DUKE Postat Ianuarie 4, 2004 Share Postat Ianuarie 4, 2004 accesati www.ucmr.ro si aflati totulhehe Oauu, deci asta era!!! Pai bine mah Dobrescule, sa infiintati voi asa ceva sa nu ma anuntati pe mine?? Ce? Vrei sa zici ca n-aveai nevoie de un muncitor calificat metrolog?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Ianuarie 24, 2004 Share Postat Ianuarie 24, 2004 Am citit si eu toate aceste reply-uri; observ pt a nu stiu cata oara atitudinea romanului, sa moara si capra vecinului, barfa pe la spate....cred ca genetic romanii se dusmanesc...nu stiu de ce, dar e pacat s-a atins problema generala care ne caracterizeaza...atitudinea si mentalitatea, nu ai cum sa le modific doar daca o iei de la 0 etc...parerea mea Discutii de acet gen vor exista mereu, in orice club, indiferent de natura sa, mai devreme sau mai tarziu, din acesta se vor descinde altele si tot asa....dar care e scopul? in loc sa fim cat mai multi si cat mai uniti nu facem altceva decat sa ne dispretuim, oare realizati asta cand scrieti sau cand vorbiti? Astia suntem si asa vom defila Incetez aici...e mai bine... Mada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Ianuarie 24, 2004 Share Postat Ianuarie 24, 2004 Am citit si eu toate aceste reply-uri; observ pt a nu stiu cata oara atitudinea romanului, sa moara si capra vecinului, barfa pe la spate....cred ca genetic romanii se dusmanesc...nu stiu de ce, dar e pacat s-a atins problema generala care ne caracterizeaza...atitudinea si mentalitatea, nu ai cum sa le modific doar daca o iei de la 0 etc...parerea mea Discutii de acet gen vor exista mereu, in orice club, indiferent de natura sa, mai devreme sau mai tarziu, din acesta se vor descinde altele si tot asa....dar care e scopul? in loc sa fim cat mai multi si cat mai uniti nu facem altceva decat sa ne dispretuim, oare realizati asta cand scrieti sau cand vorbiti? Astia suntem si asa vom defila Incetez aici...e mai bine... Mada REZON! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Martie 9, 2004 Share Postat Martie 9, 2004 George, acum 'alerg' incercand sa fac 'noua generatie' sa inteleaga ca a fi motociclist nu inseamna DOAR a fi propietarul unui fier. spor la treaba , dar ai de bagat ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Martie 9, 2004 Share Postat Martie 9, 2004 si uite asa inmultindu-se motociclistii se duce dracu si atitudinea si prietenia traditional-motociclistica, iar totul se transforma in oportunitati si razbunari, in dat din coate si lupta surda. foloseste cuiva? incep sa cred ca in cativa ani o sa ne batem ca in state, gasca de viteze cu gasca de choppere, cu rangi si chei de 14, fiecare cu ce are. cheia de 14 e prea mica, dar propun sa ne ardem cu lanturi ca da mai bine la te.ve.-u. Suntem vai cu.u nostru! parea o lume mai selecta si mai dezghetata la minte acum 7 ani cand mi-am luat permisul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Aprilie 13, 2004 Share Postat Aprilie 13, 2004 De 1 Mai vor fi doua intalniri la mare.Nu cred ca este normal acest lucru.Distanta intre ele este de 800m.Intrebarea mea este DE CE?Orgoliul este asa de mare incat oamenii nu se pot intelege? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 13, 2004 Share Postat Aprilie 13, 2004 ca sa ai de unde alege, d-aia. lasa ca e foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Aprilie 13, 2004 Share Postat Aprilie 13, 2004 De 1 Mai vor fi doua intalniri la mare.Nu cred ca este normal acest lucru.Distanta intre ele este de 800m.Intrebarea mea este DE CE?Orgoliul este asa de mare incat oamenii nu se pot intelege? ca asa-i romanul cand se veseleste .... o sa se plimbe lumea 800m si o sa se intamle ca de cele mai multe ori , NIMIC . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Aprilie 14, 2004 Share Postat Aprilie 14, 2004 Eu inteleg ca Intalnirea de 1 Mai de la mare este cea care trebuie, iar cea organizata de SeaRiders este o petrecere "ca intre amici"! Intr-adevar! De ce 2 astfel de manifestari?!?! ... Cred ca ar trebui pusa la punct aceasta uniune despre care se tot vorbeste, cu reguli precise! !!! Suntem o comunitate, de ce sa existe divergente?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 Ah vroiam si eu sa zic ceva: O asociatie se caracterizeaza cel mai bine prin CE FACE nu prin legatura dintre membri. Deci, ce face UCMR ? Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 face legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 as ruga pe cine stie, sa-mi spune si mie. exista pe undeva o brosura sau indrumator referitor la pasii ce trebuiesc facuti pt formarea unui club in deplina legalitate? acum am auzit si despre ucmr...ce trebuie sa faci ca sa intrii in ucmr? sa fii club cu acte in regula ? as dori niste lamuriri daca se poate.... see Ya avea shi demo info pe site despre infiintzarea unui club... www.motorlife.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Aprilie 16, 2004 Share Postat Aprilie 16, 2004 Intalnirea de la mare trebuia sa fie una singura(impreuna cu cei din Constanta).Am sai las pe ei (Constanta) sa clarifice lucrurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and Postat Aprilie 17, 2004 Share Postat Aprilie 17, 2004 Bueii, pe mine de ce nu ma anuntati ca se merge la mare? Faceti d-astea pe la spatele meu, se poate??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Aprilie 17, 2004 Share Postat Aprilie 17, 2004 Noi, SEARIDERS Constanta am propus sa dam un party de 1 mai in care la modul cel mai generos vrem sa facem o cinste cu mici si bere. Atat. Cei de la UCMR (George Salcudean) s-au suparat ca vrem sa organizam noi ceva TOCMAI de 1 mai cand Constanta ar trebui sa fie a lor. Baietii nostri s-au suparat si ei, iar in consecinta am decis sa evoluam o perioada fara UCMR pana suntem convinsi de bunele intentii. Vom acea opening party de 1 mai la 800 m distanta de cea organizata de UCMR. Am decis ca in aceeasi locatie chiar sa fixam o intrunire intre 25 si 27 iunie pe care sa o structuram putin diferit, dar tot intrunire se va numi chiar fara egida UCMR. SUNTEM CONVINSI INSA CA PROMOTORII UCMR VOR INTELEGE SA UNEASCA DIVERSITATILE IN LOC SA IMPUNA SABLOANE SI IERARHII ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lori Postat Aprilie 17, 2004 Share Postat Aprilie 17, 2004 Catre UCMR, sincer, voi nu va dati seama ca gresiti, eu nu spun ca ceea ce vreti sa faceti voi e gresit dar cum o faceti e foarte gresit, sunt oameni care si-au cladit un club dupa princiiple lor, si voi de un timp bun spuneti ca nu faceti atunci intalnirea,ca........, eu am mai intrebat odata cum de faceti voi acest UCMR calendar official si declarati alte intalniri in fel si chip??????? 1 legal e imposibil, exista legi!!!! Nu aveti nici o putere fata de un alt club decat de al vostru 2 dorinta mea sau a unia nu o poate schimba cinvea asa cum i se scoala 3 eu am auzit ca Romania e o tara cu democratie si multe altele Exista alte cai, ex. a se discuta, dar pana cand voi nu puteti ceda un pic nu isi au sensu. Noi nu vom asocia la UCMR sau alta organizatie de oriunde, si sa inteleg ca la anu cand vom face un Biker Rally, voi ne veti impiedica, deoarece nu facem parte din UCMR? Fiti seriosi!!!!!!! Si citisem ce vreti voi, intrebare, voi vreti sigurata la intalniri si multe altele, aveti dreptate, dar la intalnirile care au fost organizate in afara sferei UCMR cate acidente au fost ?, cate nereguli au fost? eu creca au fost accidente la intalnirile cluburilor care fac parte din UCMR eu prin asta nu acuz vreau doar sa va spun ca noi ca si voi ne gandim la siguranta celor de la intalnire, aceleasi probleme de care va spargeti voi si noi dam de ele. aratati-va respetu fata de munca nostra a tuturor ca noi toti creca o aratam, prin simpla prezenta la enenimentele organizate de voi. sper ca nu am jignit prin ceea ce am spus, dar asta e adevarul (nostru). L&R RFFR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Aprilie 18, 2004 Share Postat Aprilie 18, 2004 Toata lumea vb de uniuni si de uniri samd.A fost "mare" party , biker's party... maxim 50 de motoare prezente. Petrecerea in sine a fost de cel mai grav cacao, dar era bine sa fie ceva mai multa lume acolo. Voi chiar visati la o asociatie mare care sa ajute la ceva?In Romania?? greu de crezut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 Daca imi permiteti sa intervin cu o sugestie... (cam tarziu, dar abia acum am descoperit topicul acesta)... V-ati inghesuit sa petreceti numai de 1 MAI care e sambata, dar cum ramane cu 2 MAI care e duminica? Faceati unii petrecerea pe 1, iar ceilalti pregateati o petrecere de drum bun pentru a doua zi... Mie, personal, nu mi-au placut finalurile petrecerilor de pana acum (e f adevarat ca n-am fost la multe...), dar a doua zi dupa petrecere ai impresia ca te afli intr-un loc parasit, nimeni nu-si mai da silinta sa iasa ceva bine, iar fiecare trage pe barba lui sa ajunga cat mai repede acasa... O petrecere de ramas bun intr-un stil mai soft, cu siguranta ca te-ar face sa uiti cu greu o astfel de organizare In rest, sper sa iasa bine ambele petreceri si sa mai ramana un mic si-o bere pana sambata seara cand vor ajunge intarziatii ca mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Mai 4, 2004 Share Postat Mai 4, 2004 Amanunte din culise ) Cele doua petreceri s-au datorat unor mici neintelegeri si lipse de comunicari. clubul Sea Riders s-a intalnit cu membrii UCMR. Dialogul a parut foarte constructiv si s-au lamurit niste "nelamuriri". Se pare ca atat Sea Riders cat si UCMR au aflat ca "dracul nu e asa negru" cum credeau si in acord deplin si intelegere vom avea o frumusete de intrunire la Constanta... Doamne-ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 4, 2004 Share Postat Mai 4, 2004 parca s-a intalnit gheorghiu-dej cu ana pauker sa moara cici. cui pasa de ucmr? cui pasa de "legalitatea" unei intalniri liber consfiintite de amatori? cred ca am inceput sa exageram. dar ce e ucemereul asta pentru mine? un fel de protectia consumatorului? politia sanitar-veterinara? drace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Mai 4, 2004 Share Postat Mai 4, 2004 parca s-a intalnit gheorghiu-dej cu ana pauker sa moara cici. cui pasa de ucmr? cui pasa de "legalitatea" unei intalniri liber consfiintite de amatori? cred ca am inceput sa exageram. dar ce e ucemereul asta pentru mine? un fel de protectia consumatorului? politia sanitar-veterinara? drace! De atata organizare dezorganizata totul iese super ! Vezi ca daca nu e in "legalitate " intalnirea patesti ce au patit cei care au fost cu motoarele la nu stiu ce cununie in bucuresti , sa-l conduca pe ginerica (30 bucati) si au luat amenda pt miting neautorizat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Mai 4, 2004 Share Postat Mai 4, 2004 De atata organizare dezorganizata totul iese super ! Vezi ca daca nu e in "legalitate " intalnirea patesti ce au patit cei care au fost cu motoarele la nu stiu ce cununie in bucuresti , sa-l conduca pe ginerica (30 bucati) si au luat amenda pt miting neautorizat ) am auzit shi io de faza asta! http://www.pro-bike.ro/bb/index.php?showtopic=6530 ai f'un proces verbal la indemana sa vedem ce articole a invocat tanti mili?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Mai 4, 2004 Share Postat Mai 4, 2004 parca s-a intalnit gheorghiu-dej cu ana pauker sa moara cici. cui pasa de ucmr? cui pasa de "legalitatea" unei intalniri liber consfiintite de amatori? cred ca am inceput sa exageram. dar ce e ucemereul asta pentru mine? un fel de protectia consumatorului? politia sanitar-veterinara? drace! Cainii latra, caravana trece! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Mai 4, 2004 Share Postat Mai 4, 2004 Pana una alta, felicitari celor de la Sea Riders pentru efort (micii au fost super, iar berea cool ). Pe viitor eu tot la intalnirea lor voi merge fiindca cea de la Hanul Piratilor mi s-a parut de super kko Dar poate se vor evita de acum incolo separarile astea penibile si vom manca mici si bea bere la un loc.... Bafta si asfalt uscat. PS: Sa-l fuck in gura pe Mazare daca face taxa de Mamaia 25.000 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Mai 5, 2004 Share Postat Mai 5, 2004 Pana una alta, felicitari celor de la Sea Riders pentru efort (micii au fost super, iar berea cool ).Pe viitor eu tot la intalnirea lor voi merge fiindca cea de la Hanul Piratilor mi s-a parut de super kko Dar poate se vor evita de acum incolo separarile astea penibile si vom manca mici si bea bere la un loc.... subscriu ... in principiu. kestia ca la ucmr - hanul piratilor nu prea am vazut multe moto ... tre' sa recunosc totusi ca am fost vineri seara acolo, unde am fost primiti (eu si un prieten) excelent ! muzica a fost catastrofala (protagonisti: un nene si o tanti kinuiti de 'talent' rau de tot); dar peste toate, primirea & gazduirea plus mancarica buna si-au facut efectul ! mi-a placut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate