puya123123 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Un barbat care conducea o motocicleta cu peste o suta de kilometri la ora pe soseaua Voluntari, dupa cum spun martorii, a intrat intr-un autoturism parcat. http://www.protv.ro/stiri/eveniment/accide...fost-ranit.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 altu cu 1300, zici ca au permis de vanat mobre; moto e prafulet, daca rider-ul avea echipament, are noroc sa scape lejer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 altu cu 1300, zici ca au permis de vanat mobre; moto e prafulet, daca rider-ul avea echipament, are noroc sa scape lejer Decat sa vb. gratuit, mai bine citeste inca odata ca e in stare grava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 altu cu 1300, zici ca au permis de vanat mobre; moto e prafulet, daca rider-ul avea echipament, are noroc sa scape lejer my bad, nu am citit; decat m-am uitat la video. insanatosire grabnica motoristului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Ce e sigur din reportaju asta: 1. Reporterul e constipat 2. Kawasaki produce motociclete renumite si destul de puternice 3. Nimeni nu stie ce s-a intamplat sigur Si... 4.Viteza de >100km/h e dupa kilometrajul digital blocat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANDY_14CON Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 care martori ??? nici macar nu au fost acolo si isi dau cu parerea !! in videoclip apare prietenul meu tot motociclist si el cu kawa verde !! mosu a intors sunt 4 benzi acolo cu linie dubla continua ... fracturi deschise la picioare este din voluntari !! pe martori nu i-a intrebat nimeni nimic !! masina a fost mutata din loc la impact !! insanatosire grabnica !! a fost fratelui la locul accidentului ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 altu cu 1300, zici ca au permis de vanat mobre scria acolo ca a intrat mobra intr-o masina parcata, asa ca nu cred ca e vina conservarului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANDY_14CON Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) poate aveti noutati , nu cred ca tb sa comentam ce a zis altul mai sus !! este vb de sos stefanesti !! voluntari !! cel mai bine bikeru stie ce s-a intamplat !! am fost acolo ,reporterul a intrebat si el pe cine a vrut sa stea de vb cu el sunt chiar curios ce porcarii mai apar scrise aici !! Editat Septembrie 4, 2008 de ANDY_14CON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) nasol... sa speram ca scapa bikerul! si mai era si parcat neregulamentar sugaciu cu harbu lui de dacie! Editat Septembrie 4, 2008 de Deer T-Ace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANDY_14CON Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 VOI CHIAR NU CITITI !!! MOSU DUPA CE SI-A LUAT GRĂUNĂE LA ORATANII A VRUT SA INTOARCA PESTE CELE 4 BENZI !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebosu Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) Oricum a fost cel mai important lucru este acum starea motociclistului Multa sanatatea si insanatosire grabnica iar despre 'tataie' cu 'daciana' daca a intors si minte la varsta lui Editat Septembrie 4, 2008 de sebosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) din ce am observat din filmulet este vorba de un 636 model 2005-2006 .. mai stie cineva detalii despre starea motociclistului ? Editat Septembrie 4, 2008 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 cam asa cred si eu..dupa ce taranoiu a cumparat la oratanii, a plecat acasa linistit , si a intors pe cele 4 benzi fara nici o treaba! ce fata de vita are! sanatate la maxim bikerului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANDY_14CON Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 masina este si acum la locul accidentului !! are aripa dreapta spate lipsa roata bagata dedesupt !! bucati de carene verzi pe jos !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) cam asa cred si eu..dupa ce taranoiu a cumparat la oratanii, a plecat acasa linistit , si a intors pe cele 4 benzi fara nici o treaba! ce fata de vita are! Dupa cum este lovita masina, in partea STANGA spate, sigur aceasta era in miscare(probabil manevrea de intoarcere la 180* peste linia dubla continua, altfel nu se explica nici cum a fost filmata in pozitia aia pe sosea)=>deci mosul minte cand ii spune reporterului ca era in magazin cand a avut loc accidentul si ca alta masina care a iesit dintr-o parcare laterala a provocat accidentul...Sau cineva tocmai ii furase harbul pentru valorificare in cadrul programului "RABLA"... Editat Septembrie 4, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastiansss Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 dar totusi poate ne spun cei care au fost la fata locului, cei care-l cunosc pe motociclist care sunt concluziile Politiei! Chiar nu stie nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) nevinovat domne'...a oprit 'regulamentar' sa ia mancare pentru pasari...nu mai exista in Romania nici rusinea! Editat Septembrie 5, 2008 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bears Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 ieri dupa-masa m-am intors la locul accidentului si am vb cu 2 martori.intr-adevar dacia era parcata dar in urma impactului puternic ajunsese pe mijlocul drumului. Motociclistul a sarit de pe motor si a ajuns pe contrasens dupa un zbor de 10-12m si s-a oprit in bordura. a avut mare noroc ca nu a trecut nicio masina in momentul acela pe acolo,i-ar fi fost fatal. Drumul e drept, tind sa cred ca intr-adevar ceva i-a taiat fata,a franat puternic apoi a pierdut controlul si a intrat in dacia parcata neregulamentar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate