, de aia ai facut accident, ca ai inceput pe 600 si acum ai 1000. criminalule. aia ca a trecut pe rosu nu avea nicio vina. :rolleyes:

asfalt uscat. si va rog, sa ignorati postul meu si sa scrieti mai degraba despre fata. cum se simte, ce se poate ajuta, etc.

:P Pai tocmai de-aia a facut accident. Ca a inceput pe 600, iar acum avea 1000 si n-a invatat decat sa bage mana in gaz(oare ce face maneta asta de se invarteste?). Am scris ceva anterior si anume ca de cele mai multe ori cand suntem implicati intr-un accident si nu suntem de vina, suntem de vina. Aici se incadreaza si IceCube, ca multi dintre voi, ca de-aia ati si luat foc asa. :ph34r:

1000 e prea mult pentru taratele din capul unora. Daca avea ceva mai mic, cand baga mana in gaz(ca altceva nu stie) nu mai ajungea imediat la 100/h, sa n-apuce s-o vada pe-aia. Au plecat si el si prietenul lui ca descreieratii de la semafor ca deh... aveau verde. Pai nu pleci frate blana si te mai asiguri si tu ca uite, poate trece vreunul pe rosu ca-i moare copilul in casa.

Bine ca n-a trecut in momentul ala pe rosu masina salvarii... sau a politiei(aflate in misiune). :D Bine... sunt sigur ca astea-s chestii la care nu va ganditi niciodata.

 

"intradevar, am zis-o si in alte posturi, majoritatea femeilor sunt praf la volan, ma scuzati daca sunt misogin. cum spunea cineva mai sus, nu au simt de orientare in spatiu." Ma bucur ca ma citezi, Blade Of Soul. Chiar eu am spus asta. :P

 

Cat despre restul care ati facut front comun pe aici... Ce sa mai zic? Probabil ca sunteti dintre cei care nu saluta cand vad un motociclist pe "comunista". ...Si asta spune totul despre caracterul vostru. :P

Editat de categoria"A"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

omul nu si-a luat zx-14 sa mearga cu 90 in afara cu el, nu stiu tampit sa faca asta, nu-mi pot imagina pe cineva care sa-si cumpere zx-14 si sa mearga cu 90 in afara.

de unde atat misoginism si prostie?

daca era fata, ce? asta inseamna ca nu era motociclista buna, dar de unde atatea concluzii? nici macar nu stiti despre cine este vorba, cum se simte sau pe ce a inceput. poate pe s-a dat pe serres cu genunchiul jos. poate a inceput pe 125 si acum si-a luat 600.

intradevar, am zis-o si in alte posturi, majoritatea femeilor sunt praf la volan, ma scuzati daca sunt misogin. cum spunea cineva mai sus, nu au simt de orientare in spatiu. dar asta nu inseamna ca nu am vazut si femei care merg bine cu masina. si oricum sunt mai multi barbati muci la volan decat femei, femeile sunt mai putine.

sa revin, nightwolf, mai bine lamureste si tu ,pentru a mia oara, partea legala, stiu ca sunt unii care comenteaza aiurea, asa este romanul, se pricepe la toate.

va rog sa ma scuzati ca nu am inceput pe 50-125-250-500-550,etc. 125 forever... limitare la 25kw pe viata tuturor incepatorilor.asa eram si eu... dar mentalitatile se schimba. :D

vezi, IceCube, de aia ai facut accident, ca ai inceput pe 600 si acum ai 1000. criminalule. aia ca a trecut pe rosu nu avea nicio vina. :rolleyes:

asfalt uscat. si va rog, sa ignorati postul meu si sa scrieti mai degraba despre fata. cum se simte, ce se poate ajuta, etc.

 

 

partea legala la ce?? la condusul mobrei sau la proceduri in caz de accident?? La condusul mobrei n-are rost din punctul meu de vedere si al legislatiei daca nu ai minim 2 ani vechime n-ai voie sa te urci pe ceva mai sus de 125cc decat cu atestat ... dar asta e doar punctul meu de vedere ... si al legii ... :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:D Pai tocmai de-aia a facut accident. Ca a inceput pe 600, iar acum avea 1000 si n-a invatat decat sa bage mana in gaz(oare ce face maneta asta de se invarteste?). Am scris ceva anterior si anume ca de cele mai multe ori cand suntem implicati intr-un accident si nu suntem de vina, suntem de vina. Aici se incadreaza si IceCube, ca multi dintre voi, ca de-aia ati si luat foc asa. :D

1000 e prea mult pentru taratele din capul unora. Daca avea ceva mai mic, cand baga mana in gaz(ca altceva nu stie) nu mai ajungea imediat la 100/h, sa n-apuce s-o vada pe-aia. Au plecat si el si prietenul lui ca descreieratii de la semafor ca deh... aveau verde. Pai nu pleci frate blana si te mai asiguri si tu ca uite, poate trece vreunul pe rosu ca-i moare copilul in casa.

Bine ca n-a trecut in momentul ala pe rosu masina salvarii... sau a politiei(aflate in misiune). :rolleyes: Bine... sunt sigur ca astea-s chestii la care nu va ganditi niciodata.

 

"intradevar, am zis-o si in alte posturi, majoritatea femeilor sunt praf la volan, ma scuzati daca sunt misogin. cum spunea cineva mai sus, nu au simt de orientare in spatiu." Ma bucur ca ma citezi, Blade Of Soul. Chiar eu am spus asta. :P

 

Cat despre restul care ati facut front comun pe aici... Ce sa mai zic? Probabil ca sunteti dintre cei care nu saluta cand vad un motociclist pe "comunista". ...Si asta spune totul despre caracterul vostru. :ph34r:

 

Esti foarte acida bestie mica! Cred ca scoti fum cand esti pe motor chiar si fara sa invarti cheia in contact. Dar ai perfecta dreptate. Personal, de azi sunt fan-ul tau. Doresti un ceai fierbinte?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:D Pai tocmai de-aia a facut accident. Ca a inceput pe 600, iar acum avea 1000 si n-a invatat decat sa bage mana in gaz(oare ce face maneta asta de se invarteste?). Am scris ceva anterior si anume ca de cele mai multe ori cand suntem implicati intr-un accident si nu suntem de vina, suntem de vina. Aici se incadreaza si IceCube, ca multi dintre voi, ca de-aia ati si luat foc asa. :D

1000 e prea mult pentru taratele din capul unora. Daca avea ceva mai mic, cand baga mana in gaz(ca altceva nu stie) nu mai ajungea imediat la 100/h, sa n-apuce s-o vada pe-aia. Au plecat si el si prietenul lui ca descreieratii de la semafor ca deh... aveau verde. Pai nu pleci frate blana si te mai asiguri si tu ca uite, poate trece vreunul pe rosu ca-i moare copilul in casa.

Bine ca n-a trecut in momentul ala pe rosu masina salvarii... sau a politiei(aflate in misiune). :rolleyes: Bine... sunt sigur ca astea-s chestii la care nu va ganditi niciodata.

 

"intradevar, am zis-o si in alte posturi, majoritatea femeilor sunt praf la volan, ma scuzati daca sunt misogin. cum spunea cineva mai sus, nu au simt de orientare in spatiu." Ma bucur ca ma citezi, Blade Of Soul. Chiar eu am spus asta. :P

 

Cat despre restul care ati facut front comun pe aici... Ce sa mai zic? Probabil ca sunteti dintre cei care nu saluta cand vad un motociclist pe "comunista". ...Si asta spune totul despre caracterul vostru. :ph34r:

 

 

tu citesti ceea ce scrii? sau macar ai citit cum s-a intamplat accidentul? ai vazut ce pagube au baietii la motoare? ce viteza presupui tu ca aveau in momentul in care tipa care a trecut pe rosu "ca-i mureau copii-n casa"?

 

nu esti misogin, esti chiar tampit. si aproape la fel de incapatanat ca si un bullterrier. numai ca aia sunt mai destepti. bag mana-n foc ca orice posesor de motoreta, de orice gen, nu numai ca saluta un posesor de comunista, dar si respecta sincer....personal caut de mult un m72, sa am grija de el...vai de capul tau

 

Esti foarte acida bestie mica! Cred ca scoti fum cand esti pe motor chiar si fara sa invarti cheia in contact. Dar ai perfecta dreptate. Personal, de azi sunt fan-ul tau. Doresti un ceai fierbinte?

v-ati gasit, faceti echipa buna. va puteti casatori....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tu citesti ceea ce scrii? sau macar ai citit cum s-a intamplat accidentul? ai vazut ce pagube au baietii la motoare? ce viteza presupui tu ca aveau in momentul in care tipa care a trecut pe rosu "ca-i mureau copii-n casa"?

 

nu esti misogin, esti chiar tampit. si aproape la fel de incapatanat ca si un bullterrier. numai ca aia sunt mai destepti. bag mana-n foc ca orice posesor de motoreta, de orice gen, nu numai ca saluta un posesor de comunista, dar si respecta sincer....personal caut de mult un m72, sa am grija de el...vai de capul tau

 

 

v-ati gasit, faceti echipa buna. va puteti casatori....

 

Te urasc. Nu ai inteles nimic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tu citesti ceea ce scrii? sau macar ai citit cum s-a intamplat accidentul? ai vazut ce pagube au baietii la motoare? ce viteza presupui tu ca aveau in momentul in care tipa care a trecut pe rosu "ca-i mureau copii-n casa"?

 

nu esti misogin, esti chiar tampit. si aproape la fel de incapatanat ca si un bullterrier. numai ca aia sunt mai destepti. bag mana-n foc ca orice posesor de motoreta, de orice gen, nu numai ca saluta un posesor de comunista, dar si respecta sincer....personal caut de mult un m72, sa am grija de el...vai de capul tau

 

 

v-ati gasit, faceti echipa buna. va puteti casatori....

Mai betisor! Aici discutam despre lucruri ce tin de domeniul metafizicului si care pe tine te depasesc. :D Dar cum pe mine ma mai duce capul, mi-am putut da usor seama de diferenta dintre faptul ca ei au intrat in masina femeii si nu ea a dat peste ei. Ei, cu putina atentie si viteza legala puteau sa franeze chiar daca tanti a trecut pe rosu.

...Nici macar tonul ironic al lui StanciuC nu l-ai sesizat. Si mai zici ca eu sunt tampit. :rolleyes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai betisor! Aici discutam despre lucruri ce tin de domeniul metafizicului si care pe tine te depasesc. :D Dar cum pe mine ma mai duce capul, mi-am putut da usor seama de diferenta dintre faptul ca ei au intrat in masina femeii si nu ea a dat peste ei. Ei, cu putina atentie si viteza legala puteau sa franeze chiar daca tanti a trecut pe rosu.

...Nici macar tonul ironic al lui StanciuC nu l-ai sesizat. Si mai zici ca eu sunt tampit. :rolleyes:

E lipsa de concentrare scuzabila din partea lui betishor! Are 101 cainisori pe langa el si iti dai seama ca aia nu stau unde-i aseaza el. Traieste intr-un fel de miscare browniana.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E lipsa de concentrare scuzabila din partea lui betishor! Are 101 cainisori pe langa el si iti dai seama ca aia nu stau unde-i aseaza el. Traieste intr-un fel de miscare browniana.

...adica intr-o permanenta si perfect dezordonata miscare? :D Mi-l si imaginez alergand printre caini in zigzag cu mici pauze in fata calculatorului in care apuca sa ma faca pe mine tampit. :rolleyes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

partea legala la ce?? la condusul mobrei sau la proceduri in caz de accident?? La condusul mobrei n-are rost din punctul meu de vedere si al legislatiei daca nu ai minim 2 ani vechime n-ai voie sa te urci pe ceva mai sus de 125cc decat cu atestat ... dar asta e doar punctul meu de vedere ... si al legii ... :D

punctul tau da ... al legii?read again ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai betisor! Aici discutam despre lucruri ce tin de domeniul metafizicului si care pe tine te depasesc. :D Dar cum pe mine ma mai duce capul, mi-am putut da usor seama de diferenta dintre faptul ca ei au intrat in masina femeii si nu ea a dat peste ei. Ei, cu putina atentie si viteza legala puteau sa franeze chiar daca tanti a trecut pe rosu.

 

 

 

tu cu un 500cc te opreai cu/in siguranta, in situatia respectiva nu? dar tipa cu 600 de-a lovito din lateral ce vina are? ca are 600? ca asta incerci sa subliniezi...

 

...Nici macar tonul ironic al lui StanciuC nu l-ai sesizat. Si mai zici ca eu sunt tampit. :rolleyes:

 

ba l-am inteles, am spus doar ca va potriviti. StanciuC stie de ce.

 

E lipsa de concentrare scuzabila din partea lui betishor! Are 101 cainisori pe langa el si iti dai seama ca aia nu stau unde-i aseaza el. Traieste intr-un fel de miscare browniana.

 

 

hahahha, nu am dalmatieni, desi bullterrierii au aceasta gena-n ei...mai am 2 si aia chiar stau pe unde-i asez eu....

 

...adica intr-o permanenta si perfect dezordonata miscare? :ph34r: Mi-l si imaginez alergand printre caini in zigzag cu mici pauze in fata calculatorului in care apuca sa ma faca pe mine tampit. :D

 

 

nu alerg printre caini si tampit nu te-am facut eu....

Editat de betzigash
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sper ca motociclista e ok :ph34r:... curiozitatea mea ar fi alta, cum se face ca majoritatea accidentele care implica motociclisti se fac din vina femeilor conservare.

Mai bine sa stea la cratitza ca la volan se pare ca sunt un pericol public ptr noi motociclistii.

Zic asta ptr ca si eu am avut un accident tot din cauza femeii la volan ... de ce mi-a fost frica de aia n-am scapat :D

incerc sa nu mai fiu misogin, ma uit la accidentele din ultimul timp, ma uit in jur, cam toate femeile care conduc masini mici sunt periculoase... atunci cum sa nu fiu contra p......r la volan??? :rolleyes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

punctul tau da ... al legii?read again ...

Lasa-l in pace...ca nu stie legea !

Habar n-are ca nu exista norme de aplicare...

Asadar..lege incompleta=lege tampita....

Auzi tu :..."...varsta de 21 de ani si promovarea unui test de cunostinte si aptitudini..."

care test ?....ca-l mananc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

punctul tau da ... al legii?read again ...

 

ia mai citeste tu odata ce e cu aia 25kW ... a fost modificat respectivul art ... am mai avut o divergenta pe aceasta tema in alt topic, unde a intervenit chiar si o procuroare, se pare ca voi chiar nu bagati la cap!

 

Lasa-l in pace...ca nu stie legea !

Habar n-are ca nu exista norme de aplicare...

Asadar..lege incompleta=lege tampita....

Auzi tu :..."...varsta de 21 de ani si promovarea unui test de cunostinte si aptitudini..."

care test ?....ca-l mananc !

 

Testul ala de aptitudini se numeste atestat profesional ...

 

Anyway au ajuns sa ma scarbeasca anumite chestii si o continuitate in sustinerea unor ineptii ... cum se sterge un user??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ia mai citeste tu odata ce e cu aia 25kW ... a fost modificat respectivul art ... am mai avut o divergenta pe aceasta tema in alt topic, unde a intervenit chiar si o procuroare, se pare ca voi chiar nu bagati la cap!

 

 

 

Testul ala de aptitudini se numeste atestat profesional ...

 

Anyway au ajuns sa ma scarbeasca anumite chestii si o continuitate in sustinerea unor ineptii ... cum se sterge un user??

 

Deci ajunge! Ramai cu noi! Fugi de luminaaaaa! Lupule, ai innebunit de tot? Era odata o reclama la tv cu vietuitoarele padurii, in care aparea intr-un prim plan si un lup zicand "dar asta-i calomnie"! Tu erai?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tu cu un 500cc te opreai cu/in siguranta, in situatia respectiva nu? dar tipa cu 600 de-a lovito din lateral ce vina are? ca are 600? ca asta incerci sa subliniezi...

 

 

 

ba l-am inteles, am spus doar ca va potriviti. StanciuC stie de ce.

 

 

 

 

hahahha, nu am dalmatieni, desi bullterrierii au aceasta gena-n ei...mai am 2 si aia chiar stau pe unde-i asez eu....

 

 

 

 

nu alerg printre caini si tampit nu te-am facut eu....

Mama m-a facut tampit. Recunosc! :ph34r:

...Mi-am adus aminte de un accident in care o fata(cred ca tot pe 600RR) a fost dusa la spital in stare de inconstienta dupa ce a vrut sa se strecoare printre doua masini(a atins cu oglinda ei, oglinda unei masini si s-a dezechilibrat).

Mi-am mai adus aminte si de o fata incepatoare, care rupea gura unui CBR600 in primele doua trepte, fara casca si echipament. N-am mai rezistat si m-am dus la ea sa-i spun sa poarte dracu' casca. Mi-a spus ca nu merge mult(traversa vreo doua cartiere :D ). ...Din cate am inteles a avut si ea accident, dar n-a patit mare lucru(din fericire purta casca... m-as bucura sa cred ca datorita explicatiilor mele).

Am mai intalnit si cateva fete care l-au avut profesor pe IceCube... :D <Daca am verde, NIMC nu poate trece pe rosu asa ca... BLANA! Aaaa... Ar putea sa treaca doar salvarea, politia sau pompierii in misiune, dar astia nu-s importanti. :rolleyes: >

Asta am vrut sa subliniez cu "fata pe 600?!"... Faptul ca fetele tind sa fie chiar mai teribiliste decat baietii, pentru ca vor sa demonstreze mai mult, sa arate ca si ele sunt capabile, iar pentru asta sunt "nevoite" sa mearga fara casca si cu decolteu(sa se vada frate ca-s femei) pe motor de cel putin 600cc.

 

Dar pana la urma fata e bine? Se stie clar cine a fost de vina?

Editat de categoria"A"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...