Sari la conținut

SNAGOV CAMPING VERSUS PARTY MOTO


aliance-steel
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 150
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

pai e bine... pana GUZZULUI. oricum e d'aia.....(?LOCUTIUNE VERBALA?)

 

 

din cite am vazut, Dac Motors erau veseli cind am trecut prin dreptul lor la Otopeni, deci s-au simtit bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

a fost destul de bine. ce-i drept s-au anuntzat mai multzi ca vin si au aparut doar catziva. :) cred ca sunt singuru de la intalnire care a ratat numaratoarea elefantzilor (eram prea mort de somn ca sa-mi "permit" sa ma trezesc :P ).

 

PS: poze... vrem poze :eek:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare rau ca nu am ajuns la Snagov, programul de lucru si imprejurarile nu ne-au permis! :eek:

Ma bucur insa ca am ciocnit un "suc" cu unii dintre forumisti la Etrusco, in sfarsit am vazut si eu minunatzia de bar de care tot aud. :P

Multumiri d-lui Escu, Alveola, DDU, Joe Black si nu in ultimul rand ninja_skija cu al carei "Guzzu" am avut onoarea sa si merg! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce mai a fost frumos ...cu tot cu elefantii numarati TOATA noaptea de o anumita fata si Apasu care nu avea somn deloc :eek:

Sper ca si voi v-ati simtit bine si sa o tinem tot asa ;pacat ca nu ati venit mai multi;multumim lui Aliance care s-a ocupat oarecum de organizare :P

:)

Editat de myando79
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In cele din urma a trecut si Snagovul. Ca a fost bun sau rau numai cei care au fost acolo pot spune. Eu m-am simtit foarte bine mai ales in seara de vineri. Oricum pentru acest lucru trebuie sa ii multumim categoric lui ALIANCE-STEEL Si lui DoruMaster in primul rand pentru efortul depus de a discuta cu cei din conducerea locatiei cat si pentru fasolea cu carnati extrem de buna.

Am fost impresionat de numarul motoarelor chiar daca cei care au ramas au fost in numar redus din pozele pe care le voi pune veti observa ca au fost destui.

A fost distractie la maxim si pot spune ca din punctul meu de vedere nu a lipsit nimic la aceasta intrunire. poate doar organizatorii si concertele dar din cate am vazut nimeni nu le-a simtit lipsa. Dar pana la urma nici concertele nu au lipsit. Primul concert a fost sustinut de o chitara pe malul lacului sub clar de luna ce putea concura cu succes pe cele mai tari scene. Concertul cu numarul 2 a fost interpretat de Luminita si compania care pe langa cele cateva cantele din popor au sustinut si o lunga arie din marele hit "un elefant se legana pe o panza de paianjen" si asta pana la elefantul cu numarul 80 si ceva. Acest cantec a fost pentru mine ca un cantec de leagan adormind pe la elefantul 30 si daca cineva este mai scepitic in aceasta privinta ii putem pune la dispozitie cateva inregistrari din timpul concertului. :)

Cu toate ca puteau fi mai multi motociclisti la fata locului atmosfera a fost foarte familiara grupurile schimbandu-si forma si structura ca nu mai stiai cu cine stai la masa migratia fiind o activitate foarte intalnita in zona.

Oricum prieteniile legate cu cu cei cunoscuti la Snagov au meritat intregul efort.Poate prin aceasta actiune mai putem spala ceva din rusinea de a ne numi Bucuresteni. Sper ca cei veniti din Braila, Calarasi, Harsova si Gheorghieni s-au simtit bine si nu ai fost extrem de dezamagiti.

Dar sa trecem la pozele care vor demonstra ca ce am scris mai sus nu au fost cuvinte aruncate la intamplare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am fost bah supapa

sa vedem pozele cu motoreta ta

ca a fost admirata d vecinii d bloc (pardon,cort)

imi pare rau ca nu a fost organizat sa vina mai multi

bafta si asfalt uscat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scuze. Mi sa atras atentia ca pozele trebuia sa le pun la motociclisti in fiecare zi asa ca restul pozelor le voi pune acolo si ii voi ruga pe moderatori sa mute si celelalte poze . Multumesc mult si inca o dat scuze.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:P Ma bucur ca am reusit sa va cunosc mai bine si consider ca a fost un privilegiu faptul am reusit sa descopar in voi spiritele rebele din spatele nickurilor. Desi nu am fost cu familia mea,totusi m-ati facut sa simt ca a meritat sa stau printre voi,sa va ascult glumele,sa apreciez faptul ca nu m-ati criticat [cel putin nu pe fata] :drink: Nu au fost toate asa cum am dorit si asta ptr ca stiti si voi ca intelegerile verbale se pot schimba si asta intotdeauna in favoarea celui care isi poate permite sa faca regulile asa ca imi cer scuze ptr citeva informatii care vi le-am transmis dar care in final au capatat alte valente ,alte perimetre..[cea cu moto pe plaja ..etc] .In final ma bucur ca totusi a iesit ceva cit de cit placut ! Am cunoscut printre voi oameni de o moralitate deosebita care m-au impresionat placut! :) Sper sa ne revedem cu bine dar mai ales ..nu va schimbati ! :eek:

Nu am reusit sa fac multe poze ptr ca nu am acesta vocatie dar am totusi una sau douo care am considerat necesar ca merita puse !

Numai bine !

p.s. am sa le pun la sectiunea de poze !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca v-ati distrat eu nu am putu veni :) am avut parastas pt tatal meu , si m-a tinut mama acasa :eek:

 

P.S am gasit niste poze ..superrrrrrrrrr! Sper ca nu e de la picnic poza urmatoare!

post-5705-1125867491_thumb.jpg

post-5705-1125867521_thumb.jpg

Editat de bunicu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

unde zici k le pui pe restul?

:)

236999[/snapback]

 

Restul pozelor le-am pus aici la "Motociclisti in fiecare zi" pe forum. Pozele care au mai ramas le voi pune maine la romantici pe site.

/index.php?...&st=0&p=237028&

 

Iar acum ma duc la somn. Asta nu e ora de stat pe net bai Supapa. Parintii tai stiu ce faci tu la ora asta? :eek: Azi am Avut la otopeni o intalnire de gradul 13 cu Butanu la Baneasa. Si am inteles ca ai dus motorul in conditii normale acasa. :P Noapte buna si ne intalnim la Arc daca reusesti sa schimbi supapa bulita. M-am simtit super cu voi la Snagov.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai mie mi s-a parut suuuuuper- mishto! Locul e f. placut shi linishtit, taxa de intrare s-a concretizat in 7 mici :P ..... Imi pare rau ca n-am putut sta mai mult, dar 1/ n-aveam cort shi sac shi 2/ duminica trebuia sa fiu intr-o anume comuna plina de ciori de langa Buc., unde nevasta-mea e doctoritza chirurg shi era de garda shi de la o vreme tre' sa stau cu ea pe post de bodyguard :eek:

Am shi eu o intrebare: de ce n-am merge mai des acolo? :) Sunt numa' f'o 30 km., nimica toata...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am shi eu o intrebare: de ce n-am merge mai des acolo? :) Sunt numa' f'o 30 km., nimica toata...

237097[/snapback]

 

 

Ai dreptate dar eu cred ca ne putem duce oriunde in alta parte mult mai ieftin. Mai stiu paduri cu lacuri superbe unde nu iti cere nimeni taxa de cort sau consum obligatoriu si sunt la aceiasi distanta de Bucuresti. Dar oricum ideea ta este excelenta nu trebuie sa mergi 300 de Km ca sa te simti bine.

Editat de ozzy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi-a placut foarte mult chiar daca am stat numai sambata (duminica dimineata am fost la scarbici). Am mancat, am pescuit... Poze dincolo!

 

Partea care m-a infuriat fffff rau si mi-a stricat pentru moment buna dispozitie a fost ca am vrut sa facem gratar si am apelat la baietii aia de-ai casei care au zis ca nu se poate, ca e pe bani... Am intrebat cat si mi s-a raspuns (faza romaneasca de tot cacatul) "cat vrei sa dai?" Zic la misto: '5.000 de lei e bine?" Mai avea putin si ma scuipa. I-am urat cancer la plamani placut si am plecat. Am facut gratarul seara, acasa si a fost mighty fine!!

 

Si da, ar trebuie sa mergem mai des in gasca acolo!

:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oamenii la peste dis de dimineata.

Pana sa bag poza o intrebare: CARE MAMA DRAQ ATI VENIT DIN CALARASI DE ATI PORNIT ALARMELE LA MOTOARELE NOASTRE SI ATI URLAT CU "1 elefant se legana ... 6544884 elefanti"?

 

ATI AVUT NOROC CA MI-A FOST LENE SA MA SCOL DIN CORT CA SINCER ARUNCAM CU O STICLA DE BERE (GOALA) SPRE VOI.

 

VOI TREBUIE SA STITI CA MOTOARELE NOASTRE SUNT SFINTE. NU PUI MANA CA TI-O FURI.

 

DECI MULT RESPECT  :eek:

237084[/snapback]

 

 

Hai sa iti explic.

Daca vii la o intalnire organizata sau nu si nu stii de unde sunt veniti cei cu care convietuiesti 2-3 zile mai bine nu vii. Pentru informatia ta cei care au "urlat" nu erau din Calarasi erau din alt oras. Mai intreaba ca e simplu de aflat.

Cei care au aruncat cu sticla de bere goala au aruncat spre cei cu elefantii dar au gresit tinta si sticla a ajuns la voi. Deci nici aici cei din Calarasi nu au nici o vina.

Cei din Calarasi nu cred ca ti-au atins tie motorul noaptea pentru ca dormeau la mine in cort si nu s-au miscat de acolo pana dimineata. In concluzie semnul acesta :P nu isi are rostul si nici amenintarile. Imi pare rau daca ti-a umblat cineva la motor dar puteai si tu si Ivan la le puneti langa cortul meu nu am inteles de ce le-ati lasat asa departe de corturi. In concluzie ai gresit asa ca esti dator cu multa :) :drink:

Editat de ozzy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare rau ca nu am ajuns la Snagov, programul de lucru si imprejurarile nu ne-au permis! :lol:

Ma bucur insa ca am ciocnit un "suc" cu unii dintre forumisti la Etrusco, in sfarsit am vazut si eu minunatzia de bar de care tot aud. :ok:

Multumiri d-lui  Escu, Alveola, DDU, Joe Black si nu in ultimul rand ninja_skija cu al carei "Guzzu" am avut onoarea sa si merg! :drink:

236869[/snapback]

 

Placerea a fost de partea noastra! :)

Ai grija de tine si sa ne mai vedem cu bine! :P :eek:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu sper sa ne mai vedem, pacat ca distanta e asa mare. La voi la Bucuresti sunt multe motoare, la noi sunt mai putine, insa cei care ne cunoastem mergem impreuna de cate ori putem la plimbari, la intruniri si chiar si asa la un suc :P . Sper sa ajung si eu la o intrunire caci nu am fost niciodata din pacate.

Ma bucur de fiecare data cand merg in Bucuresti ca pana si cand astept trenul, stau in parcul acela de langa gara si mai trece cate o motocicleta din cand in cand.

 

In legatura cu Snagovul, aud pretentii...?

Ce pacat ca nu am fost si eu la fata locului sa numar elefantii! :eek: :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 years later...

Buna dimineata.... Topicul si ultimul post sunt din ... 2005. Acum suntem in 2009 (asta daca nu ma inseala memoria si calendarele vazute prin birouri sau ceasul de la calculator).

Editat de legionaru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...